Burgutex

1.504 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
burgutex

burgutex

Aktif Üye · 73 mesaj

Bu yazı kaldırılmıştır.
(düzenlendi)
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

hoşgeldin sefalar getirdin kardeşim maşallah elinden herşey geliyor şaşırdım valla umarım sitemizden memnun kalırsın dualarımıza katılırsın üyeliğin daim olur inşallah allaha emanet ol
burgutex

burgutex

Aktif Üye · 73 mesaj

Hoşbulduk kardeşim. Sağda solda gezmek, kız peşinde koşmak veya fuzuli işlerle uğraşmak yerine hep birşeyler öğrenmeye ayırdım mesaimi. Allah'a şükürler olsun ki kendimi yetiştirebildim. Dualara her zaman hepimizin ihtiyacı var. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Siteden ben memnunum çok şükür. İnşallah Müslümanların daha güzel günlerine doğru ilerleriz. Selametle kalınız. Anladığım herhangi bir konuda bir kardeşime yardımım dokunursa mutlu olurum. Teşekkür ederim.
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

burgutex, post: 990699, member: 59734Hoşbulduk kardeşim. Sağda solda gezmek, kız peşinde koşmak veya fuzuli işlerle uğraşmak yerine hep birşeyler öğrenmeye ayırdım mesaimi. Allah'a şükürler olsun ki kendimi yetiştirebildim. Dualara her zaman hepimizin ihtiyacı var. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Siteden ben memnunum çok şükür. İnşallah Müslümanların daha güzel günlerine doğru ilerleriz. Selametle kalınız. Anladığım herhangi bir konuda bir kardeşime yardımım dokunursa mutlu olurum. Teşekkür ederim.

inşallah kardeşim seviniriz bilgilerini paylaşmaktan dolayı senin sitene girdim ama ingilizce olduğu için hiçbirşey anlamadım kusura bakma hakkını helal et allaha emanet ol
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim hoş geldiniz.

Selam ve dua ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.