Bu sözü nerdeyse çoğumuz duymuşuzdur, Hz.Ömer'in söylediğini de biliyoruzdur herhalde... O halde bunu saymıyorum, bir tane daha :) :
İnandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız.
116.165 görüntülenme · 1.146 yanıt
Çeşm-i Bülbül, post: 1494459, member: 49580Kaç Kardeşsiniz Dediklerinde, Bir Buçuk Milyar Diyorum.. Anlatabiliyor Muyum..
|| Osman Nuri Ünsal
Çeşm-i Bülbül, post: 1494459, member: 49580Kaç Kardeşsiniz Dediklerinde, Bir Buçuk Milyar Diyorum.. Anlatabiliyor Muyum..
|| Osman Nuri Ünsal
Gül BerraVaay Cesmiiim bugun supersin ::)
surekli guzel sozler siirler falan paylasmaktasiin ::)
bugun cok tatlisin ::)
hadi gel yarin sana tatli ismarliyaaam ::)
Su tattligiin hatrinaa ::)
Sedaa_*Ya Behiye abla, bugün ben de tatlıyım, ama sen görmüyorsun ki :(
Bak seni en'lerde en eğlencelisi diye koydum, görmemişsin bile. Hıh -.-
Gül BerraYa guzel kardesim olurmu gercekten benim canim sikildi duruma
bu yuzden oyle yani..olurmu hiic cok tesekkur ederim benim icin oyle yazdigini ::) yazmaya deger gordugun icin ::)
yuregi guzel kendi guzel sedaam benim ::)
Elma sekeri ::)
baristikmi ??
bak sende bir sey dersen bir daha girmem su foruma bilgine ;)
Sedaa_*, post: 1494477, member: 37970Ablaların ablasıııııııııııııııııııııı, sen girmezsen ben hiç hiç girmem. Hatta kendimi banlattırırım :a35:
Seni seviyorum, hem de çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook. Bir annenin çocuğunu sevdiği kadar seviyoruuum. :a15:
Çeşm-i Bülbülİnsanlar,
Aşk(!) uğruna,
Dinden,
İmandan,
Vicdandan,
İnsanlıktan,
Hürriyetten,
Şereften,
Ar ve namustan,
Çok rahat vazgeçebiliyorlar,
Zaman ahir zaman.
Sanırım Duha Enes'e ait..
RECEB-I KAMERHani " Özlüyorum." demiştin de ashabın: " Anam babam sana kurban olsun ey Allah'ın Resulü, neyi özlüyorsun?" diye sormuştu.
Sen de: " Âhir zaman kardeşlerimi özlüyorum." demiştin. İşte sana âhir zamandan sesleniyoruz ya Resulullah.
Tek özlemimiz ve ümidimiz senin bu hitabının muhatabı olabilmektir inşallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52909-guzel-sozler · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.