NAMAZDA ALLAHTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMEZLERDİ

1.431 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

NAMAZDA HUŞUUYU keşfeden maneviyat büyükleri o esnada DÜNYA İLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMEZLERDİ . onlar namaza ahiret işidir oraya giren dünya ile alakasını keser diyerek namazdan büyük haz alırlardı .böyle bir zata _namazda iken aklına başka bir şey gelirmi diye sordular . o kişi şu ibretli cevabı verdi . değil namazda namaz dışında bile aklımdan allah dışında bir şey geçmez yine namazın büyük hakikatını bilen büyük zat aynı soruyu şöyle cevapladı. namazdan daha çok sevdiğim bir şey yokki namazda onu hatırlayayım SAİD DEMİRTAŞ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR BU KİTABI YENİ ALDIM BİR BÖLÜMÜNÜ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM . NAMAZI YAŞAYANLAR SELAM VE DUAYLA
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

RE: NAMAZDA ALLAHTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMEZLERDİ

Allah razı olsun kardeşim. Nerde bizde namaz kılarken dünyayı düşünmemek. İnanın acı ama gerçek benim aklımdan dünya işleri çıkmıyor. Bazen kendimi zorluyorum ama yine de bakıyorum biryerlerde yine düşüncelerim dünyalık olmuş. Rabbim bu sıkıntıdan hepimizi kurtarsın İnşallah.
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

konak yazdı:
Allah razı olsun kardeşim. Nerde bizde namaz kılarken dünyayı düşünmemek. İnanın acı ama gerçek benim aklımdan dünya işleri çıkmıyor. Bazen kendimi zorluyorum ama yine de bakıyorum biryerlerde yine düşüncelerim dünyalık olmuş. Rabbim bu sıkıntıdan hepimizi kurtarsın İnşallah.
ebu hüreyye anlatıyor peygamber efendimiz buyurdularki namaz için ezan okunduğu zaman şeytan oradan sesli sesli yellenerek uzaklaşır ezanı duyamıyacağı yere kadar kaçar ezan bitince geri gelir ikamete başlanınca yine uzaklaşır ikamet bitince geri dönüp kişi ile kalbinin arasına girer ve şunu hatırla bunu düşün diye aklında daha önce hiç olmayan şeylerle vesvese verir öyleki buna kapılan kişi kaç rekat kıldığını bilemiyecek hale gelir allah cc. şeytanın vesvesesinden uzak tutsun
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Rabbim şeytanın şerinden sana sığınırım. İnşallah şeytan bizlerden de uzaklaşır kardeşim.
Dua ile.
kum_saati

kum_saati

Kıdemli Üye · 189 mesaj

EMEĞİNE SAĞLIK ...GERÇEKTEN GÜSEL KONUYA DEĞİNMİŞİN...BİZİM NAMAZLARI ALLAH KABUL EDER İNŞ.:(
GECE_YAGISI

GECE_YAGISI

Kıdemli Üye · 119 mesaj

NAMZDAN HAZ ALANLARA NE MUTLU...
polyana

polyana

Kıdemli Üye · 162 mesaj

allah inşallah namazlarımızı kabul buyurur ve haz alanlardan ansip eyler hepimizi, ve ki allah şeytanın şerrinden korusun tüm müzlüman kardeşlerimizi
buket

buket

Kıdemli Üye · 241 mesaj

selamun aleyküm.paylaşımınız için allah razı olsun.rabbime en yakın olduğumuz bir zaman ancak insanın başka şeyleri düşünmekten kendini alamadığı oluyor.duam inşaallah bu çok güzel olan maneviyata bizde ulaşırız...selametle...
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

ALLAH cc. razı olsun.paylaştığınız için sağolun.B)B)B)B)
rainmen

rainmen

Kıdemli Üye · 197 mesaj

s.a namaz mümin'in miracıdır!namaz bir mümini miraca yüseltmiyorsa o namazın huşu için de kılındığı şüphelidir.Allah hepimizi huşuu için de namaz kılmamızı nasıp etsin.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

buket kızıma katılıyorum nedense namaza dururken hiçbir şey düşünmiyecemdiyorum dediğimle kalıyorum aklıma herşey geliyor kimi zaman nereye koyduğumu unuttuğum şeyleride hatılıyorum rabbim sahabeler gibi namaz kılmayı nasip etsin AMİN :DB):p
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

polyana yazdı:
allah inşallah namazlarımızı kabul buyurur ve haz alanlardan ansip eyler hepimizi, ve ki allah şeytanın şerrinden korusun tüm müzlüman kardeşlerimizi
inşallah kardeşim amin
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Bi Allah dostu namaz kılarken eşkiyanın biri gözüne kestirmiş gitmiş mübareğin üzerindeki cübbeyi çıkarmış. Duyarmı mübarek irtibat kuvvetli. Sonra arkadaşlarının yanına gelmiş bu ganimeti nerden buldun filan demişki falanca yerde bi adamın üzernden aldım hissetmedi bile. Ya sen ne yaptın o mübarek bi insan git namazı bitmeden cübbesini ver. Adam gider cübbeyi giydirir. Tabi mübarek yine hissetmez.
Allah razı olsun kardeş. Bu Allah dostunun ismini hatırlayan varsa söylerse sevinir.m hatırlayamadım çünkü.

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
zeynep1111

zeynep1111

Kıdemli Üye · 477 mesaj

yeliz abla allah razı olsun
gerçekten namazlarımız ne kadar verimli rabbim bilir .inşallah kıldığımız namazlarımız kabul olur :(:(:(
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

zeynep1111 yazdı:
yeliz abla allah razı olsun
gerçekten namazlarımız ne kadar verimli rabbim bilir .inşallah kıldığımız namazlarımız kabul olur :(:(:(
amin inşallah kardeşim selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.