Yükünüz Çokmu Ağır ?

1.117 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Hayatta imkansız diye bi şey yoktur!
Bazen an gelir yaşam omuzlarımıza o kadar baskı uygular ki. . sanki dünyada kendimizi minicik bi böcek kadar hisseder yüklerin altında eziliyormuşuz gibi hissederiz. . çoğu zaman bu yükün bizi ezip geçiceğini düşünürüz.. durmadan uğraştığımız işin ne denli büyük, ne kadar ağır olduğunu düşünür onu dahada gözümüzde büyütürüz. . ama yaptığımız en büyük hata da bu zaten! biz başımıza gelen işte durmadan yükümüze bakmaktan ünümüzdeki yolu unuturz ve ilerliyemezi. . hayat çok zor ve yükü ağır. . Ama biz hayattan DAHA GÜÇLÜYÜZ!!! Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez.. altta ki fotoğrafta dikkatinizi en çok ne çekti bilmiyorum. . ama benim dikkatimi çeken şey onca yükün altındayken bile o karınca gözünü hedeflediği yoldan ayırmıyor. . yükünü incelemek yerine onun üstesinden geliyor. . yük sadce hissedildiği an ağır gelir insana! sonrasında o da bizden bir parça olur ve en güzeli onun üstesinden gelip üzeirimizden atmaktır.. Her zaman en güçlüsü olduğunuzu SAKIN UNUTMAYIN!! Hayata inat biraz daha fazla gülmeyi ihmal etmeyin. . Her zaman DAHA GÜÇLÜ olmanız dileğimle. .

isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

Emegıne saglık, görene çok şey var görmeyene hıç bir şey Allaha emanet olun.
abı_hayat

abı_hayat

isfa91, post: 970314, member: 85239Emegıne saglık, görene çok şey var görmeyene hıç bir şey Allaha emanet olun.

Gözlerinize sağlık kardeşim.

Görebilmek ümidiyle....
abı_hayat

abı_hayat

Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

[Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez
Allah cc sizden razı olsun kardeşim,ne güzel bir öğüt bizler için.Sağolasınız,emeğinize sağlık./COLOR]
abı_hayat

abı_hayat

Kur'ana sevdalı[Allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez
Allah cc sizden razı olsun kardeşim,ne güzel bir öğüt bizler için.Sağolasınız,emeğinize sağlık./COLOR]

Cümlemizden razı olsun kardeşim.

Okuduğumuz öğütleri uygulayabilmek duasıyla, hayırlı geceler....
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Hedefime varıncaya kadar dünyanın bütün güçleri biraraya gelseler beni yolumdan döndüremez....NAPOLYON....ASLINDA BİR MÜSLÜMANIN VASFIDIR BU...GEMİLERİ YAKMIŞIZ İSTEYEREK..MÜNKÜNÜ YOK DÖNÜŞÜMÜZÜN.....Paylaşım için teşekkürler...
abı_hayat

abı_hayat

kimkimdirHedefime varıncaya kadar dünyanın bütün güçleri biraraya gelseler beni yolumdan döndüremez....NAPOLYON....ASLINDA BİR MÜSLÜMANIN VASFIDIR BU...GEMİLERİ YAKMIŞIZ İSTEYEREK..MÜNKÜNÜ YOK DÖNÜŞÜMÜZÜN.....Paylaşım için teşekkürler...

Rica ederim, gözlerinize sağlık....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.