islam_güneşisanırım bir çok arkadaş buraya kadar hep eleştirdi daha kendisinden bahsedildiğini bilmeyen bir bayanı.bence yazacak daha farklı bir şey bulsaydınız(daha dişe dokunur)bir çok kişi de yazabilirdi.insanların nasıl giyindikleri ne yaptıkları bizi ilgilendirmez.ama derseniz ki söz konusu bir ülkenin cumhurbaşkanının hanımı o zaman ben de alayım elime klavyeyi yazmaya başlayayım:bu hanımefendi sizin bahsettiğiniz ılımlı islamın gereğinden fazlasını yerine getiren bir insandır.ve evlidir.onun tokalaşması beyini ilgilendirir.evet güzel dinimizde bayanların erkeklerle tokalaşmasına iyi gözle bakılmıyor bunu izlerken ben de dikkat ettim.ama soruyorum size: o kadar çok uğraşıldı ki bu bayanla(kadın diyemiyorum daha bir kaba geliyor)siz kendinizi onun yerine koyun,türbanınızla ne kadar uğraşıyorlardır gün içinde,sizi ne kadar kararlıyorlardır her köşe yazılarında yazarlar,ne kadar eleştiriyorlardır.bütün bunlardan belki de sıkılmış olan bu bayan bir de tokalaşmayı düşünüp de daha ne kadar iş alacaktır başına.Allah aşkına yaşını başını almış bir bayanın bu işi yaptığı için Allah ,peygamber rızasını kazanmak istemesinden başka bir şey göremiyorum.kınamıyorum bu insanı,yaptığının doğru olduğunu da söylemiyorum ama eleştirirken insaflı olun diyorum.hiç kimseyi yaptığından dolayı neden yaptın diye sorgulayamayız.Allah ın affını diliyorum bu kulu için.bu hanımefendi tabir_i caizse islamı öcü gibi görenlere haddini bildirmek ve onlara bu güzel dini tanıtmak ve sevdirmek olabilir.böyle şeylerle vaktimizi harcamayalım lütfen.ülkenin daha bir çok sorunu var.başımızdakileri hep kötülersek bir yere varamayız.
Saygılar sunuyorum.selamet ile kalın
s.a.....
zaten sanane bana ne diye diye islam bu hale geldi yani sizin gibi
zihniyetler yüzünden....
madem ılımlı islam islamı sevdirmeye çalışıyor
ıslamda namahremle tokalaşmak var mı bu islama ters değil mi?
yada türbanını takıyorsun iyi ne güzel o makyaj ne hafif olsa neyse ağır makyaj...gelme o zman o taoplantıya olsun bitsin....
gayrimeşru işlerle islama hizmet edilmez....
ne değerler gidiyor o ortamda....sen cumhurbaşkanının hanımısın bütün toplum seni örenek alıyr senin yaptığın şey ise örnek alınacak değil kınanıcak bir şeydir....
kardeş siz yine vurdum duymaz olmaya her koyun kendi bacağından asılır tabirini kullanmaya devam edin ...
ondan sonra neden islam bu halde diyin oldu mu???
son olark şu eklemeyi yapayım bunun böyle olucağını hükümet biliyordu...
başörtüsüne karşı laiklıği savunulduğunu vs..vs...
sen bunu bile bile çıktın yola...
s.a....