25 şubat 2010 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı. Hedef 25.000.000
119.411 görüntülenme · 1.333 yanıt
Maşşallah kardeslerım forumu ınceledım de son surat okumalara devam :) yarışan
yarışana.ben de varım.
okul donemım basladı,hergun takıp edemesem de haftasonları ben de bombayı
patlatıcam.:)okumalarımı arttıracagım ınsalllah.Rabbım okumalarımızı kabul etsın
ınsallah.Allah a emanet olun...
yarışana.ben de varım.
patlatıcam.:)okumalarımı arttıracagım ınsalllah.Rabbım okumalarımızı kabul etsın
enesbatur, post: 965935, member: 87927
allah razı ola kardeşim
bu aşkına ve şevkine hayran olmamak elde değil.
Efendimizin şefaatine nail olman dileğiyle
amin kardeşim inşallah cümlemiz bu şeref nail oluruz

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
elhamdülillah enesbatur kardeş 5000 bitti söz verdiğim 20000 bugün itibariyle btti
allah kabul etsin cümlemizin kini
allah kabul etsin cümlemizin kini

*ayşe*, post: 966534, member: 87510maşşallah kardeslerım forumu ınceledım de son surat okumalara devam :) yarışan
yarışana.ben de varım.
Okul donemım basladı,hergun takıp edemesem de haftasonları ben de bombayı
patlatıcam.:)okumalarımı arttıracagım ınsalllah.rabbım okumalarımızı kabul etsın
ınsallah.allah a emanet olun...
ayşe kardeşim maşallah ne güzel kardeşim hayırda yarışmak çok güzel böyle çok keyifli oluyor herkesi bekliyoruz mutlaka katılın

*ayşe*, post: 966517, member: 495012500 tane daha okunmustur.Bahar kardesım Allah razı olsun sızden de.Kardeslerım hepınıze selamlar...
*ayşe*, post: 966534, member: 87510Maşşallah kardeslerım forumu ınceledım de son surat okumalara devam :) yarışan
yarışana.ben de varım.
Ne güzel bir Yaris ALLAH Kabul Etsin Kardesim B) Rabbim Peygamber Efendimizin Sefaatine Nail olabilmeyi nasip etsin insALLAH
hayırlı günler bahar arkadaşım yeni başlattığımız 2010 kampanyasını formlardan girip tekrar linki tıklamak biraz uzun işlem değil mi? şubat 2010 salavat kampanyası başlığı altında direkt bi form hazırlasanız lütfen . 1.000 adet salavat daha eklermisiniz
Bahar_58, post: 966683, member: 37970Ikbal Abla :G MASALLAH ALLAH Kabul Etsin Rabbim Mükafatinizi en güzel sekilde versin INSALLAH
:a20:ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN CÜMLEMİZİN :a20:

100 tane alayım kardeşim. Rabbim kabul etsin inşaallah. Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51537-25-subat-2010-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-25-000-000 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.