25 şubat 2010 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı. Hedef 25.000.000
121.156 görüntülenme · 1.333 yanıt
ben bu sitein yeni üyesiyim ve ilk defa çok sevindim böyle bir kampanya başlatarak efendimize olan sevgimizin, aşkımızın ve bağlılığımızın artacağı için aranıza bende katılmakve bu katılımdan istifade etmek,okuduğumuz ve okuyacağımız dualar,tesbihler,salavatlardan feyz almaktan ki inşallah alırım büyük bir şeref ve huzur duyarım .. esen, sevgi, selam ve dua ile kalın..
fatma87ben bu sitein yeni üyesiyim ve ilk defa çok sevindim böyle bir kampanya başlatarak efendimize olan sevgimizin, aşkımızın ve bağlılığımızın artacağı için aranıza bende katılmakve bu katılımdan istifade etmek,okuduğumuz ve okuyacağımız dualar,tesbihler,salavatlardan feyz almaktan ki inşallah alırım büyük bir şeref ve huzur duyarım .. esen, sevgi, selam ve dua ile kalın..
:a44:HOŞGELDİN FATMA ARKADAŞIM AİLEMİZE...:a44:

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
Bahar_58Ve Aleyküm Selam
MASALLAH Abla seneye kadar rekor kirarsin artik Rabbim Mükafatini en güzel sekilde versin insALLAH
:H
bahar ablacım keşke öyle birşey olsa.ne kadar güzel olurdu.ama bu aralar birazdepresyona girmişim sıkılıp bunalıp fazla okuyamıyorum.ama yolumdan kimse çeviremiyecek ablacım.mutlaka hergün okumaya çalışacağım ablam.sen nasılsın inşallah iyisindir ablacım.ALLAHA emanet ol
fatma87ben bu sitein yeni üyesiyim ve ilk defa çok sevindim böyle bir kampanya başlatarak efendimize olan sevgimizin, aşkımızın ve bağlılığımızın artacağı için aranıza bende katılmakve bu katılımdan istifade etmek,okuduğumuz ve okuyacağımız dualar,tesbihler,salavatlardan feyz almaktan ki inşallah alırım büyük bir şeref ve huzur duyarım .. esen, sevgi, selam ve dua ile kalın..
hoşgeldin ablacım aramıza.üyeliğin hayırlı olur inşallah.ALLAHA emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51537-25-subat-2010-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-25-000-000 · 07.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.