hakkınızı helal edin...

4.469 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

S.a. Hanife ablacım iznin olmadan adresini aldım yazacaktım ama nedenini anladığım bir nedenden dolayı pc kapandı tekrar açınca yazıyorum aldım bir sorum var sonra istersen silerim müsaden olmadan aldığım içinde hakkını helal et lütfen.... Eğer kabul edecek olursan ( .............) dualarında yer almak duası ile rahmana emanetsin
N.ÇAKMAK

N.ÇAKMAK

Yeni Üye · 5 mesaj

helal olsun
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

selamün aleyküm,hakkım yok ama helal olsun.sen de helal et kardeşim.gerçekten bu başlık üzdü beni
özlem27 kardeşimle görüşüyor musun canım.ben de msn si yok.sevdiğim bir kardeşimdi.
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

ayşe-rana, post: 958889, member: 92217selamün aleyküm,hakkım yok ama helal olsun.sen de helal et kardeşim.gerçekten bu başlık üzdü beni
özlem27 kardeşimle görüşüyor musun canım.ben de msn si yok.sevdiğim bir kardeşimdi.

aleykum selam canım varsa sonuna kadar helaldircanım özlem kardeşimizle görüşüyorum canımbu isteğini ona iletirim
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

varsa helal olsun canım kardesım.ne dıyebılırım ki üzüldüm.hakkınızda herseyın hayırlısı olur

insalllah.Kandılınız mubarek olsun.

Selametle...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

UYARI

Paylaşım içerisine ''msn'' adreslerinizi yazmayınız,konu hakkında üye kurallarında belirtildiği gibi ihlal söz konusudur.

Bu girişim her niyet ile tekrar edilirse edilsin işlem yapılmak zorunda kalınacaktır.Lütfen konu hakkında dikkat edelim.

Selametle kalınız.
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

hakkım yoktur ama varsada helali hoş olsun sizde helal edin. helallik almak güzeldir temennimiz en kısa zamanda armıza dönmenizdir.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Gidişinize üzüldüm.
İnşALLAH bu kararınız hayırlara vesile olur.Ama bu gidişin tamamiyle bu siteden kopma olmayacagına inanıyor,en kısa zamanada yine aramızda olmanızı RABBIMIZDAN temenni ediyorum.
Hakkım hakkınızdır.Lütfen sizde helala ediniz.
ALLAHA emanetsiniz.
selametle
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm burcum hayırdır nerelere gidiyorsun canım benim ya çok üzüldüm bitanem ama sen diyorsunki benim için hayırlıdır ona bişey diyemem ama senin gitmeni hiç istemiyorum yaaa:( hakkım helal olsun varsa burcum RABBİM e amanetsin hayırlı kandiller...
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

benim sende yoktur ama senn bende hakkın çok nolr helal et ablacım keşke olmasaydı böyle gitmeler ama senn tercihin ablacım inşallah fikrin değişirrr öyle ümid ediyorum Rabbim hep yanında olsun mutluluklar yanında olsun Aallah cc emanet ol selam ve dua ile..
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

KARDESIM SEN DE HAKKINI HELAL ET OLUR MU?

HAYIRLI KANDILLER.

Selametle...
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

hepinize hakkım varsa sonuna kadar helal olsun ....
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

ve aleykümselam BURCUM82 kardeşimiz...

Sitemizde paylaşımda bulunmama kararı aldığınızı üzülerek okudum.Mutlaka kendinizce haklı olduğunuz nedenleriniz vardır ki bu karara varmışsınız.
Her ne kadar üzülsek ve kendi içimizde onaylamasak da ,düşüncenize ve aldığınız karara saygı duyuyoruz.

İnşaAllah sizi aramızda görmeye devam ederiz.Varsa hakkımız helal olsun.
Rabbimiz sizi razı olduğu kullardan eylesin.
Allah C.C ' e emanet olun.
Dünya-Ahireti

Dünya-Ahireti

Kıdemli Üye · 149 mesaj

helal olsun kardeşim
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

burcum82, post: 958703, member: 93495Arkadaşlarım nezamandan beri düşündüğüm ama bir türlü yazmaya elimin varmadığı birşeyi ensonunda yapmaya karar verdim ....
Sitemizde takip ettiğim bir konunun dışında( esmanul hüsna ezberi konusu) artk katılımlarda bulunmayacağım İnşallah bu şekilde benimiçin daha hayırlı olacaktır bu şekilde tamamen gitme surecini kendim için kolaylaştıracağım
bu konuyu acmadan sessizcede yapmakistedğimi yapabilirdim bunu söyeleyn arkadaşlarımız olacaktır elbette ...Ama hak konusuna cok önem verdiğim için sizlerden helallik almadan yapamadım
ueyelğim cok kısa oldu 5 ay kadar ama biz o 5 aya hepbirllikte cok şeyi sıgdırdık Rabbim sizlerden binlercek kez razı olsun benim hakkım sizlere sonuna kadar helaldir sizde edin olurmu
Rabbimbusitedeki büütün arkadaşlarımızın ne dileği varsa bu mubarek gunu hurmetine kabul eylesin Amin

Selamün Aleyküm Kardeşim.
Açıkcası biz daha nasıl sarılırız buraya derken sizin gidiyor olmanız beni meraklandırdı.Bildiğiniz bir şey varsa bizimlede paylaşmanınzı isteriz.Yok çok özel bir konu ise Rabbim yolunuzu açık etsin.
Allah'a emanet olun!
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Hakkım var mı yok mu yalnız Yüce ALLAHUTEALA cc bilir ama benim hakkım varsa helal olsun, İnşallah sizde helal edersiniz.

Selam ve dua ile...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"

allah yar ve yardımcınız olsun.yolunuz açık olsun .selametle kalın.
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

ablacım okuyunca gerçekten çok üzüldüm.Burda çok şeyler paylaştık birbirimizle.ama vardır mutlaka bi nedeni diye düşünüyorum.Benden yana helal olsun sende helal et ablacım...
burakburak

burakburak

Aktif Üye · 82 mesaj

hakkım varsa helal ediorum, vrsa sen de helal et hakkını
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

helal olsun kardeşim sende hakkını helal et umarım gidişin senin ve tüm islam alemi için hayırlara vesile olur.
Allah'a emanet ol..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.