hakkınızı helal edin...

4.469 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

Arkadaşlarım nezamandan beri düşündüğüm ama bir türlü yazmaya elimin varmadığı birşeyi ensonunda yapmaya karar verdim ....
Sitemizde takip ettiğim bir konunun dışında( esmanul hüsna ezberi konusu) artk katılımlarda bulunmayacağım İnşallah bu şekilde benimiçin daha hayırlı olacaktır bu şekilde tamamen gitme surecini kendim için kolaylaştıracağım
bu konuyu acmadan sessizcede yapmakistedğimi yapabilirdim bunu söyeleyn arkadaşlarımız olacaktır elbette ...Ama hak konusuna cok önem verdiğim için sizlerden helallik almadan yapamadım
ueyelğim cok kısa oldu 5 ay kadar ama biz o 5 aya hepbirllikte cok şeyi sıgdırdık Rabbim sizlerden binlercek kez razı olsun benim hakkım sizlere sonuna kadar helaldir sizde edin olurmu
Rabbimbusitedeki büütün arkadaşlarımızın ne dileği varsa bu mubarek gunu hurmetine kabul eylesin Amin
-Burcu-

-Burcu-

belki içinizden biri helal eder diye güncelledim .........
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Hakkımız yoktur diye düşündük ablacım ama yine de helalleşmek iyidir.Biz gelmiş geçmiş cümle haklarımıza istisnasız herkese helal ettik sizde helal edin İnşallahü teala.
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Allahcc yar ve yardımcınız olsun..Hakkım yok..Allahcc rızası için paylaşımlarda bulundun...Allahcc e emanet ol...SELAM VE DUA...
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

esselamu aleyküm burcum
hayırdır inşallah.sen nereye gidiyosun?hakkım yokdur ama varsada ebeden ve daimen helaldir.ayrıca gitme:a45:selametle rahmana emanet
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

helal olsun kardeşim..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Hakkımız var ise helal olsun inşaALLAH;

Bu gidiş umar ve ümid ederim ki hayırlara vesile olacak bir adımın başlangıcıdr.Selametle kalınız kardeşim....
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Hakkımız yoktur kardeş , varsada helal olsun.

Aldığın karar hakkında hayırlı olur inşaAllah.
-Burcu-

-Burcu-

AFRA_NUR, post: 958752, member: 93495esselamu aleyküm burcum
hayırdır inşallah.sen nereye gidiyosun?hakkım yokdur ama varsada ebeden ve daimen helaldir.ayrıca gitme:a45:selametle rahmana emanet

Aleykum selam ablacım birkac haftandan beri düşündüğüm birşeyd sende Rabbime emanetsin hayırlı günler
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

hakkımız varsa helal olsun kardeşim. eminim kendin için bunun hayırlı olacağını düşündüğün için gidiyorsundur ama gitmen taraftarı değilim yinede rabbim hakkımızda hayırlı olanları versin inşallah selametle sende hakkını helal et
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

aa bak şimdi olmadı burcu göndermem seni bi yere. :) bak esmaları ezberleriz ve mesaj yazmasan bile diğer konuları da okursun. çok güzel konular var. dualara da dediğim gibi ya katılma ya da çok az al sayıyı. tamamen gitmektense böyle bi çözüm üretmek daha iyi. ama gitmesen bile helalleşebilirz. hakkımız varsa helal olsun sende helal et.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Burcum,
Canım,Ben çok güzel bir yerde olduğumu düşünerek,oturmakta bile güçlük çekerken sizlerle olabilmek için,hiç bilgisayarım kapanmıyor.Yoksa ben farkında mı değilim,yanılıyormuyum.Neler olur niye kaçan kaçana gerçekten anlamadığım için soruyorum.Biliyorsunuz,ben ileri derecede depresyon tedavisi görüyorum ilaçlar nedeniyle algılayamıyor olabilirim.Canım msn mi yazıyorum.Canım Seni seviyorum.Ben siteye girince hemen kimler var diye bakıyorum.Birinizeksk olunca huzursuz oluyorum ,hepten yokluğunuz nasıl olur bilmiyorum.
Hakkım varsa helal olsun ,sende helal et.Ama gerçekten çok üzüldüm.
-Burcu-

-Burcu-

hanife ablacım varsa hakkımsonunla kadar helaldir ablacım
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

kardeşim gidişin hayırmıdır ?? düzeltilecek bişeyler varsa düzeltmeye çalışalım hep birlikte
-Burcu-

-Burcu-

sıla1, post: 958792, member: 94165aa bak şimdi olmadı burcu göndermem seni bi yere. :) bak esmaları ezberleriz ve mesaj yazmasan bile diğer konuları da okursun. çok güzel konular var. dualara da dediğim gibi ya katılma ya da çok az al sayıyı. tamamen gitmektense böyle bi çözüm üretmek daha iyi. ama gitmesen bile helalleşebilirz. hakkımız varsa helal olsun sende helal et.

canım benim bu siteyle tanışmam senin sayende oldu Rabbim razıolsun senden
bende esmanul husna dersleri için birkez ugrayacağım artık onları bırakamam :(
dersler devam ettikce okonu dışında katılım ım olmayacak.
Rabbiminseni cennetiyle mukafatlandıracağı kullarından eylesin (AMİN) hayırlı gunler
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

hanife deniz, post: 958800, member: 84228Selamun Aleykum Burcum,
Canım,Ben çok güzel bir yerde olduğumu düşünerek,oturmakta bile güçlük çekerken sizlerle olabilmek için,hiç bilgisayarım kapanmıyor.Yoksa ben farkında mı değilim,yanılıyormuyum.Neler olur niye kaçan kaçana gerçekten anlamadığım için soruyorum.Biliyorsunuz,ben ileri derecede depresyon tedavisi görüyorum ilaçlar nedeniyle algılayamıyor olabilirim.Canım msn mi yazıyorum.Canım Seni seviyorum.Ben siteye girince hemen kimler var diye bakıyorum.Birinizeksk olunca huzursuz oluyorum ,hepten yokluğunuz nasıl olur bilmiyorum.

hanife ablacım bende alabilir miyim :a03:
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

burcum82, post: 958815, member: 95511canım benim bu siteyle tanışmam senin sayende oldu Rabbim razıolsun senden
bende esmanul husna dersleri için birkez ugrayacağım artık onları bırakamam :(
dersler devam ettikce okonu dışında katılım ım olmayacak.
Rabbiminseni cennetiyle mukafatlandıracağı kullarından eylesin (AMİN) hayırlı gunler

canım cümlemizden de inşallah tamam derslerde görüşürüz. :)
-Burcu-

-Burcu-

hanife deniz, post: 958800, member: 84228Selamun Aleykum Burcum,
Canım,Ben çok güzel bir yerde olduğumu düşünerek,oturmakta bile güçlük çekerken sizlerle olabilmek için,hiç bilgisayarım kapanmıyor.Yoksa ben farkında mı değilim,yanılıyormuyum.Neler olur niye kaçan kaçana gerçekten anlamadığım için soruyorum.Biliyorsunuz,ben ileri derecede depresyon tedavisi görüyorum ilaçlar nedeniyle algılayamıyor olabilirim..Canım Seni seviyorum.Ben siteye girince hemen kimler var diye bakıyorum.Birinizeksk olunca huzursuz oluyorum ,hepten yokluğunuz nasıl olur bilmiyorum.
Aleykum selam canım ablam bende seini cok seviyorum
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Canım Benim tabi alabilirsin Sılam ,Sakın sende byapma olurmu,öksüz bırakmayın bizleri
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

hanife deniz, post: 958820, member: 79656Canım Benim tabi alabilirsin Sılam ,Sakın sende byapma olurmu,öksüz bırakmayın bizleri

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

tamam ablacım pek açamıyorum biliyorsun vaktimi burda konularımla geçiriyorum hamd olsun ama tanışırız inşallah. yok canım ben buranın müdavimi gediklisiyim. kovarlarsa öyle giderim. :) burcuyuda bırakmıyoruz bu arada arka arkaya konu açarım ben de :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.