Hizmet Adına

9.188 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
martı

martı

Yeni Üye · 6 mesaj

değerli arkadaşlar,,benim için çok önemli bir konu hakkındasizlere danışmak istiyorum..ben çabaladım ama bi sonuç bulamıyorum..ben bir şirkette hem büro işlerine hemde muhasebe işlerine bakıyorumama bu bana çok rahatsızlık veriyor..çalışmanın kadın için ne kadar günah olduğu beni çok rahatsız ediyor..erkeklerin bulunmadığı bir ortamda din adına hizmette bulunmak istiyorum ama nereye nasıl kime başvurcam kimle konuşcam bilginiz varsa Allah rızası için yardımcı olun..bi nevi kurtuluşa ermek te olabilir inşallah. selam ve dua ile..
martı

martı

Yeni Üye · 6 mesaj

arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamün aleyküm güzel yürekli kardeşim
can kırıkları

can kırıkları

bulunduğun il neresi bilmiyorum ama ilk önce yapacağın şey il müftünüze gidip yardım talebinde bulunmak o insanlar yeni nesil nerde nereye gidiyoruz diye düşünüyor biz varız demenin tam sırası belki gitmeye çekinirsin ama onların gözleri hep aralanan kpı ucundadır bunu unutma.........
martı

martı

Yeni Üye · 6 mesaj

can kırıkları, post: 953610, member: 71093selamün aleyküm güzel yürekli kardeşim

can kırıkları, post: 953612, member: 58965bulunduğun il neresi bilmiyorum ama ilk önce yapacağın şey il müftünüze gidip yardım talebinde bulunmak o insanlar yeni nesil nerde nereye gidiyoruz diye düşünüyor biz varız demenin tam sırası belki gitmeye çekinirsin ama onların gözleri hep aralanan kpı ucundadır bunu unutma.........

Allah razı olsun sizden ben kırşehirliyim sizde kırşehirdensiniz galba..ama Ankarada oturuyorum gerçekten gittiğimde bana iş konusunda yardım ederlermi,gerçekten bekliyorlarmıdır
can kırıkları

can kırıkları

evet hala kırşehirdeyim mutlaka ederler cesaretini topla dediğim gibi Allah hani bir yerde birisi görevlendirerek yol gösterir ya her şey kısmet işi mutlaka bekleyende vardır seni...
Allah yolunda olanların rızkları mutlaka gelir bence dene
martı

martı

Yeni Üye · 6 mesaj

şimdi internetten mail adreslerini aldım önce mail atıyım diyorum Allah tekrar razı olsun
can kırıkları

can kırıkları

Inşallah bulursun
martı

martı

Yeni Üye · 6 mesaj

saol kardeşim inşallah bulursam yada onlardan bir cvb gelirse haberdar edicem sizi selametle kalınız
beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

yazını okudum kardeşim arkadaşta yardımcı olmuş umarım herşey gönlünce olur...
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

Allah yardımcınız olsun inşallah..selam ve dua ile..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.