manevi kardeşlik adına...

1.667 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
zeyneb_ül-kübra

zeyneb_ül-kübra

Aktif Üye · 82 mesaj

:(esselemü aleyküm kardeşlerim.Elhamdülillah RABBİMİZ c.c daha büyüğünden korusun bir imtihanla karşılaştırdı imtihanla beraber dayanma gücünü veren,verecek olan kulunu imtihan edip iyiyi kötüden ayıran O'(c.c)dur işte ben ve ailem o iyiler safından olabilmemiz için duanızı istiyorum muhtacımmmm vesselam yürek ağlar,gözden yaşlar akar ama bilinirki RAHMAN c.c dan herşey, o zaman Rahmet çeşmesi olduğu anlaşılır yaşların bu rahmet çeşmesine birde kuldan RAHMANIN c.c rızasına uygun cevab gelirse ebedi olur RAHMET çeşmeleri kevser şarabına dönüşür.ALLAH c.c sizlerin ve bizim ailemizi hidayetine erdirip ebedi hidayetinden ayırmasın.AMİN c.c İMANLA, İHLASLA KALBİ SELİMLE ÖLEBİLMEMİZ DUASIYLA...Sevgi ve muhabbetlerimle...RABBİM c.c ebedi SALİH VE SADIKLARLA BERABER EYLESİN... sizlerden tefriciye istesem bana yardımcı olurmusunuz 4444 tefriciyede ??....herkes azda olsa alsa tamamlarız inşallah
ismen dualarınızda unutulmamak duasıyla..
dualarınıza muhtaç Rahmanın aciz kulları
zeyneb ve tuba

alan ve almayan tüm forum kardeşelrimizden Rabbim razı ve hoşnut olsun tüm dualarını kabul buyursun amin binelrce kez aminB)
zeyneb_ül-kübra

zeyneb_ül-kübra

Aktif Üye · 82 mesaj

yokk mu :o
zeyneb_ül-kübra

zeyneb_ül-kübra

Aktif Üye · 82 mesaj

bir küçük dua bile yeter::(
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

ve aleyküm selam.daha önce hiç okumadım,arapçasından mı okumak gerekiyor,türkçesi de olur mu kardeşim.biryerde arapça okumayı tavsiye ederiz yazıyordu,sorayım dedim.
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

allah yardımcın olsun kardes
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

ve aleykum selamu rahmetullah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
amin dualarınıza,
Allah'a emanet olunB)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
zeyneb_ül-kübra

zeyneb_ül-kübra

Aktif Üye · 82 mesaj

" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

ben şimdilik 50 tane alayım bu inşALLAH rabbim duanızı kabul eyler
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
mübarek

mübarek

Aktif Üye · 65 mesaj

dualar bölümünde salat-ı tefriciye duasının arapçası var oradanda okuyabilirsiniz bende 200 tane alıyorum inşallah
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

Ve aleykümselam kardeşim ben de 50 tane alıyorum inşaallah
Rabbim yardımcınız olsun, her zaman hayırlısını versin inşaallah dua ile...
ilkcemre

ilkcemre

Üye · 32 mesaj

bende 50 adet okuyorum
rabbim mahcub etmesin tez vakitte ferahlayın inşaallah.amin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.