Allah rızası için dua edin

1.125 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
imported_ayşe_

imported_ayşe_

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleyküm,çok zor durumdayım hayatım berbat burayı tesadüfen gördüm dua edip biraz rahatlamak istedim.İcradan herşeyimizi kaybettik eşimin maaşının tamamı kesiliyor iki tane çocuk var ve dağ kadar borcumuz var.Alacaklılar tehdit savuruyor çok bunalttılar bir ara intaharı düşündüm ama Allah korkusu ağır bastı.Ve o iki çocuk.eşim devlet memuru inşaat işine el attı evleri ucuz ucuz verdi dolandırıldı tefecilere düştü ve mahvoldu.dolandırıldığı için senetleri çekleri ödeyemez duruma geldi karşılıksız çekten hapis yattı.Allahıma çok şükür şimdi çıktı.Bu iflastan dolayı birkaç kişinin evini teslim edemedi bunlara alacakları karşılığında senet verdi şimdi bu insanlar eşime dava açıyorlar bizi dolandırdı diye ama kimseyi dolandırmadı Allah şahit bizi çok daralttılar.sizleri bunları yazmamdaki neden kimse alanı dışında bir işle uğraşıp çoluğunu çocuğunu perişan etmesin ona buna muhtaç etmesin.Lütfen bize dua edin Allahtan başka kimsemiz yok.Ben Allaha dayandım dualarla ayakta duruyorum.Yüce Allah zalimlerin şerrinden bütün müslümanları ve bizi
korusun.Buraya yazdıkça rahatladığımı hissediyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin Allah bütün dardakilerini de bizi de darlıktan kurtarsın amin.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Allah yardımcınız olsun herşeyin en hayırlısını rabbim bilir demekki hakkınızda bu hayırlıymış.. Dualarım sizlerle
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

her gecenin bir sabahı var kardeşim .sabret inşallah.rabbimize sığın.şüpesiz bir kapı aralanıcak.bugünlerde geçicek.rabbim sağlık sıhat versin.selametle
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Allah yardimciniz olsun insallah..
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

allah yardım etsin kardeşim inşallah en kısa sürede herşey düzelir
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

İnşallah sabreden kullardan olup da Yüce ALLAH cc'nün kurtuluşa erdirdiklerinden olursunuz. Yüce ALLAHUTEALA cc yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve dua ile...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

''Allah cc dilediğine mülkü(serveti) verir,dilediğindende çekip alır.Kimisini aziz eder,kimisinide zelil eder.Muhakkak ki O nun gücü her şeye yeter.'''(Ali imran suresi.Ayet 26)
Kıymetli kardeşim!şu anda büyük bir sınavdan geçiyorsunuz,İnşaallah bu sınavı sen ve eşin başarıyla atlatırsınız.Rabbım size hayırlısıyla düze çıkarak mutlu bir geçim nasip eylesin inşaallah.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.