Gülelim mi?

165.781 görüntülenme · 1.924 yanıt

Paylaş:
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

kasım hadivah vah garibiiiiiiiiim.:K demekki çok çekmişşşşşşşşşş.:K ah bu kadınlar ahhhhhhhhhhhhhhhh:K erkeklerin ömrünü bitiriyorlar,ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh

.......................................:K..................................
cennet yolcusu

cennet yolcusu

keltepeçok Komik..

Allah Razi Olsun Kardeşim...

A.e.ol.dua Ile....

beğendiğinize sevindim ablacığım SİZDENDE RABBİM RAZI OLSUN SİZDE RABBİME EMANET OLUN DUA İLE:H:H
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

...borç...

...borç...

BORÇ VE ÖMÜR Borçları boynunu aşan bir adam hastalanarak yatağa düşer. Hali fenalaşınca -Ya Rabbi, borçlarımı ödemedikçe benim canımı alma! diye yalvarmaya başlar. Yanında bulunan şakacı bir dostu atılır -Hay kurnaz hay nasıl da çıkarını bilirsin, borçlarını ödemek için sana daha bin yıllık ömür yetmez. Not: "Borç iyi güne kalmaz" ata sözünü hatırlamalı. Peygamber efendimizin borçlunun borcu ödenmeden cenaze namazını kılmadığı bilinmeli. Borç yapmamaya çalışmalı.Mecburen yapılırsa çok çabuk ödemeye bakmalı.

ALLAHA EMANET OLUN MÜMİN KARDEŞLERİM.....
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

keltepeBORÇ VE ÖMÜR Borçları boynunu aşan bir adam hastalanarak yatağa düşer. Hali fenalaşınca -Ya Rabbi, borçlarımı ödemedikçe benim canımı alma! diye yalvarmaya başlar. Yanında bulunan şakacı bir dostu atılır -Hay kurnaz hay nasıl da çıkarını bilirsin, borçlarını ödemek için sana daha bin yıllık ömür yetmez. Not: "Borç iyi güne kalmaz" ata sözünü hatırlamalı. Peygamber efendimizin borçlunun borcu ödenmeden cenaze namazını kılmadığı bilinmeli. Borç yapmamaya çalışmalı.Mecburen yapılırsa çok çabuk ödemeye bakmalı.

EsSelamunAleyküm Kardeşim ;
Rabbim cümlemizi borcun her türlüsünden-yükünden kurtarsın inşaAllah..Elinize-emeğinize sağlık..Allah(CC) razı olsun.. Selam ve dua ile AllaH(CC)'a emanet olunuz..
cennet yolcusu

cennet yolcusu

keltepeBORÇ VE ÖMÜR Borçları boynunu aşan bir adam hastalanarak yatağa düşer. Hali fenalaşınca -Ya Rabbi, borçlarımı ödemedikçe benim canımı alma! diye yalvarmaya başlar. Yanında bulunan şakacı bir dostu atılır -Hay kurnaz hay nasıl da çıkarını bilirsin, borçlarını ödemek için sana daha bin yıllık ömür yetmez. Not: "Borç iyi güne kalmaz" ata sözünü hatırlamalı. Peygamber efendimizin borçlunun borcu ödenmeden cenaze namazını kılmadığı bilinmeli. Borç yapmamaya çalışmalı.Mecburen yapılırsa çok çabuk ödemeye bakmalı.

selamün aleyküm hülya abla rabbim razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

keltepe

keltepe

talipamcaEsSelamunAleyküm Kardeşim ;
Rabbim cümlemizi borcun her türlüsünden-yükünden kurtarsın inşaAllah..Elinize-emeğinize sağlık..Allah(CC) razı olsun.. Selam ve dua ile AllaH(CC)'a emanet olunuz..

S.ALEYKÜM TALİP AMCA..

DUANA AMİN AMİN AMİN....

RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH..

A.E.OLUN DUA İLE..
keltepe

keltepe

cennet yolcususelamün aleyküm hülya abla rabbim razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile:H

A.SELAM KARDEŞİM...

RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH..

A.E.OLUN DUA İLE...
keltepe

keltepe

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

A.SELAM ABİCİM...RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH..

K.İ.BAK....A.E.OL.DUA İLE..
keltepe

keltepe

Birde Sünnetimi Terk Edeyim...

Birde Sünnetimi Terk Edeyim...

- Bir de sünneti mi terk edeyim?
Adamın biri oruç tutmaz, sahura kalkarmış.Hanımı;
"-Yahu oruç tutmuyorsun niye sahura kalkıyorsun?" diye sorunca adam cevap verir;
"-Hanım, farzı terkettiğim yetmiyoruş gibi birde sünnetimi terk edeyim?"
Not: Farzları olmayanın nafilesi de yoktur.

HAYIRLI AKŞAMLAR...MÜMİN KARDEŞLERİM....A.E.OLUN DUA İLE....
pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

Yani ilginc bi yaklasim.sagol kardesim güzel bir itirafti.a.e.o:B
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Sevgi Gülü:BS.a Allah Iyilik Versin En çok Da Sidiromu Kahve Koymak Için Sanmişya Ona çok Güldüm .:K:K

aleykümselam....

kesinlikle haklısınız... bende ona çok güldüm.....:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
keltepe

keltepe

pakizebölükbasYani ilginc bi yaklasim.sagol kardesim güzel bir itirafti.a.e.o:B

BENCEDE KARDEŞİM...

A.E.OL.DUA İLE..
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

elifimbenimselamun aleykum hayirli aksamlar benim bir sorum var buraya devamli yaziyorum fakat kimse bana cevap yazmiyor gürönmöyormu yoksa yoksa beni aranizda gürmekmiistemiyorsunz lötfen bir aciklama bekliyorum ALLAHA emanet olun

S.A KARDEŞİM O NASIL LAF GÖRMEYİ TABİKİ ÇOK İSTERİZ AMA RASTLAMADIM BÖYLE DÜŞÜNME ALLAH A EMANET OL.
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

S.a Elimde Olsa Islam üzerine Eğitim Almayi Isterdim Taa çekirdekten Hafiz Olmayi Ve çok Iyi Arapça öğrenmeyi Isterdim Veveve En önemlisi Allah Yolunda şehit Olmayi Bin Canim Olsa Bininide Allah Yolunda Vermeyi Dilerdim Allah Rizasi Için Bana Dua Edin şehit Olarakölmem Için Rabbim Hepinizden Kat Kat Razi Olsun Hepinizin Muradini Inşallah Versin
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

DÜN ÖLDÜ..
BUGÜN İSE YENİ BİR FIRSATTIR.
ALLAHIM BİZLER HAKKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE ONU VERSİN.
O İŞİNİ BİLİR.................... SELAMETLE.
hacer_80

hacer_80

Üye · 16 mesaj

ah ah arkadaslar elimde o firsatlar olsa neler yapmazdimki..once namazlarima cok oncelerden baslamak isterdim..dinimi cok iyi ogrenmek isterdim..hatalarimi telafi etmek isterdim...okulu bitirmek isterdim..varda var yani... insaallah bundan sonra elimden geldigi kadar ALLAH CC bize farz kildiklarini yaparim..:H
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

elimde fırsatım olsaydı eğer ilk önce örtünmek isterdim.çünkü şuanda tek istediğim şey bu.ban dua edin.ALLAH(C.C) hepinizden ve hepimizden razı olsun
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Elime Bir Firsat Geçseydi Daha Fazla Kitap Okumak Isterdim Zamanimin Bir Anini Bile Boş Geçirmeseydim Keşke
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ashab_kiram elimde fırsatım olsaydı eğer ilk önce örtünmek isterdim.çünkü şuanda tek istediğim şey bu.ban dua edin.ALLAH(C.C) hepinizden ve hepimizden razı olsun

Yüce Allah kadınlara da şöyle emretmiştir:
"Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar. Irzlarını korusunlar. Görülmesi tabii olan yerler hariç ziynet yerlerini açmasınlar. Baş örtülerini yakalarının üzerine kadar salsınlar. Ziynet yerlerini izin verilenler dışında kimseye göstermesinler. Bir de ayak bileklerine taktıkları gizli süsler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler, (önceki kusurlarınızdan dolayı) hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin, umduğunuza nâil olursunuz." Nûr 24/31
Elmalılı Hamdi Yazır (rah) meşhur tefsirinde der ki:
“Bu âyette emredilen şudur: Kadınlar başlarını, saçlarını, kulaklarını, boyunlarını, gerdanlarını ve göğüslerini açık tutmayıp anlatıldığı gibi güzelce örtünsünler. Bunun için onu temin edecek baş örtüsü kullansınlar. Cahiliye (İslâm öncesi) kadınları da hiç baş örtüsü kullanmaz değillerdi. Fakat yalnız enselerini bağlar veya arkalarına bırakırlar, yakaları önden açılır, gerdanları ve gerdanlıkları açık olurdu, ziynetleri görünürdü.
İslâm önce açıklığı yasaklamıştır. Sonra, kadınların başlarını örtüp başörtülerini yanları ve göğüsleri üzerine sarkıtmasını emretmiştir. Böylece sadece tesettürün farz oluşu değil, aynı zamanda onun ne şekilde olacağı da gösterilmiştir. Kadın edep ve nezaketinin en güzel ifadesi bundadır.”
Kadınlara örtüyü emreden ikinci âyet şudur:
"Ey peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, evlerinin dışına çıkarken cilbâblarını (dış elbiselerini) üzerlerine alsınlar. Bu, onların tanınması ve incitilmemesi için en uygunudur. Allah çok affedici ve çok esirgeyicidir." Ahzâb 33/59

RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN A.E.O
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.