kasım hadivah vah garibiiiiiiiiim.:K demekki çok çekmişşşşşşşşşş.:K ah bu kadınlar ahhhhhhhhhhhhhhhh:K erkeklerin ömrünü bitiriyorlar,ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh
.......................................:K..................................
165.781 görüntülenme · 1.924 yanıt
kasım hadivah vah garibiiiiiiiiim.:K demekki çok çekmişşşşşşşşşş.:K ah bu kadınlar ahhhhhhhhhhhhhhhh:K erkeklerin ömrünü bitiriyorlar,ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh
keltepeçok Komik..
Allah Razi Olsun Kardeşim...
A.e.ol.dua Ile....
keltepeBORÇ VE ÖMÜR Borçları boynunu aşan bir adam hastalanarak yatağa düşer. Hali fenalaşınca -Ya Rabbi, borçlarımı ödemedikçe benim canımı alma! diye yalvarmaya başlar. Yanında bulunan şakacı bir dostu atılır -Hay kurnaz hay nasıl da çıkarını bilirsin, borçlarını ödemek için sana daha bin yıllık ömür yetmez. Not: "Borç iyi güne kalmaz" ata sözünü hatırlamalı. Peygamber efendimizin borçlunun borcu ödenmeden cenaze namazını kılmadığı bilinmeli. Borç yapmamaya çalışmalı.Mecburen yapılırsa çok çabuk ödemeye bakmalı.
ALLAHA EMANET OLUN MÜMİN KARDEŞLERİM.....
keltepeBORÇ VE ÖMÜR Borçları boynunu aşan bir adam hastalanarak yatağa düşer. Hali fenalaşınca -Ya Rabbi, borçlarımı ödemedikçe benim canımı alma! diye yalvarmaya başlar. Yanında bulunan şakacı bir dostu atılır -Hay kurnaz hay nasıl da çıkarını bilirsin, borçlarını ödemek için sana daha bin yıllık ömür yetmez. Not: "Borç iyi güne kalmaz" ata sözünü hatırlamalı. Peygamber efendimizin borçlunun borcu ödenmeden cenaze namazını kılmadığı bilinmeli. Borç yapmamaya çalışmalı.Mecburen yapılırsa çok çabuk ödemeye bakmalı.
ALLAHA EMANET OLUN MÜMİN KARDEŞLERİM.....
talipamcaEsSelamunAleyküm Kardeşim ;
Rabbim cümlemizi borcun her türlüsünden-yükünden kurtarsın inşaAllah..Elinize-emeğinize sağlık..Allah(CC) razı olsun.. Selam ve dua ile AllaH(CC)'a emanet olunuz..
Sevgi Gülü:BS.a Allah Iyilik Versin En çok Da Sidiromu Kahve Koymak Için Sanmişya Ona çok Güldüm .:K:K
elifimbenimselamun aleykum hayirli aksamlar benim bir sorum var buraya devamli yaziyorum fakat kimse bana cevap yazmiyor gürönmöyormu yoksa yoksa beni aranizda gürmekmiistemiyorsunz lötfen bir aciklama bekliyorum ALLAHA emanet olun
ashab_kiram elimde fırsatım olsaydı eğer ilk önce örtünmek isterdim.çünkü şuanda tek istediğim şey bu.ban dua edin.ALLAH(C.C) hepinizden ve hepimizden razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5112-gulelim-mi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.