cennet yolcusuGÜZEL KARDEŞİM SİZLER BENİM GÖNÜL LİSTEMDEKİ DUALARMDASINIZ RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN OGÜZEL DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM RABBİM BANA ETTİĞİNİZ O GÜZEL DUALARIN KAT BE KATINI SİZE VERSİN İNŞALLAH BİL MUKABİL KARDEŞİM DAİMİ DUAMDASINIZ EMANETİN SAHİBİME EMANET OLUN BENİM İÇİN NE BÜYÜK NİMET SİZİN GİBİ KARDEŞİM OLDU RABBİM KARDEŞLİĞİNİZE LAYIK EYLESİN BENİM GİBİ ACİZİ:AAMİN
Selamün Aleyküm güzel kardeşim benim..Şunu bilin ki o sizin kalp güzelliğiniz..Asıl ben size çok teşekkür ederim..Düşünceleriniz itibariyle de burada çok değer verdiğim bir kardeşimsiniz..Cihad sevginiz, dava bilinciniz, kardeşçe olan yaklaşımınız bunlar, benim çok hoşuma gitti gerçekten..Nickiniz gibi sizi cennete yolcu kılsın Rabbimiz c.c inşallah güzel kardeşim..İnşallah nickinizdeki bu güzel, şerefli yolculuğa başarıyla ulaştırır Rabbimiz c.c...Aslolan da bu güzel kardeşim..Dünyada bunun için varız zati..Est. kardeşim, layık olmak diye bir şey yok..Gönül zaten, sevgilere mukabele edeni kabul ediyor..:evet..Bu güzellikte sizin payınız çok büyük..Rabbimiz c.c güzel kalbinize göre ecirlendirsin inşallah sizi güzel kardeşim..Rabbimize emanetsiniz inşallah...B)B)