Gülelim mi?

165.782 görüntülenme · 1.924 yanıt

Paylaş:
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm
nasıl bir fırsattan bahsediyosunuz anlayamadım ama eğer şöyle bir şeyse Eger Başbakan olsaydım :) ülkemi Müslüman kardeşlerimizin rahat edebileceği Müslümanca yaşayabileceğimiz Bir ülke haline getirmeye çalışırdım .... oldumu :D Allaha emanet olun ... B)

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Kurban Olduğum Allahimmm!!!

Kurban Olduğum Allahimmm!!!

Vatandaşin Biri Uzunnnn Süredir Sayilsal Loto Oynamaktadir...ama Talih Hiç Gülmemiş, Hiç Tutturamiştir....ama Adam ümidini Hiç Kaybetmez...illaki çikacak Diye Herrrgün Oynar...çevresindekilerde çikmadiği Için Adamla Sürekli Dalga Geçerler...ama Adam Kararlidir Tutturacaktir Lotoyu..bir Gün Sonuçlara Bir Bakar Ki...aman Allahim Gerçekten Kazanmiş...akşamdan Plan Yapar Ertesi Gün Ankaraya Gidip Paralari Almaya Karar Verir.ancak Ne Lotoyu Tutturduğunu Ne De Ertesi Gün Ankaraya Gideceğini Kimselere Söylemez...ertesi Gün Erkenden Kalkar Hanimina ...
-hanim Ben Ankaraya Gidiyorum Toplanti Varmiş çağirdilar Der...aksilik Bu Ya Hanim Da O Gün Rahatsizdir...öyle Böyle Derkennnnn Adam Ankara Arabasina Biner..yolda Telefonu çalar Açarki Kayni:
-enişteeee...hemen Gel Ablami Hastaneye Kaldirdik...adam Cevap Verir:
-oğlum Toplanti Var Ya,akşama Dönecem Sen Durumu Idare Et!
Aradan çok Geçmez...adamin Telefonu Yine çalar...bir Bakar Ki Arayan Yine Kayni:
-eniştecim,gelmene Gerk Kalmadi Ablam Sizlere ömür....
Adam Ellerini Semaya Açar Ve Derki:
-heyy Gurban Olduğum Allahim!!verdikçe Veriyon Verdikçe Veriyonnnnn!!!!:k:b
ÂNI YAŞA...
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

hafizeSİZLERDE HER ŞEYDEN BİR ŞEYLER ÇIKARTIYORSUNUZ O DA ALLAHIN YARATTIĞI BİR BÖCEK İĞRENÇ KELİMESİ NERDEN ÇIKIYOR YAPMAYIN ALLAHAŞKINA BU KADAR İSİMLERİ TATIŞACAK OLURSAK HİÇ ŞAKALAŞMAYALIM NE KARIŞTIRIYORSUNUZ PEYGAMBER ANNELERİMİZİ OKUMAYIN O ZAMAN :!

selamün aleyküm

"hata yapmışım hemen o yazıyı değiştiriyorum" deseydiniz şaşırırdım zaten....
niye bu kadar kaprislisiniz....

eline yüreğine sağlık, allah razı olsun, demiyenlerin yorumlarına niye kızıyorsunuz...her yaptığınızı herkes beğenmek zorundamı....

ben beğenmedim ve kendi yorumumu yaptım. bunda kızacak bişey yokkkk....
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Neüzü Billah

Neüzü Billah

Timur'un nasrettin hocayı çağırıp onunla sohbet ederken,
bir ara:"Abbasi halifelerinin isimlerinin sonunda "Allah" lafzıda var.
Kimi ne El-mu'tasım Billah, kimine El-mütevekkil Alellah ve kimine El-Kaim Biemrillah deniliyor.
bu lakaplar bizim için de bir aded olsa acaba bana ne isim yakışır dı? diye sorması üzerine,
Timur'un nekadar kan dökücü olduğunu bilmesine ramen
Nasrettin Hoca'nın büyük bir pervasızlık ve hazır cevaplılıkla:
"Size olsa olsa Neüzü-Billah! (Allaha sıhınırım) lakabı yakışır."
diye cevap verir.:G
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

süperrrrrrrrrrrrrr.................
ÂNI YAŞA...
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Hocanın zatı süper Allah rahmet etsin
seyyar

seyyar

Üye · 36 mesaj

Hahahahahahahaha..............
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ishakyakupselamün aleyküm

"hata yapmışım hemen o yazıyı değiştiriyorum" deseydiniz şaşırırdım zaten....
niye bu kadar kaprislisiniz....

eline yüreğine sağlık, allah razı olsun, demiyenlerin yorumlarına niye kızıyorsunuz...her yaptığınızı herkes beğenmek zorundamı....

ben beğenmedim ve kendi yorumumu yaptım. bunda kızacak bişey yokkkk....

Aleykümselam herkez benim yazılarımı okumak için sıraya girmedi 1
ben kaprisli bir insan hiç değilim 2
hata yapmadım o bir fıkraydı 3
beğenmiyorsanız yorum yapmazdınız zorunlu değilsiniz 4
ne kadar agrasif ukala bir kişiliğiniz var 5 :H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

seyyar

seyyar

Üye · 36 mesaj

sitade ne zaman hafize ismini görsem yine komik birşeyler yazmıştır diyorum
ALLAH RAZI OLSUN
[SİTE ÜYELERİ BİRBİRİMİZE KARŞI KIRICI OLMASAK]
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

öyle güldümki allah senide güldürsün.

s.a bende bunu sizle paylaşmak istedim bugün oldu gerçektir

bugün cuma okul çıkışında istiklal marşımızı okuyacaktık sonra müdür çıktı şöyle dei istiklal marşını okumayanın kaynanası olsun dedi.biz hepimiz kahkahalarla gülmeye başladık.istilal marşından sonra ise arkadaşım dedi kim istiklal marşını okumazsa çamaşır makinesi bozulsun dedi.biz gülgül eve gidemedik.allah arkadaşlarımdan razı olsun onları çok seviyorum.a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

gecekondu
selamun aleyküm

nasıl bir fırsattan bahsediyosunuz anlayamadım ama eğer şöyle bir şeyse Eger Başbakan olsaydım :) ülkemi Müslüman kardeşlerimizin rahat edebileceği Müslümanca yaşayabileceğimiz Bir ülke haline getirmeye çalışırdım .... oldumu :D Allaha emanet olun ... B)

ALEYKÜMSELAM EVET OLDU:evet
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

hafız olurdum ve şuan bu dersler yüzünden hafızlığa nasıl başlasam diye düşünmezdim..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Elime Firsat Geçse Ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ama Ennnnnnnnnnnn Büyük Isteğim Hafizlik Olurdu.ama Bu Yil Olucam Inşallah Bende...çok Istiyorum Dua Edin Ne Olur....hiiiiiiiiiiiiiii Bir Firsat Denilmiş Ama Ben Yinede En Büyük Isteklerimden Ikincisini De Yazayim.hacca Gitmeyi çok Istiyorum ...haccin Yaza Gelmesi 10 Yili Buluyor Galiba...bende çaliştiğim Için 10 Yil Beklemek Zorundayim.ama Bekleyemiyorum şuan Gönderilsem Koşa Koşa Gidecem ....:A:A
ÂNI YAŞA...
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

elime fırsat geçseydi zengin olup fakirlere yardıma koşmak isterdim.onların o gülen yüzlerini görmek beni mutluluktan ağlatmaya yeterdi.ay bende ne kadar sulu gözüm ya
dua ile kalın
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

Hiç Böyle Düşünmemiştim çok Komikdi Hehehehhhhheeeee.....
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamun aleykum hayirli aksamlar benim bir sorum var buraya devamli yaziyorum fakat kimse bana cevap yazmiyor gürönmöyormu yoksa yoksa beni aranizda gürmekmiistemiyorsunz lötfen bir aciklama bekliyorum ALLAHA emanet olun
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

elifimbenimselamun aleykum hayirli aksamlar benim bir sorum var buraya devamli yaziyorum fakat kimse bana cevap yazmiyor gürönmöyormu yoksa yoksa beni aranizda gürmekmiistemiyorsunz lötfen bir aciklama bekliyorum ALLAHA emanet olun

ne demek sevgili kardeşim sen baş tacısın.olurmu öyle şey
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Arkadaşalr Neden Birbirinize Karşi Bukadar Kirici Oluyorsunuzz Ki ... Hafize Kardeşim Ben Onu Yazarken Inan Siz Kirmak Maksadli Yazmadim Sadece Hatirlatmak Maksadliydi... Selametle...

selamün aleyküm :,

1-- karafatma ismini; hz.fatıma'nın tesettürü siyah olduğu ve pek ortalıkta gözükmediği için yahudiler kendisini bu böceğe benzetip hz. fatımaya hakaret etmek kastı ile bu böceğe takmıştır

2--cemile; efendimizin mübarek hanımlarından biridir...

3--ismail; bu isim bir böceğe takılmayacak kadar şerefli bir isimdir. bir peygamber ismidir hemde efendimiz'in soyundan geldiği bir peygamber...

( ARKADAŞADA YAZMIŞ OLDUĞU BU MADDLERDEN ÖTÜRÜ KATILIYORUM.)
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

ALLAHIMA SÜKÜR ALLAH senden razi olsun tesekkür ederim DEMEKKI GÖRÜNMEZ DEGILMISIM. konuya gelince eyer elimde firsat olsaydi tek bir sey yeterli dünyaya ALAHIMIZ C,C KELAMI HZ KURANIMIZI ögretirdim manasi ile anlamiyla ve güzeller güzeli MIS KOKULU PEYGAMBERIMIZ HZ,MUHAMMET S,A,V,EFENDIMIZIN yolunda gidilmesini zaten o zaman her sey degismis olurdu cünkü herkes bu iki yoldan gittiginde DÜNYA bir CENNET olurdu
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Bu her halde yeni olma psikolojisi bende yeniyim .
Hocam her dersinde bize en doğru zaman içinde bulunduğun zamanı en
tüzgün faydalı kulandınız zamandır,bulunduğunuz durumu faylı yaşayın Derdi
Allah ondan razı olsun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.