Gülelim mi?

165.782 görüntülenme · 1.924 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a benim konularım bu konunun yanında hiç kalır.o gadar gomikki süper elazığlıların konuşması da çok güzel.tebbessüm için allah razı olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

sultanayar

sultanayar

Aktif Üye · 77 mesaj

NikkoSelâmınaleyküm.

O fıkranın aslı Kahraman Sinoplu olacaktı. Bende KahramanMaraşlıyım da oradan biliyorum.

nikko bende maraşlıyım sen merkezdenmisin.aaa pardon dur tokat atma kahraman maraşlıyım.
ekremeee

ekremeee

çok Komil Olmuş Ya Allah Razi Olsun

mürtap

mürtap

Üye · 14 mesaj

güzeldi kardeşim güldürdün bizi sağol :)
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

ALLAH razı olsun güzeldi
bende Kahraman Diyarbakırlıyım :) selametle...
mürtap

mürtap

Üye · 14 mesaj

bende kahraman angaralı oluyom ozaman..:B
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Kader_sultanya bizim bu temel de cok akilli adam yaa :p yine diceni demis :DB)

Temel akillumu tedun :)
Ellerinize sağlık kardeşler akşam akşam güldürdünüz yine beni
ekremeee

ekremeee

bende kahraman gazi antepliyim

talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

aliye_aliye
:BSelamün Aleyküm Talip Amcamız, aslında nalbur dükkanının sahibi, başka bir şeyi kast etti gibi geldi:D..Emeğinize sağlık Talip amca, çok güzeldi, Allah c.c razı olsun inşallah.Allah'a emanetsiniz.Selam ve dua ile.

VeAleykümSelam Yeğenim...öyle olsun ! benimde bir karadenizli olduğumu unutuyorsun..BURNU kast ettiğini söylemeye çalışıyorsun değil mi?..
Sizin bu sayfaya girebileceğinizi hiç aklıma getirmemiştim..bayağıdır da ben bile bakmamışım..mesaj birikmiş..Şimdi Oflu kardeşime ne diyeceğim bakalım..hemşehrisini karadeniz'de boğsa yeridir(!)..
Cümlemizden..Sizde Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

talipamcaVeAleykümSelam Yeğenim...öyle olsun ! benimde bir karadenizli olduğumu unutuyorsun..BURNU kast ettiğini söylemeye çalışıyorsun değil mi?..
Sizin bu sayfaya girebileceğinizi hiç aklıma getirmemiştim..bayağıdır da ben bile bakmamışım..mesaj birikmiş..Şimdi Oflu kardeşime ne diyeceğim bakalım..hemşehrisini karadeniz'de boğsa yeridir(!)..
Cümlemizden..Sizde Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

Selamün aleyküm Talip Amcamız,
Ben burnu kast etmemiştim, aklıma bile gelmedi. Est. böyle bir şeyin de istihzasını yapmam elbette..Benim ilk okuyuşumda anladığım şu oldu : Nalburcunun şu memleket sorma durumunu, ''bunu sorsa sorsa karadenizli sorar'' manasında söylediğini düşünmüştüm:).. Hakkınızı helal edin inşallah yanlış anlaşıldıysa..Rabbimize emanet olun siz de..Selam ve baki dua ile..
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

aliye_aliye
Selamün aleyküm Talip Amcamız,

Ben burnu kast etmemiştim, aklıma bile gelmedi. Est. böyle bir şeyin de istihzasını yapmam elbette..Benim ilk okuyuşumda anladığım şu oldu : Nalburcunun şu memleket sorma durumunu, ''bunu sorsa sorsa karadenizli sorar'' manasında söylediğini düşündüm:).. Hemşerisini boğmaz hiç Talip amcamız, biz kefiliz inşallah:).. Rabbimize emanet olun siz de..Selam ve baki dua ile..

VeAleykümSelam..yoo yoo..istihza olarak değilde..şöyle diyeyim..
Bir adamın karşısına beş kişi dizseler ve ona sorsalar "bil bakalım içlerinden hangisi lazdır? deseler..Dış görünüşü olarak belirgin bir özelliğimizdir de ondan..Hem sizin bunu yapmıyacağınızı bildiğimden.. hem de benim güzel hemşehrilerim kendileriyle çok barışık insanlar olup,Halık-ı ZülCelal'in bizi böyle yaratmasından Elhamdülillah hiç rahatsızlık duyulmamasından..hani sadece belirgin özellik manasına dedim..Sorduğu zaman lehçesinden zaten anlar..Hamsi zaten başlı başına deşifre olmasına sebeptir..severiz..hamsi de bizi sever..:K
"Laz uşağu dünyada birincudur..biruncu.." :K
Selam ve dua ile sizde Rabbime emanet olunuz.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

FATIMAASelamün Aleyküm çok Komikti Ama Bunlara Sadece Hamamböceği Ve Yahut Sadece Böcek Dersek Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum . özelliklede Karafatma Demeyin Sakin Olaki Kendi Nickim Için Dediğimi Düşünmeyin Fatma Peygamber Efendimizin Kizi Onun Için Dedim .Isim Takamyalim Diye. Selametle...

aleykümselam ama bu bir böcek adı H.Z FATMA anamızla hiç ilgisi yok Allah muhafaza okuyunca bile içim ürperdi bu fıkra türü bir tazı selametle:A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

Elime Bir Firsat Geçseydi

Mevlana'dan

Bana

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

ne yapardin hafize anne???
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

FATIMAASelamün Aleyküm çok Komikti Ama Bunlara Sadece Hamamböceği Ve Yahut Sadece Böcek Dersek Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum . özelliklede Karafatma Demeyin Sakin Olaki Kendi Nickim Için Dediğimi Düşünmeyin Fatma Peygamber Efendimizin Kizi Onun Için Dedim .Isim Takamyalim Diye. Selametle...

selamün aleyküm :,

1-- karafatma ismini; hz.fatıma'nın tesettürü siyah olduğu ve pek ortalıkta gözükmediği için yahudiler kendisini bu böceğe benzetip hz. fatımaya hakaret etmek kastı ile bu böceğe takmıştır

2--cemile; efendimizin mübarek hanımlarından biridir...

3--ismail; bu isim bir böceğe takılmayacak kadar şerefli bir isimdir. bir peygamber ismidir hemde efendimiz'in soyundan geldiği bir peygamber...

iğrenç böceklerin bu isimler ile anıldığı bir hikayeyi bu siteye nasıl yazıyorlar anlamıyorum...
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
hafize

hafize

huzunlu_gurbetne yapardin hafize anne???

hüzünlü gurbet alt yazıyı yazamadn hangi tuşa bastıysam kaydı gitti soruna varya katıldım gülmekten :K tekrar yazdım ona bakın :H

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

Elime Bir Firsat Geçseydi !!!

Elime Bir Firsat Geçseydi !!!

EVET ARKADAŞLAR NE YAPARDINIZ ?....YAPABİLECEĞİNİZ ŞEYLER OLSUN AMA:evet

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

ishakyakupselamün aleyküm :,

1-- karafatma ismini; hz.fatıma'nın tesettürü siyah olduğu ve pek ortalıkta gözükmediği için yahudiler kendisini bu böceğe benzetip hz. fatımaya hakaret etmek kastı ile bu böceğe takmıştır

2--cemile; efendimizin mübarek hanımlarından biridir...

3--ismail; bu isim bir böceğe takılmayacak kadar şerefli bir isimdir. bir peygamber ismidir hemde efendimiz'in soyundan geldiği bir peygamber...

iğrenç böceklerin bu isimler ile anıldığı bir hikayeyi bu siteye nasıl yazıyorlar anlamıyorum...

SİZLERDE HER ŞEYDEN BİR ŞEYLER ÇIKARTIYORSUNUZ O DA ALLAHIN YARATTIĞI BİR BÖCEK İĞRENÇ KELİMESİ NERDEN ÇIKIYOR YAPMAYIN ALLAHAŞKINA BU KADAR İSİMLERİ TATIŞACAK OLURSAK HİÇ ŞAKALAŞMAYALIM NE KARIŞTIRIYORSUNUZ PEYGAMBER ANNELERİMİZİ OKUMAYIN O ZAMAN :!

Mevlana'dan

Bana

umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:B:K:Ks.a Ablacı emeğine sağlık tek kelimeyle hariha selam ve dua ile ae.e.o.
hafize

hafize

yorumlarınızı bekliyorum

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.