mavci abimiz..
mihrace kardeşimiz..
gülüşü yaralı..
burcu..
serap..
ebuzer25..
20.914 görüntülenme · 202 yanıt
hasret88GÜLNİSA hocam yok bir zamandır..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
KaLBuN_KeSiRberat ablamız yok..
mavci abimiz..
mihrace kardeşimiz..
gülüşü yaralı..
burcu..
serap..
ebuzer25..
şehadetgülümavci abimiz 1 haftalık yokluğunuz bile o kadar belli oluyor ki:(
hasret88haklısın KARDEŞ..
Alıştık selamını almaya
Alıştık sıcak bir çayını içmeye
Alıştık onun tatlı diline bende dört gözle bekliyorum hayırlısı ile en kısa zamanda gelir inşaALLAH..
d__derya
Yeni Üye · 0 mesaj
GoldenroseSiz demenizi tercih ediyorum sevgili kardeşim. Estağfirullah. Yanlış anlamayın. Ben tartışma çıksın diye yazmıyorum. Aramızda tartışma oldu bitti, alevlenicek değil. Ben yazdıklarımın saçma olduğunu düşünmüyorum. Absurt bir kelime kullandığımıda sanmıyorum. Ben o konuyu açtığımda konudan rahatsız olduğunuzu söylemeniz benim konuyu yöneticiye bildirip kapattırmam için yeterliydi. Ama öfke sözleriniz bakın nasıl durumlara yol açtı. Bir müslüman olarak bütünleştirici olmanız gerekir. Fikrini yazan birinin düşüncelerine saygı duymayarak saçma demeniz değil. Allah'a emanet olun.
d__derya
Yeni Üye · 0 mesaj
gülnisa, post: 1371795, member: 108713selamunaleykum kardeşim burdayım:)
unuttulmamak güzel
lakin çok çalışıyorum mağlum 23 nisan vardı şimdide bahar bayramı ve okuma bayramı var sırada....
her daim kalbim burda
allaha emanet olun cok mutlu kalın
gülnisa, post: 1371795, member: 108713selamunaleykum kardeşim burdayım:)
unuttulmamak güzel
lakin çok çalışıyorum mağlum 23 nisan vardı şimdide bahar bayramı ve okuma bayramı var sırada....
her daim kalbim burda
allaha emanet olun cok mutlu kalın
Kemahlı_24, post: 1379405, member: 88924Denizyıldızı KARDEŞ
Nerelerdesin nasılsın iyimisin..
Seni merak etmekteyim..
şehadetgülüKemahlı abi deniz yıldızı'm elhamdülillah çok iyi.
foruma girmiyor, mesajınızı da göremez onun için cevapladım:)
Kemahlı_24Sağol KARDEŞ..
ALLAH razı olsun.
iyi olduğunu bilmek çok güzel..
Kemahlı_24Birgün bende gidersem beni soran olurmu diye merak ettim.
soran olmazda
sevinen çok olur kanımca ..
Kemahlı_24Birgün bende gidersem beni soran olurmu diye merak ettim.
soran olmazda
sevinen çok olur kanımca ..
şehadetgülüAbi bir gün siz giderseniz eğer ve ben hala sitedeysem ALLAH'ın izniyle sürekli hatırlayacağım abi'lerimden biri olursunuz.
Ama abi sakın gitmeyin sizde giderseniz forum iyicene sessizleşecek.
Hem giderseniz güzel sözlerinizden de nasiplenemeyeceğim:(
Kemahlı_24KARDEŞ
Sen ve senin gibi çok değerli kaliteli saygılı seviyeli insanlar tanıdım burada isim yazmayacağım şimdi..
Mutlaka yol ayrımları olacaktır..Bana karşı yapılan yapılan derken birkaç kişinin hakaretleri var ve ben bunları hep sineme çektim..
biliyorsun zaten ben genelde dua bölümü ve içinden geçenleri paylaş formuna takılırım hep..
insanlar sanıyorki Post peşindeyiz...selam verenin selamını alıyoruz çaya bekleyenin çayını içiyoruz içinden geçenleri dostlarımızla paylaşıyoruz.Dua işteyen kardeşlerimizin işteklerine elimizden geldiğince yardım ediyoruz...
Acılarını acımız sevinçlerini sevinçimiz biliyoruz..
SERAP8191..Kalbura kesir...goldenrose nickli sahışlar benden özür dilemediği müddetçe siteye sadece ziyaretçi olarak gireceğim
ve hiç bir zamanda eğerki hakkım varsa helal etmeyeceğim..
ALLAH a emanetsin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50784-neredesiniz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.