Neredesiniz:(

20.914 görüntülenme · 202 yanıt

Paylaş:
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

cemal durra abi de yok
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Yeryüzünde yalnız benim serseri,
Yeryüzünde yalnız ben derbederim.
Herkesin dünyada varsa bir yeri,
Ben de bütün dünya benimdir derim.

Yıllarca gezdirdim hoyrat başımı,
Aradım bir ömür arkadaşımı.
Ölsem dikecek yok mezar taşımı;
Halime ben bile hayret ederim.

Gönlüm ne dertlidir ne bahtiyar;
Ne kendisine yar, ne kimseye yar,

BİR RÜYA UĞRUNA BEN DİYAR DİYAR,
GÖLGEMİN PEŞİNDEN YÜRÜR GİDERİM..

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

bahar_58 de yok
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

-Esmani-Hayat devam ediyor ve sorduğunuz kişilerde yollarında ilerlemeye devam ediyorlar.Birçoğu ufak kırgınlıklardan yada muhataplarını kırmama hassasiyetinden dolayı burada değiller.
İşte bu hassas yapılarından dolayı isimleri hala hatırlanıyor ve nerede oldukları merak ediliyor.
Ne mutlu onlara...

Esmani kardeşim ço güzel izah etmiş, biz bu sitede görevini yapmış arkasında bi kaç hoş seda bırakmış kişileriz , hepsi o
Bizden bu kadar sıradakiler daha güzel paylaşımlarla devam inş
Kalbinizin sahibine emanet olun
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

mtekikEsmani kardeşim ço güzel izah etmiş, biz bu sitede görevini yapmış arkasında bi kaç hoş seda bırakmış kişileriz , hepsi o
Bizden bu kadar sıradakiler daha güzel paylaşımlarla devam inş
Kalbinizin sahibine emanet olun

selamün aleyküm sitemizin eski üyelerinde mtekik
İNŞALLAH bundan sonra sitede olursunuz.Her ne kadar sizlerle aynı zamanda siteye üye olmamış olsamda eski ve tanımadığım üyelerin siteden ayrılmasına çok üzülüyorum.İNŞALLAH daimen sitede olursunuz
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
nisan21

nisan21

Mübarek Üye · 690 mesaj

İnşallah ben bu güzel siteden ayrılmam :)
Ha oldu ki ayrılmak zorunda kaldım:(
o zaman da inşallah diğer kardeşlerimiz gibi hatırlanırım
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Selamünaleyküm Bende buradayım inşallah ara ara girmeye çalışırım bende hatırlanmamışım baktım adımı göremedim üzüldüm
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm...

Değer görmek bir insan için en güzel şeylerden birisidir.
Ancak unutmamalıyız ki en güzel değer , Rabbimizin katında verilen değerdir.

İslamiyet.gen.tr , forum olarak TEBLİĞ ve İSLAMİ BİLGİ PAYLAŞIMI esasına dayanmaktadır.

Elbette ki burada bir aile oluşturuyor , kardeşlerimizi Rabbimizin rıza için seviyor ve değer veriyoruz.
Aramıza yeni katılan her kardeşimiz için seviniyor ve Rabbimize şükrediyoruz ; aramızdan ayrılan kardeşlerimiz için de üzülüyor ve kardeşlerimizi özlüyoruz.

Ancak şunu da belirtmek isterim ki , foruma üye olmak da forumdan ayrılmak da tamamen kişisel inisiyatife bağlıdır.
Nasıl ki paylaşımları okumak ve bilgilenmek için üyeliği zorunlu tutmuyorsak , aynı şekilde ayrılan kardeşlerimizin de kararlarına saygı duyuyoruz.

Her bir kardeşimizin ayrı ayrı değeri vardır bizim için.
İsimleri burada belirtilmeyen bir çok kardeşimiz daha var , faydalı paylaşımlarından istifade ettiğimiz ama artık forumda göremediğimiz ya da foruma ara ara uğrayan.
Sayfa içinde ismi geçmeyen kardeşlerimiz , artık hatırlanmadığını düşünebilir ki bu durum bizleri fazlasıyla üzer.

Amacımız sadece Rabbimizin rızasını kazanmaksa eğer , yine Onun rızasını gözeterek forumda ki varlığımızın nedenini hatırlamalı ve buna uygun davranışlar sergilemeliyiz inşaAllah.
Bu nedenle sayfanın uygunluğunu gözden geçirmenizi rica edeceğim sizlerden.

Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür eder , hayırlı günler dilerim.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

GEVHERselamünaleyküm...

Değer görmek bir insan için en güzel şeylerden birisidir.
Ancak unutmamalıyız ki en güzel değer , Rabbimizin katında verilen değerdir.

İslamiyet.gen.tr , forum olarak TEBLİĞ ve İSLAMİ BİLGİ PAYLAŞIMI esasına dayanmaktadır.

Elbette ki burada bir aile oluşturuyor , kardeşlerimizi Rabbimizin rıza için seviyor ve değer veriyoruz.
Aramıza yeni katılan her kardeşimiz için seviniyor ve Rabbimize şükrediyoruz ; aramızdan ayrılan kardeşlerimiz için de üzülüyor ve kardeşlerimizi özlüyoruz.

Ancak şunu da belirtmek isterim ki , foruma üye olmak da forumdan ayrılmak da tamamen kişisel inisiyatife bağlıdır.
Nasıl ki paylaşımları okumak ve bilgilenmek için üyeliği zorunlu tutmuyorsak , aynı şekilde ayrılan kardeşlerimizin de kararlarına saygı duyuyoruz.

Her bir kardeşimizin ayrı ayrı değeri vardır bizim için.
İsimleri burada belirtilmeyen bir çok kardeşimiz daha var , faydalı paylaşımlarından istifade ettiğimiz ama artık forumda göremediğimiz ya da foruma ara ara uğrayan.
Sayfa içinde ismi geçmeyen kardeşlerimiz , artık hatırlanmadığını düşünebilir ki bu durum bizleri fazlasıyla üzer.

Amacımız sadece Rabbimizin rızasını kazanmaksa eğer , yine Onun rızasını gözeterek forumda ki varlığımızın nedenini hatırlamalı ve buna uygun davranışlar sergilemeliyiz inşaAllah.

Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür eder , hayırlı günler dilerim.

Bu güzel ve faydalı açıklamalarınız için Rabbim razı olsun değerli kardeşim...
Rabbim bizleri youlndan ayırmasın ve nefsimizle bir an bile olsa başbaşa bırakmasın...
Aminnn...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

bende GEVHER kardeşime katılıyorum

herşey ALLAH rızası içindir...

ALLAH a emanet kalın..
Werda

Werda

Kıdemli Üye · 226 mesaj

Selamun aleykum

Selamun aleykum

GEVHERselamünaleyküm...

Nefis için zor olsada Mümin için aslinda çok basit bir sey...

Allah celle Celaluhu bizlere varligimizin nedenini unutturmasin insAllah...

Selam, dua ve hep dua ile insAllah...
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm...Amacımız çok şükür Allah cc rızası için burda bulunmak ve çok değerli abilerimizden ablalarımızdan kardeşlerimizden bir şeyler öğrenmek...Ve bu insanlarda Allah cc rızası için burdalardı....Onların gitmesi bizleri üzdü...Sayfada bir yanlışlık yok...Ozaman siz burda senelerinizi verin bir şeyler öğretmeye çalışın sırf Allah cc rızası için...Ve birden gidin aramızdan biz sizi nasıl aramayacağız...Yakışırmı bir müslümana???? ben o giden insanlardan çok şey öğrendim...bu sizden öğrenmedim anlamına gelmiyor...Sadece onları merak ettiğimden bu sayfayı açtım.......İşte sizin gibiler böyle düşündüğünden kimse birbirini arayıp soramıo ve ALLAH cc AFFETSİN BENİ... belkide yıllar geçti bende giremedim...belkide dünya işlerine daldım belkide benide arayıp sorsalardı bir ismimi görseydim hemen gelebilirdim...burda sormayanları kesinlikle suçlamıyorum....bak hafize annem üzülmüş onun ismini yazmadık die..ama o sayfayı açarken hafize annemiz zaten online dı....O yüzden böyle değerli kardeşlerimizi aramak tekrar aramızda görmek onlardan yararlanmayı istemek amacımızın dışına çıkmak demek değildir...Tam tersi bu yaptıklarımızda bire bir Allah cc rızası içindir...

O yüzden bu sayfanın hiç bir yanlışlığı yok...Yazarken düşünüpte yazın..Selamün aleyküm...

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
hafize

hafize

kalp kırmak çok kolay yapması çok zor yazık yani birde nur_u secde ve kızı oda yok

Mevlana'dan

Bana

hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Bizler burada,Allah rızası için bulunan kullarız inş.Çok güzel bir topluluk,çok güzel bir aileyiz.Burası benim huzurum,kütüphanem,gönül dostlarımın,din kardeşlerimin,ikinci ailemin olduğu bir yer.
Siteye çok şey katamasamda,Allah emeği geçen,katılımda bulunan tüm kardeşlerimizden Razı olsun,çok istifadelendim,bana çok şey kattı.
Zaman zaman kırgınlık demiyeyim de,benimde nefsime ağır gelen şeyler yaşadım,artık uğramama kararı almak üzere iken,birden beynimde şimşekler çektı,Hanife ne yapıyorsun,nereye uğramıyorsun,siz orada hepiniz kul değilmisiniz,hata kullara mahsus değilmi,nereden biliyorsun bunun sana nersinin bir oyunu olmadığını,orası sürekli,Allahın Adının anıldığı,Zikredildiği,Efendimizin sünnetlerinin okunup Slavatların getirildiği,duaların edilip,sahabe hayatlarının anlatıldığı,dini bilgilerin paylaşılıp,Yüce Kelam,Kur'an_ı Kerimin okunup Hatimlerin indirildiği bir yer değilmi.Sen nereyi terk ediyorsun,böyle yaparak,bir binadan bir tuğla eksilmeye mi çalışacaksın yoksa,bu kimin tuzağı oyunu olabilir,böyle bir topluluğun bir arada olmasını kim isteye bilir.ondan sonra

Dedim ki;
Hayır,nefsim sana uymayacağım,beni bu güzide kardeşlerimden,bu güzel topluluktan ayıramıyacaksın.

Dedim ki;

Ey melun, boşuna çırpınma, Benim vekilim Allahımdır.Sen beni saptıramıyacaksın,Allahın izniyle bu güzel topluluğu dağıtamıyacaksın.

Selam ve Dua ile
mürmüdük

mürmüdük

hanife denizSelamun Aleykum Kardeşlerim,
Dedim ki;

Ey melun, boşuna çırpınma, Benim vekilim Allahımdır.Sen beni saptıramıyacaksın,Allahın izniyle bu güzel topluluğu dağıtamıyacaksın.

Selam ve Dua ile

VeAleyküm Selam...
Gönlüne bereket gönüldaş...
İnşaALLAH kardeşimiz...
Kişi sevdiğiyle beraberdir,buyruluyor...
Allahcc cümle Ümmet-i Muhammedi sevdiklerimizden,kardeşlerimizden ayrı bırakmasın...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
Besmele...Selam...Dua...
mürmüdük

mürmüdük

Gülnisa hocamız nerelerde,bilen varmı acaba...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

hafize, post: 1277132, member: 50627kalp kırmak çok kolay yapması çok zor yazık yani birde nur_u secde ve kızı oda yok

selamün aleyküm resul kardeşim ve hafize annem...inşallah burdayım annem ama denk gelemiyoruz sanırım...Allaha emanet olasın
hafize

hafize

Nur_u Secdeselamün aleyküm resul kardeşim ve hafize annem...inşallah burdayım annem ama denk gelemiyoruz sanırım...Allaha emanet olasın

Nuru secde,cim bursalıyız ama sitede bile buluşamıyoruz demi girdiğim zaman gözüm arıyor nede olsa hemşeriyiz kan çekiyor ALLAHA EMANET OL :a35:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

hanife denizSelamun Aleykum Kardeşlerim,
Bizler burada,Allah rızası için bulunan kullarız inş.Çok güzel bir topluluk,çok güzel bir aileyiz.Burası benim huzurum,kütüphanem,gönül dostlarımın,din kardeşlerimin,ikinci ailemin olduğu bir yer.
Siteye çok şey katamasamda,Allah emeği geçen,katılımda bulunan tüm kardeşlerimizden Razı olsun,çok istifadelendim,bana çok şey kattı.
Zaman zaman kırgınlık demiyeyim de,benimde nefsime ağır gelen şeyler yaşadım,artık uğramama kararı almak üzere iken,birden beynimde şimşekler çektı,Hanife ne yapıyorsun,nereye uğramıyorsun,siz orada hepiniz kul değilmisiniz,hata kullara mahsus değilmi,nereden biliyorsun bunun sana nersinin bir oyunu olmadığını,orası sürekli,Allahın Adının anıldığı,Zikredildiği,Efendimizin sünnetlerinin okunup Slavatların getirildiği,duaların edilip,sahabe hayatlarının anlatıldığı,dini bilgilerin paylaşılıp,Yüce Kelam,Kur'an_ı Kerimin okunup Hatimlerin indirildiği bir yer değilmi.Sen nereyi terk ediyorsun,böyle yaparak,bir binadan bir tuğla eksilmeye mi çalışacaksın yoksa,bu kimin tuzağı oyunu olabilir,böyle bir topluluğun bir arada olmasını kim isteye bilir.ondan sonra

Dedim ki;
Hayır,nefsim sana uymayacağım,beni bu güzide kardeşlerimden,bu güzel topluluktan ayıramıyacaksın.

Dedim ki;

Selam ve Dua ile

Hanifecim aynen sana katılıyorum içimden geçenleri okumuş gibisin Rabbime emanetsin :a35:

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.