İstihare Namazı

5.914 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
elisa__

elisa__

Üye · 18 mesaj

arkadaşlar aylardır istihare yapmama rağmen ben hiçbir şey görmüyorum yada hatırlamıyorum artık bilemiyorum. bana yardım edebilirmisiniz? biri benim için istihareye yatabilir mi? evet veya hayır bir cevap verirseniz çok memnun kalırım...Şimdiden herkese teşekkür ederim.Allah hepimize yardımcı olsun
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

her ısı ıstıhare yapmak cok guzel ıse gırerken evlenırken
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

selamun aleykum arkadaşlar bende çok kıldım istihare namazını ama bir türlü anlamadım iyi mi kötü mü diye bazende rüya görmedim gördüysemde hatırlamıyorum.
elisa__

elisa__

Üye · 18 mesaj

fatoss kardeş benimde öle hiç bişey görmüyorum :(:(:(:(:(:(
zrrtt

zrrtt

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 118 mesaj

eski nişanlına söyle o bir istihareye yatsın.
yeni tanışacağın kardeşte istihareye yatsın.
çıkan sonuca göre yoluna devam edersin.
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

kususra bakma elisa kardeşim dışardaydım yeni açtım bilgisayarı.
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

acaba beklememiz mi gerek elisa kardeşim
elisa__

elisa__

Üye · 18 mesaj

bilmiyorum ki ya anlamıyorum ki olmuyo görmüyorum yada hatırlmaıyorum artık neyse ...........:(
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

allah sonumuzu hayır etsin
elisa__

elisa__

Üye · 18 mesaj

amiiiiiiiiiiinnnn
elisa__

elisa__

Üye · 18 mesaj

arkadaşlar ne kadr istihareyi denedimsede bir türlü bişey göremiyorum.bana niyet ederek bir arkadaşımız istihareye yatabilir mi? :a05:
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

S.A arkadaşlar bu gece benim için istihare namazı kılabilirmisiniz çok kötüyüm kaç aydır ben kılıyorum bir türlü anlamıyorum aynı rüyada hem iyi hemde huzursuz edici şeyler görüyorum bazende hatırlamıyorum sabrımda kalmadı çok kötü bi durumdayım.
aysesukran

aysesukran

Kıdemli Üye · 108 mesaj

bende kıldığımda sizler gibiydim. ya bir şey görmüyordum yada hatırlamıyordum
buğday tanesi

buğday tanesi

Üye · 28 mesaj

arkadaşlar istihare namazının 7 gün kılınması gerekiyormuş internette araştırdım bu konuda bilgisi olan varmı acaba arka arkayamı kılmak gerekiyor yoksa ara verilebilirmi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

selam aleyküm arkadaşlar içinizden biri benim niyetime istihareye yatabilirmi rica etsem..?bende sizin niyetinize yatarım yani karşılıklı bakalım ii bişeyler görebilecekmiyiz bekliyorum gönüllü arkadaşımı allah razı olsun....
hatug

hatug

Mübarek Üye · 716 mesaj

Mutlu kul kardesim istersen ben yaparim dedigin gibi karsilikli yapabiliriz tam ne istedigini nerden ögrencem?????
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.