İstihare Namazı
5.914 görüntülenme · 35 yanıt
arkadaşlar aylardır istihare yapmama rağmen ben hiçbir şey görmüyorum yada hatırlamıyorum artık bilemiyorum. bana yardım edebilirmisiniz? biri benim için istihareye yatabilir mi? evet veya hayır bir cevap verirseniz çok memnun kalırım...Şimdiden herkese teşekkür ederim.Allah hepimize yardımcı olsun
S.A arkadaşlar bu gece benim için istihare namazı kılabilirmisiniz çok kötüyüm kaç aydır ben kılıyorum bir türlü anlamıyorum aynı rüyada hem iyi hemde huzursuz edici şeyler görüyorum bazende hatırlamıyorum sabrımda kalmadı çok kötü bi durumdayım.
arkadaşlar istihare namazının 7 gün kılınması gerekiyormuş internette araştırdım bu konuda bilgisi olan varmı acaba arka arkayamı kılmak gerekiyor yoksa ara verilebilirmi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
selam aleyküm arkadaşlar içinizden biri benim niyetime istihareye yatabilirmi rica etsem..?bende sizin niyetinize yatarım yani karşılıklı bakalım ii bişeyler görebilecekmiyiz bekliyorum gönüllü arkadaşımı allah razı olsun....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50540-istihare-namazi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İstihare nedir ve istihare namazı nasıl kılınır? Dua Listesi 1 cevap
- istihare namazı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- İstihare Namazı Namaz 4 cevap
- İstihare namazı üzerine İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- istihare namazı ile rüyaya yatmak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- istihare namazı İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.