selamun aleyküm arkadaşlar iyi günler ben 3 gecedir istihare namazı kılıyorum ilk iki gece net hiç birşey göremedim ama dün akşam yeşil bir elbise ve siyah bir elbise gördüm bide kırmızı bir arabaya bindim siyah yeşil ve kırmızıyı birarada görmek aklımı karıştırdı. Ayrıca uykuya dalmadan önce çok fazla korkuyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar . Şimdiden teşekür ederim aeol'un.
istihare namazı
1.489 görüntülenme · 3 yanıt
ve aleykumselam kardeşim..
istihare aslında rüya değil de istihare duasını yaptığınızda içinize doğan şeydir. içiniz ferah oldu ise hayırlı sıkıldı ise hayırlı değildir ama öncesinde istişare yapmanızı tavsiye ederim. konunuz her ne ise bilen birine danışın.. fikirlerini alın sonrasında hala içiniz tereddütte ise istihare yapın. istihare Efendimiz as ın tavsiye ettiği birşeydir..
sorularla islamiyet sitesinden bulduğm bilgiyi de aktarmak istiyorum..
Sorularla İslamiyet | İstihare namazı ve duası nasıl olmalıdır?
burda da benim yukarda yazdığımı anlatan detaylı bilgi mevcut
selam ve dua ile..
istihare aslında rüya değil de istihare duasını yaptığınızda içinize doğan şeydir. içiniz ferah oldu ise hayırlı sıkıldı ise hayırlı değildir ama öncesinde istişare yapmanızı tavsiye ederim. konunuz her ne ise bilen birine danışın.. fikirlerini alın sonrasında hala içiniz tereddütte ise istihare yapın. istihare Efendimiz as ın tavsiye ettiği birşeydir..
sorularla islamiyet sitesinden bulduğm bilgiyi de aktarmak istiyorum..
Sorularla İslamiyet | İstihare namazı ve duası nasıl olmalıdır?
burda da benim yukarda yazdığımı anlatan detaylı bilgi mevcut
selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59419-istihare-namazi · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İstihare nedir ve istihare namazı nasıl kılınır? Dua Listesi 1 cevap
- istihare namazı ile rüyaya yatmak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- İstihare Namazı Dua Bölümü 35 cevap
- istihare namazı rüyası Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- istihare namazı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- İstihare Namazı Namaz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.