Farz

192.682 görüntülenme · 2.078 yanıt

Paylaş:
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

teşekkür ederiz ... allah razı olsun...
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

BULENT TUNALIAslında arkadaşlar herşey bir yana bu kadın erkek yarışı bitmez.Rabbim hem erkeğe hem kadına çeşitli meziyetler vermiş.hepsi yaradılış itibarıyla eşsiz güzelliklere sahip.düşündümde bayanları bu derece küçümsemenin yanlış olduğunun farkına vardım.hata ettim özür dilerim.selam ve dua ile

olay bu işte.. mesele gerçek insan olabilmekte gizli!
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Amin inşaallah cümlemizin....:D

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Fark ettimde Aşka Mecnun tüm oyun konularını kapatıyor o zaman oyun bölümünü siteden çıkartsın tek tek konu kilitlemektense hepsini komple silin gitsin

Konu Ehli sünnet ve itikat yönünde bir hal içermediği için değerli vakitlerimizi hayırlı şeylerle değerlendirmek için konuyu kaldırıyorum...

Zira Allah c.c. boşa geçen zamanı bizlere haram kılmış.. ve Boşa geçen zamanın hesabı sorulacağından bizlerde kardeşlerimizin bu mesuliyeti yüklenmelerine razı olmadığımız için konu kapatılmıştır. Umarım anlayışla karşılanır farklı bir niyet aranmaz...Ameller niyetlere göredir.

Bilgi: Konu kapatılmıştır 24 saat içinde silinecektir.

alıntıdır....
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

rüyam3Fark ettimde Aşka Mecnun tüm oyun konularını kapatıyor o zaman oyun bölümünü siteden çıkartık tek tke konu kilitlemektense hepsini komple silin gitsin

Konu Ehli sünnet ve itikat yönünde bir hal içermediği için değerli vakitlerimizi hayırlı şeylerle değerlendirmek için konuyu kaldırıyorum...

Zira Allah c.c. boşa geçen zamanı bizlere haram kılmış.. ve Boşa geçen zamanın hesabı sorulacağından bizlerde kardeşlerimizin bu mesuliyeti yüklenmelerine razı olmadığımız için konu kapatılmıştır. Umarım anlayışla karşılanır farklı bir niyet aranmaz...Ameller niyetlere göredir.

Bilgi: Konu kapatılmıştır 24 saat içinde silinecektir.

alıntıdır....

FARK ETTIMDE ABLAMIZ HAKLI :a26:
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Metekaan

Metekaan

Aktif Üye · 77 mesaj

eline sağlık güzeldi arkadaşım
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

:D:Dgerçekten kardeşim bunu sana yatımı.İnanmam:)Selamun aleykum
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

:):):)
ne zekı kardeşın varmış neslıhancım guldurdun bızlerı
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

Nevin_1982:D:Dgerçekten kardeşim bunu sana yatımı.İnanmam:)Selamun aleykum

vallahi yaptı nevincim yaaaa
e o zaman küçüktü tabiii:a04:
neslihantozan

neslihantozan

gülnisa:):):)
ne zekı kardeşın varmış neslıhancım guldurdun bızlerı

ya öle işte, böle daha çok fıkrası var anlatırım sırası geldikçe
selametle
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

:a01:AYNI O KARDEŞTEN BİRDE BENDE VAR..:a01::a01:
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

farkettimde Ehli sünnet ve itikat yönünde bir hal içermeyen bu konu hala burda

mücahidit kardeşiminkini kilitlemissiniz
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Ehlisünnet dün sana cevap yazacaktım

farkettimki konu kapanmış
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

=) güzel bir başlık olduğunu farkettim :p
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
hafize

hafize

ehlisünnetne oldu hafize abla hayırdır?

dün ne oldu cevap yazacaktım yerini bulamadım ne olduğunuda anlayamadım kilitlenmiş

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

ehlisünnet
bu tip konular boşa zaman kaybı olduğundan harammış...ve aşkamecnunda bunun farkına yeni varmış...başlamış tek tek oyun konularını silmeye...benim konuda silindi tabi...

bende diyorumki bu bölümü hiç açmasaydınız veya bu bölümü kapatsanız daha kolay olmazmıydı?

Benim başka bir sitede üyeliğim var ama burasını hiç bir şeye değişmem orada gözüme takıldı bizim sitenin ismine merak ettim baktım inanki üzüldüm kimisi güzel olduğunu kimisi hep kavgalar olduğunu siteye hiç yakışmadığını yazmış bende müdahale ettim tabi aslında bizim sitenin çok seviyeli herkezin uyumlu arada anlaşmazlıkların OLABİLECEĞİNİ AMA herkezin birbirinin fikrine saygılı olduğunu ama tatlıya bağlandığını yazdım ailemizi dışarıya güzel tanıtmalıyız demi her sitede oyunlar şakalar oluyor tabiki ölçülü bir şekilde yazık üzüldüm :a03:

Mevlana'dan

Bana

Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

hafizeBenim başka bir sitede üyeliğim var ama burasını hiç bir şeye değişmem orada gözüme takıldı bizim sitenin ismine merak ettim baktım inanki üzüldüm kimisi güzel olduğunu kimisi hep kavgalar olduğunu siteye hiç yakışmadığını yazmış bende müdahale ettim tabi aslında bizim sitenin çok seviyeli herkezin uyumlu arada anlaşmazlıkların OLABİLECEĞİNİ AMA herkezin birbirinin fikrine saygılı olduğunu ama tatlıya bağlandığını yazdım ailemizi dışarıya güzel tanıtmalıyız demi her sitede oyunlar şakalar oluyor tabiki ölçülü bir şekilde yazık üzüldüm :a03:

Gerçi bende yeni katıldım sayılır ama özellikle gündüz vakitlerinde sürekli online oluyorum sayılırım.Benim de dikkatimi son zamanlarda yapılan tartışmalar çekiyor ve arada farkında olmadan bende içine girmiş oluyorum.Bu tartışmalar burdaki arkadaşlıklara ve siteye büyük zarar verecektir.Biraz daha duyarlı olup gerektiğinde susmayı bilmek gerekiyor diye düşünüyorum.Kısacası bu bizim elimizde..İnşallah faydalı paylaşımlarla kavga etmeden güzel güzel geçiniriz..
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

fark ettimde yönetim çatırdıyor..
neslihantozan

neslihantozan

EFRUZ AFİF:a01:AYNI O KARDEŞTEN BİRDE BENDE VAR..:a01::a01:

hım ne güzel rabbim kardeşlerimizin ekskliğini göstermesin inşallah
selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.