Farz
192.682 görüntülenme · 2.078 yanıt

OOO HAYALİMDEKİ VASITA
BENDE NERDE ÖYLE ŞANS.
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
hafizeCANLARIM BENİM YA TEŞEKKÜR EDERİM ADRESİ VEREYİM DE BİR GÜN BUYRUN GELİN :a12:
inşallah :a26:
:a21:adam ne yapsın yazık anlatamayınca:a21: polisin anladıgı yere taşımak zorunda kalmış:a01:
EFRUZ AFİFçok güzel olmuş yaaa....
arada böyleleri çıkmasa :a03:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Delete
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kardeşim.
Biliyordum ama yine tekrar okudum, fıkra güzeldi kardeşim
Emeğinize sağlık, Allah razı olsun.
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.
aleyküme selam .Allah cümlemizden razı olsun inşallah.sizde Allaha emanet olun.

eylül as :zu ha ha ha ha çok güldüm ya TEŞEKKÜRLER
beğendiğinize sevindim.:a16:
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kardeşim.
Biliyordum ama yine tekrar okudum, fıkra güzeldi kardeşim
Emeğinize sağlık, Allah razı olsun.
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.
aleyküme selam .Allah cümlemizden razı olsun inşallah.sizde Allaha emanet olun.

eylül as :zu ha ha ha ha çok güldüm ya TEŞEKKÜRLER
beğendiğinize sevindim.:a16:
EFRUZ AFİF:a21:adam ne yapsın yazık anlatamayınca:a21: polisin anladıgı yere taşımak zorunda kalmış:a01:
:a01:haklısınız.selam ve dua ile kalın.
Eeeevvet oooraya taşıdıım.
çok güzeldi hakkatten
________selamun aleykum
anlamıyana zorla anlatacaksın demi...;)harika!! bu arada ikkez duydum emegize saglık kardeşim makbule geçti :):)
selam ve dua ile__________
çok güzeldi hakkatten
________selamun aleykum
anlamıyana zorla anlatacaksın demi...;)harika!! bu arada ikkez duydum emegize saglık kardeşim makbule geçti :):)
selam ve dua ile__________
BULENT TUNALIha ha olaya biraz mantıksal yaklaşalım.kabul edelim ki erkekler beyinlerini fazla kullanmıyor.fakat dünyada erkeklerin bir çok alanda iktidar sahibi olduğu gerçek bayanlar beyinlerinin tamamını kullanarak ancak erkeklerin seviyesine ulaşıyor demektir.o yüzden bayan beyinleri daha fazla deforme oluyor demektir.fazla beyin yorgunluğu ileride beyinlerinin hiç çalışmamasına neden oluyor sanırım.bayanlar kızmayın bu gerçekleri yazıya döken sizsiniz
:a01:tmm mantiksal yaklasalim hic kualnmadigimiz beynin insana ne faydasi var :) en azindan biz bayanlar beynimiz deginiz gibi fazla yoruyoruz sonuna kadar yararlaniyoruz :) hic kulanmamaktan iidir ;)
hafize, post: 805758, member: 86864Çelişkili bir şey olmuş bence Kim daha akıllı şimdi? (Cevap: Tabiki BAYANLAR ):a26: bu yazıyı okuyan erkekler ılk once bıı kabarıyo ama yazının sonuna gelıınnncee buyuk bı hayal kırıklıgı yazıyı okuyan erkeklerın yuzunu gormek ısterım sonunda :a04:
:a04: :a04::
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5043-farz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.