tanışma

1.970 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
sevdacadi_1907

sevdacadi_1907

Yeni Üye · 1 mesaj

merhaba arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. Bugune kadar gereksiz vakıt harcadım. Internetı dogru kullanmanın yolunu yavas yavas öğreniyorum.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Hoşgeldin kardeşim. Üyeliğin hayırlara vesile olur inşallah.. Rabbim hepimisi vaktini doğru kullayanlardan eylesin..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

sevdacadi_1907merhaba arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. Bugune kadar gereksiz vakıt harcadım. Internetı dogru kullanmanın yolunu yavas yavas öğreniyorum.

Selamun Aleykum Kardeşim,
Hoş geldin,üyeliğin hayırlı olsun.Gerçekten çok güzel bir yerde olduğundan emin olabilirsin.Benim hayatıma çok büyük anlamlar kattı,inş. senin için de çok iyi olur.
Selam ve dua ile
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

sevdacadi_1907merhaba arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. Bugune kadar gereksiz vakıt harcadım. Internetı dogru kullanmanın yolunu yavas yavas öğreniyorum.

Hoş geldin kardeşim,üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah site sakinleri çok kıymetli kardeşlerimiz olup hepsi araştırmacı ve hepside iyilik severdirler,seninde bilginden ve dualarından faydalanmak dileklerimizle...
ELİZAN

ELİZAN

Kıdemli Üye · 418 mesaj

Hoş geldin üyeliğin hayırlı olsun inşaallah
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim
Hoşgeldin İnanıyorumki bu site sizin için hayırlı olacaktır.
Site içinde kalp ferahlığı buluyorum ben. İnşAllah sizlerinde aynı duygularla üyeliğiniz devam eder.
Allah Azze ve Celle'ye emanet ol kardeşim selametle
gönül1045

gönül1045

Üye · 48 mesaj

selamün aleyküm hoşgeldin arkadaşım doğru adrestesin.interneti de doğru kullanmaya başladın bu sitede bir kaç zaman geçirdikten sonra zaten hep doğru bir şekilde kullanacağından emin olabilirsin.burası benim nefes aldığım pencerem senin için de hayırlı olur inşallah sağlıkla selametle kal inşallah.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

hoşgeldin kardeşim
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Hoşgeldiniz kardeşim,safalar getirdiniz.Rabbım bu gelişinizi hayırlara vesile eylesin inşaallah.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hoşgeldin güzel vakit geçireceğinden emin olabilirsin...
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Hoşgeldin kardeşim.
Inşa-allah her dakikamızı güzel bir biçimde değerlendirmeyi hak teala bize nasip eder.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.