tanışma
1.970 görüntülenme · 10 yanıt
merhaba arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. Bugune kadar gereksiz vakıt harcadım. Internetı dogru kullanmanın yolunu yavas yavas öğreniyorum.
Hoşgeldin kardeşim. Üyeliğin hayırlara vesile olur inşallah.. Rabbim hepimisi vaktini doğru kullayanlardan eylesin..
sevdacadi_1907merhaba arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. Bugune kadar gereksiz vakıt harcadım. Internetı dogru kullanmanın yolunu yavas yavas öğreniyorum.
Selamun Aleykum Kardeşim,
Hoş geldin,üyeliğin hayırlı olsun.Gerçekten çok güzel bir yerde olduğundan emin olabilirsin.Benim hayatıma çok büyük anlamlar kattı,inş. senin için de çok iyi olur.
Selam ve dua ile
sevdacadi_1907merhaba arkadaslar ben bu sıteye yenı üye oldum. Bugune kadar gereksiz vakıt harcadım. Internetı dogru kullanmanın yolunu yavas yavas öğreniyorum.
Hoş geldin kardeşim,üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah site sakinleri çok kıymetli kardeşlerimiz olup hepsi araştırmacı ve hepside iyilik severdirler,seninde bilginden ve dualarından faydalanmak dileklerimizle...
Selamün Aleyküm kardeşim
Hoşgeldin İnanıyorumki bu site sizin için hayırlı olacaktır.
Site içinde kalp ferahlığı buluyorum ben. İnşAllah sizlerinde aynı duygularla üyeliğiniz devam eder.
Allah Azze ve Celle'ye emanet ol kardeşim selametle
Hoşgeldin İnanıyorumki bu site sizin için hayırlı olacaktır.
Site içinde kalp ferahlığı buluyorum ben. İnşAllah sizlerinde aynı duygularla üyeliğiniz devam eder.
Allah Azze ve Celle'ye emanet ol kardeşim selametle
selamün aleyküm hoşgeldin arkadaşım doğru adrestesin.interneti de doğru kullanmaya başladın bu sitede bir kaç zaman geçirdikten sonra zaten hep doğru bir şekilde kullanacağından emin olabilirsin.burası benim nefes aldığım pencerem senin için de hayırlı olur inşallah sağlıkla selametle kal inşallah.
Hoşgeldin kardeşim.
Inşa-allah her dakikamızı güzel bir biçimde değerlendirmeyi hak teala bize nasip eder.
Inşa-allah her dakikamızı güzel bir biçimde değerlendirmeyi hak teala bize nasip eder.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50382-tanisma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.