8 mart mevlid kandili için sevaba nail olmak isteyenler buyursunlar inşallah
17.273 görüntülenme · 149 yanıt
canım ablam selamün aleyküm, 1.000 salavat da ben alayım mahrum kalmayım sevabından...
çok özledim seni ablacım,Rabbime emanetsin....
dualarda buluşalım inşallah...
(elifimizinde 40ı çıktı sanırım,adıyla yaşasın süt kokan miniğim:)....)
elifffff, post: 952916, member: 59734canım ablam selamün aleyküm, 1.000 salavat da ben alayım mahrum kalmayım sevabından...
ve aleyna aleyküm selam elifciiim.bende seni çok özledim ablacımm yoksun nezamandır merak ettim.evet elifimiz rabbime sonsuz hamdüsenalar olsunki kırklandı.amin canım inşallah.çok tatlı oldu artık hayretler içinde inceliyo herkesi miniğim.canım rabbim sevabını yazsın inşallah.ekliyorum listeye bitanem.selam ve baki dua ile rahmana emanetsin:a15:
_şimal_, post: 952933, member: 74504yenı hatım acsak nasıl olur ben de cuz almak ıstıyorum....
kardeşim açalımmı bilmiyorum ama ya yetişmesse ne yaparız??4 gün kaldı bugünü saymassak.ama eğer istersen sıla1 kardeşimizin hatimleri var onlara katılabilirsin.siz bilirsiniz.isteyen olursa başlatalım bilemiyorum:a35:
esselamu aleykum muaz kardesim ben burda bi tartismaya oncu olmak istemem masaallah guzel aciklamissin elbette kandil diye bir tabir gecemez mubarek gece olarak gecer ve o yazdigin geceleri inkar ettigimiz yok miraci falan amenna ve saddakna. ama sahabenin ozellikle hic uygulamadigi bir takim amelleri sav in hele hic uygulamadigi amelleri biz neden yapalim ki sav kainatin efendisidir ona sevgimiz ozlemimiz sonsuz. peki sahabe sav i bizden daha mi az seviyordu. bu mumkun olamaz. evet bizim omrumuz daha kisa ve biz sav i goremedik (insaallah cennette nasib olur)oyleyse sav in size iki emanet birakiyorum bunlara sarilip uydukca asla sapitmassiniz buyrugu bize hitab etmiyor demektir sadece bu degil elbet buna benzer ayetler ve mevcuttur. ama ameller niyetlere goredir allah karsiligini verir muhakkak
fi emanillah
fi emanillah
kardes soru nedir onlar derken sahabeler mi tam anlayamadim ama evet sahabeler efendimiz asm in on emrinden birini yapmazsa belki cehennemlik olur ama sav bizler icin buyurdu ki oyle bir nesil gelecekki onlar beni gormeden bana iman etti... ozur dileim hadis kelime kelime aklima gelmedi ama iste bizler onun on emrinden birini yapsak belki cennetlik olacagiz. anlatabildim insaallah bizim amellerimizin degeri burdan geliyor kac asir sonra sav e mal edilen uydurma hadislerle mucadele ederken bu ortamda bu donemde dinimizi en saf ve temiz haliyle yasamak kolay olmuyor maglum oldugunuz gibi' ne diyeyim allah yar ve yardimcimiz olsun
AFRA_NUR, post: 952930, member: 85239ve aleyna aleyküm selam elifciiim.bende seni çok özledim ablacımm yoksun nezamandır merak ettim.evet elifimiz rabbime sonsuz hamdüsenalar olsunki kırklandı.amin canım inşallah.çok tatlı oldu artık hayretler içinde inceliyo herkesi miniğim.canım rabbim sevabını yazsın inşallah.ekliyorum listeye bitanem.selam ve baki dua ile rahmana emanetsin:a15:
oy oy yerim ben onu:a27:...
aldığımı okudum canım ablacım,
görüşemesekte gönüller bir olsun
fırsat bulamıyorum desem inanır mısın ablacım nete girmeye....
dua dua, aynı aşkla Rabbimizin huzurunda buluşabilme temennisiyle...
şimdiden hayırlı kandiller canım ablacım.
elifffff, post: 954167, member: 85236
oy oy yerim ben onu:a27:...
aldığımı okudum canım ablacım,
görüşemesekte gönüller bir olsun
fırsat bulamıyorum desem inanır mısın ablacım nete girmeye....
dua dua, aynı aşkla Rabbimizin huzurunda buluşabilme temennisiyle...
şimdiden hayırlı kandiller canım ablacım.
balım benim.rabbim kabul etsin canım.doğrudur inanırım gönüller birolsun inşallah.selametle rabbimize emanetimsin.:a12:
Selamun Aleykum canım,
Bildirdim mi iblmiyorum ama,aldığım cüzü okumuştum.Allah kabul etsin inş.
Selam ve dua ile
Bildirdim mi iblmiyorum ama,aldığım cüzü okumuştum.Allah kabul etsin inş.
Selam ve dua ile
hanife deniz, post: 954229, member: 49501selamun aleykum canım,
bildirdim mi iblmiyorum ama,aldığım cüzü okumuştum.allah kabul etsin inş.
Selam ve dua ile
ve aleyna aleyküm selam sıcacık ablacım benim
rabbim kabul buyursun ve seyyiatını hasenata tebdil eylesin inşallah.selametle ablacım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50256-8-mart-mevlid-kandili-icin-sevaba-nail-olmak-isteyenler-buyursunlar-insallah · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.