8 mart mevlid kandili için sevaba nail olmak isteyenler buyursunlar inşallah
17.273 görüntülenme · 149 yanıt
elo.06esselamü aleyküm ve rahmetullah 6.cüz okundu Allaha emanet olun Allah sizden razı olsun
ve aleyna aleyküm selam kardeşim.rabbim kabul buyursun.rabbim sizden de razı olsun sevabınızı yazsın inşallah.sizde rabbimize emanet olun
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
mavci, post: 936712, member: 73307Allah CC. razı olsun kardeşim...
Hayırda yarışanlardan olalım inşallah...
3. Cüz'ü bana yazar mısınız?
AFRA_NUR, post: 936713, member: 73307ve aleyküm selam
Allah C.C. sizdende razı olsun kardeşim.sevabınızı yazar inşallah.selametle
Değerli Kardeşimiz...
Bugün 3. cüzü OKUDUM...:a12:
Allah CC. kabul etsin inşallah...
Bugün 3. cüzü OKUDUM...:a12:
Allah CC. kabul etsin inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
ERZURUMLİ, post: 942852, member: 74504Esselamu aleykum Nur Baci,
Rabbimin izni ile 27.cüzü okudum Allahım kabul buyursun...
ve aleyküm selam kardeşim.
rabbim razı olsun ve kabul buyursun inşallah.selametle rabbimize emanet olun inşallah
Selamun Aleykum Canım
Salavatları okudum,Cüzüde akşam okurum inş.elhamdulillah hamdolsun biraz rahatsızım ve misafirim var ,o nednle biraz ağır gidiyorum.
Selam ve dua ile
Salavatları okudum,Cüzüde akşam okurum inş.elhamdulillah hamdolsun biraz rahatsızım ve misafirim var ,o nednle biraz ağır gidiyorum.
Selam ve dua ile
hanife deniz, post: 943625, member: 50627Selamun Aleykum Canım
Selam ve dua ile
aleyküm selam ablacıım.rabbim kabul buyursun.geçmiş olsun rabbim şifa versin ablacım olsun.daha vaktimiz var nasıl olsa sıkma kendini inşallah.rabbimize emanet selametle ablam
havva362, post: 943669, member: 86884[ı]100 selavatı şerif de ben alayım... Daha fazla almak isterim ama farklı yerlerde de aldığım selavatlar ve cüzler olduğu için ancak bu kadar alabiliyorum... Ucundan da olsa azıcık tutunmak isterim...[/ı]
Allah razı olsun kardeşim.Allah kabul buyursun inşallah.başka yerlerden aldıklarınızda burdan aldığınızda sonuçta aynı güzellik için.Efendimiz SAS için nasıl olsa.rabbim şefaatine nail etsin inşallah kardeşim.selametle rabbimize emanet
Selamünaleyküm arkadaşlar birkaç zamandır giremedim cüzlerden okuyamıyan olursa bende okurum selvatı şerif 500 tane alıyorum açıldığını görmedim bende KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN SELAVATI ŞERİF açmıştım
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
hafize, post: 943863, member: 73307Selamünaleyküm arkadaşlar birkaç zamandır giremedim cüzlerden okuyamıyan olursa bende okurum selvatı şerif 500 tane alıyorum açıldığını görmedim bende KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN SELAVATI ŞERİF açmıştım
Aleyküm Selam annecim.okunamayan olursa haber veririm inşallah ama şuan bir sorun yok gibi görünüyo.rabbim kabul buyursun ekliyorum annem.selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50256-8-mart-mevlid-kandili-icin-sevaba-nail-olmak-isteyenler-buyursunlar-insallah · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.