slm.alyküm
2.130 görüntülenme · 10 yanıt
bu siteyi ilk hicri yılbaşı gecesi tesadüfen buldum.dini yönde hiç yaşantım yokken aniden kendimi burada buldum ve girmeye karar verdim umarım bana yardımcı olursunuz.çok geç kalmışım anladım boş yaşamışım:a17:ancak bugün üye olabildim dualarınızı beklerim.
e*m*i*n*e, post: 929976, member: 91898bu siteyi ilk hicri yılbaşı gecesi tesadüfen buldum.dini yönde hiç yaşantım yokken aniden kendimi burada buldum ve girmeye karar verdim umarım bana yardımcı olursunuz.çok geç kalmışım anladım boş yaşamışım:a17:ancak bugün üye olabildim dualarınızı beklerim.
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Ve Aleykum Selam kardeşim. Hoş geldiniz. Her soruna linden geldiği kadar İnşallah her kardeşimiz yardımcı olacaktır.
Selam ve dua ile...
e*m*i*n*e, post: 929976, member: 91898bu siteyi ilk hicri yılbaşı gecesi tesadüfen buldum.dini yönde hiç yaşantım yokken aniden kendimi burada buldum ve girmeye karar verdim umarım bana yardımcı olursunuz.çok geç kalmışım anladım boş yaşamışım:a17:ancak bugün üye olabildim dualarınızı beklerim.
selamûn Aleykûm bacIm,geç kalmisIm diyorsun ya?bence geç kalmamIssIn ALLAHA sûkûrler olsunki burayI bulmussun insALLAH buradaki BACILARIMIZ sana yardImcI olurlar ALLAHA emanet ol.

Hoşgeldin kardeşim geç kalmak değilde doğru zaman buymuş diye düşün.Birlikte herşeyin üstesinden gelir.Herşeyi de öğreniriz Allah'ın izniyle.Tekrar hoşgeldin.Allah her anında yar ve yardımcın olsun inşallah.
Hoşgeldin emine kardeşim.Üsülme.Hiç bir şey için geç değil. Ben de yeni üye oldum şimdi. Önceden üyeydim şifremi unuttuğum için giremiodum:) Ne dielim. Hayırlı olur inşallah..
S a. hoşgeldin emine kardeş,hayırlı olsun inşaallah.Zararın neresinden dönersen artık kardır.Sizden kara geçtiniz elhamdülillah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49842-slm-alykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.