arkadaşlar,ben bir rüya gördüm.bu rüyamı bana açıklayabilecek veya yardımcı olabilecek varmı.rüyamda.13:19 ve sürekli 'gelecek yüz'(sima) ifadesi geçiyor.ama bir olay(eylem) yok.ben aradım nette ama bişey bulamadım.kuran ayetlerimi yoksa bir tarihmi belirtiyor bilmiyorum.ama o gece şiddetli şimşekler çakıyordu.ben de bir tabiri olabilir diye düşündüm.teşekkürler
rüya
795 görüntülenme · 3 yanıt
RE: rüya
SELAMUN ALEYKÜM, YARDIMCI OLAMAYACAĞIM AMA HAYIRDIR İNŞAALLAH, RABBİM HAYIRLARA ÇIKARIR İNŞAALLAH.
SELAMUN ALEYKÜM, YARDIMCI OLAMAYACAĞIM AMA HAYIRDIR İNŞAALLAH, RABBİM HAYIRLARA ÇIKARIR İNŞAALLAH.
RE: rüya
rüyada sayıların şekillerini gösteren rakamlar görmek talihinizin açılacağına,işlerinizde bazı pürüzler olduğuna ve bundan kurtulmanız gerektiğine ve zarara uğraya bileceğinize işaret eder.
not: rüya üç kısma ayrılır
1 rahmanı rüyalar
2 şeytanı rüyalar
3 günlük olayların etkisiyle vücudun rahatsızlığından doğan rüyalar
rüya hakkında sorularınız olursa cevaplayabilmeye çalışırım siteye fazla giremediğimden özel mesaj yollarsınız.
rüyada sayıların şekillerini gösteren rakamlar görmek talihinizin açılacağına,işlerinizde bazı pürüzler olduğuna ve bundan kurtulmanız gerektiğine ve zarara uğraya bileceğinize işaret eder.
not: rüya üç kısma ayrılır
1 rahmanı rüyalar
2 şeytanı rüyalar
3 günlük olayların etkisiyle vücudun rahatsızlığından doğan rüyalar
rüya hakkında sorularınız olursa cevaplayabilmeye çalışırım siteye fazla giremediğimden özel mesaj yollarsınız.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4956-ruya · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bu nasıl bir rüya bir türlü rüya tabirlerinde bulamadım bi bakarmısınız Dini sohbet 2 cevap
- Rüya... Genel Konular 9 cevap
- ilginç rüya.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- HZ. YUSUF VE RÜYA Sırlar Dünyası 14 cevap
- Rüya ile amel edilir mi? İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- istihare de gördüğüm rüya yı yorumlayamadım. Tanışma Köşesi 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.