tam bir sene olmuş .......
3.687 görüntülenme · 28 yanıt
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
neslihantozan, post: 925971, member: 16903selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var
üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri
ALLAH'A emanet olun selam ve dua ile...
Zaman ne çabuk geçiyor Neslihan Kardeşim...
İnşallah HAYIRLI ve GÜZEL geçen zamanlar hakkımızda şahit olurlar bize...
Daha nice yıllar burada, hayırlı ve güzel paylaşımlartda bulunmak dileklerimle inşallah...
Daha nice yıllar burada, hayırlı ve güzel paylaşımlartda bulunmak dileklerimle inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mavci, post: 926668, member: 59716Zaman ne çabuk geçiyor Neslihan Kardeşim...
ewt abi gerçekten çok çabuk geçiyor
ama boş geçmedi bu bi senem ve çok mutluyum
dediğinz gibi bu zamanlar şahidimiz olsunama güzel ve hayırlı şeylere inşllh
dilek ve dualarınız için rabbim razı olsun değerli abim
selametle....
Aleykümselam benim can arkadaşım hayırlı ve daim olsun İNŞALLAH...
daha nice senelere...İNŞALLAH...B)B)
SELAM VE DUA İLE...
daha nice senelere...İNŞALLAH...B)B)
SELAM VE DUA İLE...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
neslihantozan, post: 925971, member: 16903selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var
üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri
ALLAH'A emanet olun selam ve dua ile...
~*~
Selamün Aleyküm güzel ablacım..
Sitedeki 1. yılınız hayırlı olsun, varlığınız ve güzel paylaşımlarınız daimi olsun inşallah.. Ömür defterinizin 1 yıllık sayfası bizlerle geçti, dilerim kalan sayfalarda da tüm güzellikleri birlikte yaşamak ve paylaşmak nasip olur.. Mutlu haberlerinizle ben de mutlu oldum ablacım.. Dualarım her daim sizinle.. Rabbimiz c.c iki cihanda da sizden razı olsun, iyi ki bu kervanın bir yolcususunuz..
Daim Muhabbetle..
~*~

Sitedeki 1. yılınız hayırlı olsun, varlığınız ve güzel paylaşımlarınız daimi olsun inşallah.. Ömür defterinizin 1 yıllık sayfası bizlerle geçti, dilerim kalan sayfalarda da tüm güzellikleri birlikte yaşamak ve paylaşmak nasip olur.. Mutlu haberlerinizle ben de mutlu oldum ablacım.. Dualarım her daim sizinle.. Rabbimiz c.c iki cihanda da sizden razı olsun, iyi ki bu kervanın bir yolcususunuz..
Daim Muhabbetle..
~*~

aliye_aliye, post: 926755, member: 73307
~*~
Daim Muhabbetle..
~*~
ve aleyküm selam ablacım öyle güzel şeyler yazmışsınki çok mutlu oldum rabbim razı olsun
inşallh her duyguyu burda ve siz kardeşlerimle paylaşmak nasip olur
duaların ve ilgin için sağol ablacım iyki varsın ,iyki burdayım
selametle
ALLAH'A emanet ol ablacım.......
tufan_78, post: 926761, member: 93841ne güzel bi doğum günü kutlaması olmuş bu.maaşallah:)
doğum günü gibi sene kutlaması değilmi?
rabbim daim etsin inşallh
selametle.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49541-tam-bir-sene-olmus · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ömrü otuz sene uzadı Kıssadan Hisse 15 cevap
- 40 SENE YATSI ABDESTİYLE SABAH NAMAZI Dini Hikayeler 3 cevap
- Bütün Sene Oruç Tutmuş gibi Olmak İster misinz ? Oruç 2 cevap
- Sene Sonu Duası 🤲 Dua Bölümü 1 cevap
- Sene 2047 Resimler 38 cevap
- BİN SENE ONCESİNDEN GELEN İTAATİN EFENDİMİZE TAKDİMİ... BİR HUKUMDARIN MEKTUBU. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.