üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri
ALLAH'A emanet olun selam ve dua ile...
3.687 görüntülenme · 28 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
gülsengül, post: 925975, member: 87959ve aleykümselam güzel kardeşim 1. yılını kalpten dualarımla kutluyorum daha nice güzel konuları burada hep beraber paylaşmak ümidiyle herşey gönlünce olsun...inanki bende burdaki insanları tanımaktan çok mutluyum..
Allaha emanet ol...selam ve dua ile kal kardeşim...yolun açık ve aydın olsun...
_KAAN_, post: 925979, member: 87959Aleykümselam değerli kardeşim;
Hayırlısı olsun,daha nica faydalı ve istifadeli seneler ile cümlemiz ile beraber olur / sun / sunuz / oluruz.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
neslihantozan, post: 925971, member: 16903selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var
üzüntüm,sevncim,boşlukta ki halim,hayal kırıklığım bazen gerçekleri göremeyişim,hayata dair herşeyim burda bu satrlarda saklı,iyki varsınız iyki tanıdım sizleri

neslihantozan, post: 925971, member: 16903selamun aleyküm,geçensene bu zamnlarda bu güzel siteyle, bi dua ararken google amca seyesinde tanıştım,ewt aradan kocaman bir sene geçmiş aslında yarın tam bir sene olucak çok garip bi duygu o kadar çok şey öğrendim ki burda,rabbim herkesten razı olsun çok güzel kardeşlerim ve arkadaşlarım var
Nevin_1982, post: 925989, member: 59716ve aleyna aleykum selam kardeşim neslihancım.okadar oldumu yaa.Günler necabukta su gibi akıp gidiyor:).İyiki varsın bu sitede.Rahmana emanet ol kardeşim.:a07:
ERZURUMLİ, post: 925990, member: 94370Esselamu aleykum,
Geride bıraktığın bir sene boyunca,bu siteye girmeseydin birşeyler öğrenme imkanın olmayacaktı,dolayısı ile bize bu siteyi dinimizin bilinmeyen yönlerini anlatan ve ortaya çıkaran bir yol gösterici,kardeşliğimizi pekiştiren ve dualarla hatimlerle bunu dahada sağlamlaştıran yüce Rabbimize önce hamdler eder,Peygamber Efendimize en pak salat ve selamlarımızı ileterek,site kurucu ve yöneticilerinede değerli çalışmaları ,emekleri,harcadıkları zamanları açısından teşekkürü borç bilir,sen kardeşimizinde nice senelerini burada geçirmesini ve bizleri ilminle aydınlatmanı temenni ederim.HAYIRLI OLSUN
tufan_78, post: 926046, member: 59716mutlu yıllar diyelim o zaman.
bu siteyı bende cok sevıyorum.arada ufak tefek sorunlar olsada dert değil önemli olan anlayışlı ınsanların olması..nice yıllara inşallah...bütün dostlarıma sıteye katkılarından dolayı tesekkur edyim bende çok şey öğrendim ve öğreniyorum çünkü..
aminenur, post: 926048, member: 48192aleykum selam GÜZEL KARDEŞİM.... hayırlı olsun ..
nice yıllara hep beraber inşaALLLAH...
SELAM VE DUA İLE B)B)B)
zamanamaz, post: 926175, member: 59734şehitler alimler ulemalar sevilen salih kullar
Fahri Kainat Efendimiz (s.a.v.) ve gelmiş geçmiş hak dostlar
şefatçimiz olsun
......
Nahnu ala sünneti Muhammed
nice hayırlı yıllar olsun
lale&gül, post: 926180, member: 822291 yılın kutlu olsun
SELAM VE DUA İLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49541-tam-bir-sene-olmus · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.