Pepsinin anlamını biliyomusunuz ?
3.024 görüntülenme · 34 yanıt
kardeşim bu harflerden nasıl böyle birşey çıkardın azdıgın kelimler içinde pennyfor anlamı nedir kelimenin içinde yok yada bu kanaata nasıl vardın elinde bunu ispatlıcagın bir delil varmı haa içmeyin diye bilirsin olabilir boykot ayrı ama gazzede bile içiliyor kola
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
bilmiordum ama zaten pepsi hosuma gitmior.:D bi cococola vrdı onuda ailem yasakladı boycot edioruz ..colaturka ii :D
saol kardesm bu arada paylasımn içn Allah'a emanet...
nefs-i mutmainne, post: 1006893, member: 73855bilmiordum ama zaten pepsi hosuma gitmior.:D bi cococola vrdı onuda ailem yasakladı boycot edioruz ..colaturka ii :D
Rica ederim arkadaşım.:a12:
Selam ve dua ile.....
:A:A:A Allah birgün onlara hesabını soracak coca calayı biliyodum ama pepsinin anlamını yeni öğrendim teşekkürler emeğine sağlık:a17:
tutamkamon:A:A:A Allah birgün onlara hesabını soracak coca calayı biliyodum ama pepsinin anlamını yeni öğrendim teşekkürler emeğine sağlık:a17:
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz kardeşim, beni yıkan islam aleminin çaresizliği oldu. Elimizden hiç bir şey gelmedi.
Gözlerinize sağlık.
Selam ve dua ile.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49127-pepsinin-anlamini-biliyomusunuz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- pepsinin anlamını biliyomusunuz Boykot 14 cevap
- Pepsinin Anlamını Biliyor musunuz? Boykot 2 cevap
- Pepsinin anlamını biliyormusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- HUZURUN KIYMETİNİ BİLİYOMUSUNUZ Kıssadan Hisse 3 cevap
- DELİ KİME DENİR BİLİYOMUSUNUZ? Dini Hikayeler 36 cevap
- AMENERRESULU suresinin anlamını anlamak Kuran-ı Kerim meali 44 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.