_SeNaToR_, post: 1091431, member: 3585Neden bu kadar tepki gösterip.Şiddetli bir şekidle pepli ve kakacolayı savunuyorsun.Anlamı öyle şeyler olmaya bilir.Bunlar yahudi ve hristiyan şirketlerinin ürünleri değil mi öyle..Bunlar devletlerine vergi ödemiyorlar mı ödüyorlar..O vergilerle amerika ve israil müslümanları öldürmüyor mu öldürüyor..Daha ne konuşuyorsun sen.
Bu şekilde söylemeniz daha doğru değil mi?
Allah yalanı,iftirayı yasaklamış değil mi?
Neden o zaman bir müslüman olarak iftiradan vazgeçmiyoruz.Kalkıp da hayal gücümüzü zorluyoruz nasıl kötülesek diye.
Bize iftira atılınca hemen başlıyoruz vay Allah'tan korkmazlar diye.Ama nedense bizde pek geri kalmıyoruz bu çirkin şeylerde.
Madem biz müslümansak,ikide bir biz Allah'tan korkmayanlardan farklı olmalıyız diyorsak bi zahmet sözde değil özde yapalım bu işi.
Ve de yazdığım yorumu iyice okursanız coca cola ya da pepsi yi hiç de savunmamıştım.Ha gene de öyle bi anlam çıkıyorsa özür dilerim.
Geçenlerde iftirasız bi şekilde İsrail malları boykot edildi.Hepimiz mümkün mertebe İsrail mallarını almamak için özen gösteriyoruz.
Ve de şu an pepsi ya da coca colayı şiddetle savunuyorsun dediğin ben bu boykota sesimi çıkarmamış,artı sonuna kadarda desteklemiştim hala da destekliyorum;)