kimkimdir, post: 954494, member: 93094Said-i Nursi hazretleri papazlardan eğitim almamıştır...İFTİRA ATIYORSUN...İTİKAT BOZUKLUĞU VE KÜFÜR SALDIRDIĞINDA DEĞİLSE SANA DÖNER..UNUTMA..SAİD-İ NURSİ HAZRETLERİ BİR İSLAM SAVAŞÇISI İDİ.BÜTÜN KAFİRLER DE DÜŞMANI İDİ.....SAİD-İ NURSİ HAZRETLERİ ABDCİ DEĞİLDİ..SEN UYDURUYORSUN...BU YAZILAR SAİD-İ NURSİ HAZRETLERİNE AİTSE...O ZAMANLAR BOLŞEVİZM EN BÜYÜK TEHLİKEYDİ MÜSLÜMANLAR İÇİN...BURDA SAİD-İ NURSİ HAZRETLERİNİN ABDCİ OLDUĞU ANLAŞILMIYOR..SENİN İFTİRACI OLDUĞUN ANLAŞILIYOR...ATEİZME KARŞI YAZILMIŞ YAZILAR ONLAR..VE KOMİNİZMİN HAKİM OLDUĞU ZAMANLARDA YAZILMIŞ YAZILAR...BANA SALDIRANA DÜŞMAN OLAN BANA YARDIM ETMİŞTİR...bana saldırana düşman olan bana yardım etmiştir..iki kere özellikle yazdım...................................................................................................................İSLAM ALİMLERİNDEN GELEN HABERLERİ ANLAMAK İZAN İSTER..İRFAN İSTER..EDEP İSTER...ONLARIN KİTAPLARINI ANLAMAYA ÇALIŞMAK ÇOOOOK BÜYÜK İRFAN İSTER...KAFANDAKİ KISIR DÖNGÜYE SIĞMAZ SAİD-İ NURSİ HAZRETLERİ...SAİD-İ NURSİ HAZRETLERİNİN GERÇEK BAĞLILARINDAN HİÇBİRİSİ ABDYE TARAFTAR OLMAMIŞTIR VE OLMAYACAKTIR...YOLUNU SAPTIRMAYA VE ŞENİ DİOLOG İŞİNE BULAŞTIRAN BİRKAÇ DÖNME HARİÇ...BİRDE SEN ÇIKIYORSUN..BÜTÜN KÜFRÜN DÜŞMAN BELLEDİĞİ BİR ALİME İFTİRA ATIYORSUN...SEN RİSALEİ NURLARI OKUYANA KADAR SANA CEVAP VERMEYECEĞİM..OKU..ARAŞTIR..SORUŞTUR..O ZAMAN ANLARSIN HAKKI VE HAKİKATI..BÖYLE VEBAL ALTINA GİRERSİN..EYVALLAH....Vesselam...
ha soyle nurcu
herseyin bilincindesin farkindasin zaten sadece masumiyet oynuyordun arastiracakmis
Saidi Nursi ABD tarafindan gorevlendirilmis bir misyonerdi
insanlik tarihilde ilk kes boyle kufurler ortaya konuldu hemde Islamiyet adina
ama siz ne kadar Islama dayatmaya calissanizda nurculugun Islamla ZERRE kadar alakasi yoktur cunku bu isin basinda ABD var Vatikan var
bundan dolayi nurculuga bilincli-bilincsiz giren kimse Islamdan cikar
kufre girer
nurcularin bu kufurlerini gormek isterseniz uzaga gitmenize gerek yok
hemen bu forumda `risaleyi nur` bolumune gozatin
karsiniza `imanli gayri muslim `gibi ifadeler cikacak
simdi bunlar mi bizim Iranli kardeslerimize soz ediyor ?
kendileri kufurde kendileri Vatikan oyununun bir parcasi
NURCULAR KADAR AMERIKANCI YOKTUR
CUNKU NASIL BIR ZAMANLAR HUMPHER OSMANLIYI YOK ETMEK ICIN VAHABBILIGI ORTAYA CIKARMISSA NURSI DE ABDYE HIZMET ICIN TUKIYEYI DE YOK ETMEK ICIN NURCULUGU ORTAYA CIKARMISTIR
iste bunun icin hic zahmet etme sen ABDcisin Vatikancisin
PKKyi kuran Vatikandir zaten nurculugun da amaci pkk propagandasidir
reziller