Mesaja alıntı cevap yazma
1.009 görüntülenme · 6 yanıt
Selamün aleyküm bir mesaja cevap vermek için nasıl alıntı yapılıyor anlatırsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
gulmelekgul, post: 909125, member: 37970Selamün aleyküm bir mesaja cevap vermek için nasıl alıntı yapılıyor anlatırsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
Aleyküm Selam
cevap vermek istedigin yazının sağ alt köşesinde mavi kutuda beyaz yazıyla alıntı yazan yere tıkla , ve çıkan sayfaya cevap yazabilirsin
hadi kolay gelsin
gulmelekgul, post: 909125, member: 37970Selamün aleyküm bir mesaja cevap vermek için nasıl alıntı yapılıyor anlatırsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
Aleyküm Selam
Sağ altta alıntı yazan yeri tıklıyosun pencere açılıyo istediğini yazıyosun
rüyam3, post: 909134, member: 87927aleyküm selam
sağ altta alıntı yazan yeri tıklıyosun pencere açılıyo istediğini yazıyosun
allah razı olsun kardeşim.umarım yapabildim?
emin-43, post: 909133, member: 37970aleyküm selam
cevap vermek istedigin yazının sağ alt köşesinde mavi kutuda beyaz yazıyla alıntı yazan yere tıkla , ve çıkan sayfaya cevap yazabilirsin
hadi kolay gelsin
allah razı olsun kardeşim çok teşekkür edrim!
Rüyam3, post: 909156, member: 37970:B yapmışsınn zamanla hepsini öğrenirsin inşaAllah:a16:
evet yardımlarınızla çok teşşekür ederim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48524-mesaja-alinti-cevap-yazma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Güzel bir dilekçe yazma programı... Bilgisayar Programları 9 cevap
- Etkinlikli ve Testli ELİF-BA (Okuma-Yazma Bilen Herkes İçin) Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 8 cevap
- İlköğretim 1.sınıf Okuma Yazma Eğitimi-Öğretimi El alıştırma İlkÖğretim 7 cevap
- SON HARF İLE YAZMA OYUNU xDxDxD Fıkra, Mizah Bölümü 6 cevap
- Adobe Photoshop ile Haraketli Yazı Yazma Dersi Bilgisayar Destek 15 cevap
- ***Peygamberimizin Orijinal el yazma mektubu *** Dini Hikayeler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.