Etkinlikli ve Testli ELİF-BA (Okuma-Yazma Bilen Herkes İçin)

5.294 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
temha2009

temha2009

Aktif Üye · 78 mesaj

Kitabın tamamını aşağıdaki butona tıklayarak indirebilirsiniz.

9 Ders ve toplam 60 sayfadan oluşmaktadır.

Çıktı alırken kağıt tasarrufu sağlamak istiyorsanız 2 sayfayı 1 sayfaya yazdırın.

İki Sayfayı Bir Sayfaya Nasıl Çıktı Alırım?
“Dosya-Yazdır” seçeneği ile yazdırmayı seçiyor ve “Özellikler” altbaşlığı altında “HER YÜZE 2 SAYFA” yani “Pages per Side” seçeneğinde “2” seçerek yazdırmayı başlatmanız gerekir.

1.DERSİN RESİMLERİ

UYARI: Bu kitap yardımıyla Kur’ân harflerini tek başınıza öğrenebilirsiniz. Fakat harflerin çıkış şekillerini doğru bir şekilde öğrenebilmeniz için bilen birisinden yardım almalısınız.
dergah38

dergah38

Aktif Üye · 73 mesaj

cok güzel tesekkürler...
TilkiGünlüğü

TilkiGünlüğü

Yeni Üye · 2 mesaj

Çok güzel Allah razı olsun..
Karîn'den Korun

Karîn'den Korun

Üye · 45 mesaj

Allah razı olsun kardeşim böyle bir şeye vesile olduğun için, indirip faydalanıcam Allah'ın izniyle.

Selamun Aleyküm
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Hiç güzel bulmuyorum. Neden ?Kendi kendine öğrenme olmaz..Neden??
Yanlış öğrenme, yanlış telaffuz yerleşir sonra düzeltmek (Fark ederse bile) zor olur
Önce doğrusunu bilen, doğru kelimeleri çıkaran bir insandan ders almak daha iyi olur
Evde ders olarak çalışmak zarar vermez ama yanlışını düzeltecek insan yinede lazım...
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

temha2009, post: 1400079, member: 110928

Kitabın tamamını aşağıdaki butona tıklayarak indirebilirsiniz.

9 Ders ve toplam 60 sayfadan oluşmaktadır.

Çıktı alırken kağıt tasarrufu sağlamak istiyorsanız 2 sayfayı 1 sayfaya yazdırın.

İki Sayfayı Bir Sayfaya Nasıl Çıktı Alırım?
“Dosya-Yazdır” seçeneği ile yazdırmayı seçiyor ve “Özellikler” altbaşlığı altında “HER YÜZE 2 SAYFA” yani “Pages per Side” seçeneğinde “2” seçerek yazdırmayı başlatmanız gerekir.

1.DERSİN RESİMLERİ

UYARI: Bu kitap yardımıyla Kur’ân harflerini tek başınıza öğrenebilirsiniz. Fakat harflerin çıkış şekillerini doğru bir şekilde öğrenebilmeniz için bilen birisinden yardım almalısınız.

Emeğine yüreğine sağlık Allah c.c senden razı olsun Paylaşım için Teşekkürler

Selam ve Dua ile......
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Sanırım ailemin yardımıyla öğrenebilirim.

Allah razı olsun çok beğendiiiiiimm süpeer :)
temha2009

temha2009

Aktif Üye · 78 mesaj

melissa26Hiç güzel bulmuyorum. Neden ?Kendi kendine öğrenme olmaz..Neden??
Yanlış öğrenme, yanlış telaffuz yerleşir sonra düzeltmek (Fark ederse bile) zor olur
Önce doğrusunu bilen, doğru kelimeleri çıkaran bir insandan ders almak daha iyi olur
Evde ders olarak çalışmak zarar vermez ama yanlışını düzeltecek insan yinede lazım...

Bu kitap yardımıyla Kur’ân harflerini tek başınıza öğrenebilirsiniz. Fakat harflerin çıkış şekillerini doğru bir şekilde öğrenebilmeniz için bilen birisinden yardım almalısınız.

Selamün Aleyküm. Bu not yanlış anlaşılmaya sebep oldu heralde. Fakat not sizin söylediğinizin aynısını söylüyor. "Tek başına olmaz. Bilen birisinden yardım almalısınız." Belki biraz daha açılabilirdi. İnşallah bu çalışmayı yeniliyoruz. Bu çalışmada muallakta birşey bırakmamaya çalışacağız. Allah'a emanet olun...
SessizSenFoni

SessizSenFoni

Üye · 16 mesaj

Böylesini ilk defa görüyorum ellerine sağlık.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.