kalemgenç, post: 909321, member: 73307Amin. Cümlemizi rabbim yolundan bir saniye bile ayırmasın.
Amin inşallah değerli kardeşim.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Yolunda daim olmak duası ile.. Rabbimize emanet olunuz. Hayırlı akşamlar dilerim..
Guo1903, post: 909640, member: 86801Bende Amin diyim bari:a26: Gerçi yeni farkettim ama sizin de avatarınızda ki resim aynıymış..Gerçekten çok güzel bir resim.. Ben bu resimden sonra baya bir lale resmi topladım.İnşallah bunlarla slayt gösterisi yapmayı düşünüyorum ama üzerine ekleyeceğim müziğe karar veremedim..Müzik konusunda Sizin de öneriniz varsa alabilirim..
Selametle...
Selamün Aleyküm kardeşim.. Rahman c.c razı olsun inşallah.Ne güzel düşünmüşsünüz:), hayırlı olsun..Çalışmanızı hayırlısıyla bekliyoruz inşallah kardeşim. Laleler gerçekten güzel, Rabbimiz c.c'nin lütfettiği bir güzellik.. Resim konusunda yardımcı olabileceğim bir durum var ise, elimde birçok resim var, yine bu resimlerden bir kısmını Damla kardeşimin açtığı konuya da ekledim.. Farklı renklerini de düşünürseniz, sizin uygun gördüğünüz bir foruma eklerim inşallah.. Bu arada müzik hakkında acizane fikrimi sormuşsunuz, sağolunuz kardeşim; ben bu konuda tercihi size bırakayım inşallah..Ama genel olarak Dursun Ali Erzincanlı'nın fonlarını beğeniyorum acizane.. Düşünürseniz inşallah müzik olarak kullanabilirsiniz..
Hayırlı olsun tekrar tekrar.. Kolaylıklar dilerim kardeşim..Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile..Hayırlı akşamlar.