✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
...Allah iman dolu,huzur dolu sevgi ve rahmet dolu nice hayırlı yıllar nasip etsin inşallah.......
....Allah yar ve yardımcınız olsun...dua ile....
12.731 görüntülenme · 124 yanıt
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>
Selamun Aleykum
Bugün 20 ocak ve canım ablam GÜLTANEMin yani aliye_aliye ‘nin dogumgünü…
Bu güzel günün hakkında hayırlı olmasını diliyorum ve doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum canım ablam.. Mutlu,sağlıklı ve hayırlı ömür nasip eylesin Rabbim sana inşallah gül yüzlüm.. iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın gültanem. Rabbim c.c. ömrünü güzelliklerle, hayırla donatsın, sıkıntı ve keder göstermesin..her daim kendin gibi güzel yürekli kişilerle karşılaştırsın inşallah sitenin gülü…
Canım ablam en güzel hediye sana duadır..Benimde duam rabbim seni her yıl mekanına(kabeye) çağırsın inşallah…..herşey gönlünce olsun..
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>
bunları senin için yaptım:) canım ablam

✦ Mübarek Üye
<DAMLA>

aliye_aliyeCan Melek.. O güzel yüreğine sağlık olsun inşallah.. Çok çok teşekkür ederim.. Kıymetlim, hepsi çok güzeller;)..
_elifnur_, post: 908274, member: 93299selamun aleykum can kardeşimmm..öncelik ile sana çok sevdiğin çiçek olan lale resmini ekliyecektim ama bilmiyorum tek bende mi o sorun var resim ekleme butonu olmadıgı için ekleyemedim..neyse konumuza dönelim:)doğum günün mubarek olsun can aliyemm.RABBİM hayırlı sağlıklı sevdiklerin ile birlikte olacağın ömür nasip etsin..aliyemm biliyorsun ALLAH için çok seviliyorsun.ben sitenize 2,3 gundur giriyorum ama maşallah o kadar çok sevenin var ki bunu siteye ilk giren birisi bile anlar.açıkcası kıskandım:)çünki sevdiğim insanları zor paylaşırım..:)aliyemm sevildiğini unutma emi can kardeşim.önce ki senelerde de birlikte idik inş bundan sonrada hep birlikte oluruz kardeşim..mor sevdalısı kardeşim hanı o etttiğin dualar varyaa RABBİM onları hayırlı ise kabul etsin inş.her daim dualarımdasın bi denemmm..YÜREĞİ,KALBİ,GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM İYİ Kİ DOĞDUN VE İYİ Kİ TANIMIŞIM SENİİİİ..ALLAH İÇİN ÇOKKKKK SEVİLİYORSUNNNN DEĞERLİ KARDEŞİMMM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48444-aliye-aliye-m-yeni-yasin-hayirli-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.