"Peygamber Duaları"
467.880 görüntülenme · 2.902 yanıt
küçüklüğümü anımsattı
küçüklüğümü anımsattı
Allah razı olsun. Paylaşımınız bana küçüklüğümü anımsattı.Kücükken ne zaman bi sıkıntım olsa bu duayı okurdum.Elhm Rabbim hepsinde de beni sıkıntımdan kurtardı.Bu duaya evimizde buldugum bi kac sayfası kalmıs bir dua kitabından oğrenmiştim.
İhlaslı ve samimi bir şekilde edildiğinde inş kabul oluyor.Tabi herşeyde hayırlısını dilemek lazım.
İnsanın sıkıntısı hiç bitmiyor.şimdi de rahatsız olan kendi ve arkadasımın ablası için okuyorum.İnş kabul olur.
küçüklüğümü anımsattı
Allah razı olsun. Paylaşımınız bana küçüklüğümü anımsattı.Kücükken ne zaman bi sıkıntım olsa bu duayı okurdum.Elhm Rabbim hepsinde de beni sıkıntımdan kurtardı.Bu duaya evimizde buldugum bi kac sayfası kalmıs bir dua kitabından oğrenmiştim.
İhlaslı ve samimi bir şekilde edildiğinde inş kabul oluyor.Tabi herşeyde hayırlısını dilemek lazım.
İnsanın sıkıntısı hiç bitmiyor.şimdi de rahatsız olan kendi ve arkadasımın ablası için okuyorum.İnş kabul olur.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
birsen83, post: 640476, member: 46218S.A. arkadaşlar ben bu dua ile derslerimi geçtim.kesinlikle çok çok okuyun arkadaşlar Allahu Teala bu dua ile istekleri kabul ediyor.
Allaha emanet olun.
ALEYKUMSELAM KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH HAYIRLAR VERSIN
ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE
şeytanin Korktuğu Dua
şeytanin Korktuğu Dua
Muhammed b. Vasi her sabah namazına müteakip şöyle dua ederdi.
" ALLAH(c.c)'ım Sen bize bir düşman musallat ettin ki o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz. ALLAH(c.c)'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu mahrum et. Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir. Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır. Zira muhakkak ki senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin."
Bu zat bir gün mescide giderken şeytan karşısına çıktı ve;
- Beni tanıdınız mı ? diye sordu
Muhammed ;Hayır bilemedim kimsiniz dedi
İblis ; Ben İblisim deyince
Muhammed ;Ne istiyorsun diye sordu
İblis ;Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi.
Muhammed b. Vasi ; Andolsun ben bunu herkese öğretirim. Sende elinden geleni yap dedi.
şeytanin Korktuğu Dua
Muhammed b. Vasi her sabah namazına müteakip şöyle dua ederdi.
" ALLAH(c.c)'ım Sen bize bir düşman musallat ettin ki o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz. ALLAH(c.c)'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu mahrum et. Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir. Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır. Zira muhakkak ki senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin."
Bu zat bir gün mescide giderken şeytan karşısına çıktı ve;
- Beni tanıdınız mı ? diye sordu
Muhammed ;Hayır bilemedim kimsiniz dedi
İblis ; Ben İblisim deyince
Muhammed ;Ne istiyorsun diye sordu
İblis ;Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi.
Muhammed b. Vasi ; Andolsun ben bunu herkese öğretirim. Sende elinden geleni yap dedi.
H.z Ali ve H.z Veysel Karani'nin duası
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Hz.Ali'nin Duası :.
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Veysel Karaninin Duası :.
Selamunaleykum linklere tıklayın ve bu mubarek insanların mubarek dua'larına hep beraber AMİN diyelim.
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Hz.Ali'nin Duası :.
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Veysel Karaninin Duası :.
Vealeykumselam tuğba kardeşim Allah cc sizden de razı olsun tşkler Allah cc gönlünüze göre versin a.e.olunuz hayırlı günler buda hediyeniz
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Ay Yüzlüm :.
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Ay Yüzlüm :.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47986-peygamber-dualari · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.