<Yürüyüş filistinimiz için>

892 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Nevin_1982, post: 904863, member: 2597718 ocak sıhhiyedede var ankarada.allaha emanet olunuzB)

duymuyormusunuz!
Gazze'deki annelerin feryadını
görmüyormusunuz!
Gazze'deki bebeklerin akan kanını

başakşehirli anneler ve çocuklar
filistin için yürüyoruz

yer:4.etap 1.kısım k bloklar alanı
tarih:11 ocak 2009
saat:12.00
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Selamün Aleyküm Damla kardeşim Allah'a emanet ol inşaallah.Kurban olduğum Allah filistindeki din kardeşlerimize sabırlar ihsan eylesin.Ne kadar aciz olduğumuzu bir kere daha gördük.Onların şu an biz müslümanların dualarına çok ihtiyaçları var.Dualarımızı eksik etmeyiz inş..Ama ben şuna inanıyorum ki bir gün gelecek evet işte o günde İsrail hüsrana uğrayacak.''SUSKUN KEDİNİN PENÇESİ SERT OLUR''

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
<DAMLA>

<DAMLA>

Peçeli-Bülbül, post: 904780, member: 90760Selamün Aleyküm Damla kardeşim Allah'a emanet ol inşaallah.Kurban olduğum Allah filistindeki din kardeşlerimize sabırlar ihsan eylesin.Ne kadar aciz olduğumuzu bir kere daha gördük.Onların şu an biz müslümanların dualarına çok ihtiyaçları var.Dualarımızı eksik etmeyiz inş..Ama ben şuna inanıyorum ki bir gün gelecek evet işte o günde İsrail hüsrana uğrayacak.''SUSKUN KEDİNİN PENÇESİ SERT OLUR''

aleykum selam kardeşim amin inşallah
rabbimize emanetsin inşallah sende kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

18 ocak sıhhiyedede var ankarada.allaha emanet olunuzB)
<DAMLA>

<DAMLA>

Nevin_1982, post: 904863, member: 2597718 ocak sıhhiyedede var ankarada.allaha emanet olunuzB)

sayfanın başına alıyorum abla
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.