s.a arkadaşlar sizden canı gönülden dua istiyorm neolur
3.088 görüntülenme · 17 yanıt
aslimnur, post: 893379, member: 93046arkadaşlar bu siteye bikaç kez girdim gördüm ki dostluklar çok güzel sizden dua istiyorm 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorm ama gönlüme göre biri yok çok kötü günler geçirdim artık feraha ermek istiyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
canım kardeşim önce hoşgeldin aramıza.sana canı gönülden Rabbim den hayırlı kismetler diliyorum.Allahım hepimizin karşısına hayırlı kismetler çıkarsınnn
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
ve aleyküm selam kardesim evet bu sitemiz cok güzel koca bir aile gibiyiz en güzeli kimse kimseyi tanimiyor ama yardim icin elinden gelen herseyi yapiyor insan kendini cok huzurlu hissediyor burada insallah devamli kalirsin senin icin dua edriz ne istiyorsan allaha emanet ol
inşallah kardeşim rabbim hakkında hayırlısını ve en iyisini nasip eylesin
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
aslimnur, post: 893379, member: 93046arkadaşlar bu siteye bikaç kez girdim gördüm ki dostluklar çok güzel sizden dua istiyorm 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorm ama gönlüme göre biri yok çok kötü günler geçirdim artık feraha ermek istiyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
yasin daha cok genc rabbim her kulunun alnina esini yazmistir insallah seninde karsina iyi temiz birisi cikar:a44::a12: hayatinca cok mutlu olursun
Vealeykümselam kardeşim.
Bu konuda muzdarip olan o kadar çok kişi varki sitemizde...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47552-s-a-arkadaslar-sizden-cani-gonulden-dua-istiyorm-neolur · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- __Ey canımın canı olan ALLAH'ım__ Şiirler 8 cevap
- CANI SIKILANLARA Bilmece-Bulmaca ve Oyun 10 cevap
- Canlar canı Sevgililer sevgilisi gül Efendimizin mezarı Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- Bir Canı Almak (mutlaka okuyunuz ) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Ailesi İçin Canı Pahasına...! Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 6 cevap
- Canı Sıkılan Elektrik Direkleri Resimler 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.