s.a arkadaşlar sizden canı gönülden dua istiyorm neolur

3.088 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
aslimnur

aslimnur

Üye · 14 mesaj

arkadaşlar bu siteye bikaç kez girdim gördüm ki dostluklar çok güzel sizden dua istiyorm 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorm ama gönlüme göre biri yok çok kötü günler geçirdim artık feraha ermek istiyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

Allah gönlüne göre versin inş
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Rabbım hayırlı birisiyle,güzel,mutlu bir yuva kurmanı nasip eylesin kardeşim.
aslimnur

aslimnur

Üye · 14 mesaj

amin arkadaşlar sağolun dualarınız için
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

aslimnur, post: 893379, member: 93046arkadaşlar bu siteye bikaç kez girdim gördüm ki dostluklar çok güzel sizden dua istiyorm 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorm ama gönlüme göre biri yok çok kötü günler geçirdim artık feraha ermek istiyorum dualarınıza çok ihtiyacım var

canım kardeşim önce hoşgeldin aramıza.sana canı gönülden Rabbim den hayırlı kismetler diliyorum.Allahım hepimizin karşısına hayırlı kismetler çıkarsınnn
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

allahım gönlüne göre versin hayılısını versin senn için 1ayetel kürsi okudum..selametle kal

selam ve da ile...
CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

Allah karşına iyi amel işleyen, ahlaklı dürüst birini çıkarsın, hep huzurlu ve mutlu ol ve hakkından hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

güzel kardeşim Rabbim sana imanı gür ahlakı güzel bir kısmet nasip etsin. birlikte islama adanan hayatlar yaşayın inşaallah.(amin)
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

ve aleyküm selam kardesim evet bu sitemiz cok güzel koca bir aile gibiyiz en güzeli kimse kimseyi tanimiyor ama yardim icin elinden gelen herseyi yapiyor insan kendini cok huzurlu hissediyor burada insallah devamli kalirsin senin icin dua edriz ne istiyorsan allaha emanet ol
rumuzgüller

rumuzgüller

Kıdemli Üye · 264 mesaj

inşallah kardeşim rabbim hakkında hayırlısını ve en iyisini nasip eylesin
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
aslimnur

aslimnur

Üye · 14 mesaj

amin inşallah dua dostları gerçekten çok sevindim dualarınızı bekliyorum.sizden benim için yasin okumanızı rica ediyorum mümkünse
lyla.592

lyla.592

Yeni Üye · 4 mesaj

dilerim rabbim gönlünüze göre namazlı niyazlı bi eş nasip eder inşallah mutlu olursun ablacım=)
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

aslimnur, post: 893379, member: 93046arkadaşlar bu siteye bikaç kez girdim gördüm ki dostluklar çok güzel sizden dua istiyorm 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorm ama gönlüme göre biri yok çok kötü günler geçirdim artık feraha ermek istiyorum dualarınıza çok ihtiyacım var

yasin daha cok genc rabbim her kulunun alnina esini yazmistir insallah seninde karsina iyi temiz birisi cikar:a44::a12: hayatinca cok mutlu olursun
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Vealeykümselam kardeşim.
Bu konuda muzdarip olan o kadar çok kişi varki sitemizde...
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

...

...

allah sana vıcadanı ımanı yerınde aklı basında bır es nasıp eder ıyısallah allah dertten beladan sakınsın senı la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimiyn amin
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Rabbim den hayırlı kismetler diliyorum.Allahım karşısına hayırlı kismetler çıkarsınnn insALLAH.
aslimnur

aslimnur

Üye · 14 mesaj

amin inşallah sağolun dualarınız için
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

RABBİM inşallah sıkıntılarınıza çare verir.ALLAHA emanet olun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.