CANI SIKILANLARA
2.189 görüntülenme · 10 yanıt
SEVGİLİ ARKADAŞLAR RABBİMİZN BİZE VERMİŞ OLDUĞU ŞU YAŞAMDA NASIL OLURDA KİŞİNİN CANI SIKILR ASLINDA SIKILMAK DEĞİLDE YAPAMAMA KORKUSU OLMALIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİR DÜŞÜNELİM RABBİMİZ BİZE OKADAR ÇOK ŞEYLER VERMİŞKİ İNANIN BOŞ VAKİT GEÇİRMEK İMKANSIZ GİBİ BENCE EĞER BUNLARDAN FAYDALANAMIYORSAN CANIN SIKILIR ONUN İÇİN ÇOK DİKKAT EDELİM EN KÜÇÜK BİR VAKİTTE OLSA O VAKTİ ŞÜKÜR İLE DEĞERLENDİRELİM SELAMETLE........
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

RE: CANI SIKILANLARA
Sana katiliyorum mustafa kardes..yapmamiz gereken okadar cok
sey varki..Rabbim bizi affetsin..dunyalik islere okadar dikkat ediyoruzki, ahiretimize dikkat etmedigimiz kadar..
sey varki..Rabbim bizi affetsin..dunyalik islere okadar dikkat ediyoruzki, ahiretimize dikkat etmedigimiz kadar..
RE: CANI SIKILANLARA
bende sana katılıyorum selametle
samsun1919 yazdı:
bende sana katılıyorum selametle
asli88evt kardeşlerim haklısınız bu dünya için verdimiz önemi ahiret için gösteremiyoruz Rabbim razı olacağı ve hoşnut kalacağı işlerde bulunmamızı nasip etsin inş selametle AEO
B)
rabbim inşallah razı olur bizlerden
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19414-cani-sikilanlara · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bir adam vardı canı sıkılan!!! Fıkra, Mizah Bölümü 5 cevap
- __Ey canımın canı olan ALLAH'ım__ Şiirler 8 cevap
- Canlar canı Sevgililer sevgilisi gül Efendimizin mezarı Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- Bir Canı Almak (mutlaka okuyunuz ) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Ailesi İçin Canı Pahasına...! Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 6 cevap
- Canı Sıkılan Elektrik Direkleri Resimler 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.