CANI SIKILANLARA

2.189 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

SEVGİLİ ARKADAŞLAR RABBİMİZN BİZE VERMİŞ OLDUĞU ŞU YAŞAMDA NASIL OLURDA KİŞİNİN CANI SIKILR ASLINDA SIKILMAK DEĞİLDE YAPAMAMA KORKUSU OLMALIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİR DÜŞÜNELİM RABBİMİZ BİZE OKADAR ÇOK ŞEYLER VERMİŞKİ İNANIN BOŞ VAKİT GEÇİRMEK İMKANSIZ GİBİ BENCE EĞER BUNLARDAN FAYDALANAMIYORSAN CANIN SIKILIR ONUN İÇİN ÇOK DİKKAT EDELİM EN KÜÇÜK BİR VAKİTTE OLSA O VAKTİ ŞÜKÜR İLE DEĞERLENDİRELİM SELAMETLE........
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

RE: CANI SIKILANLARA

ZATEN YAPAMADIĞIMIZ İÇİN CANIMIZ SIKILIYOR ŞAHSEN BENİM ÖYLE...
samsun1919

samsun1919

Üye · 17 mesaj

Sana katiliyorum mustafa kardes..yapmamiz gereken okadar cok
sey varki..Rabbim bizi affetsin..dunyalik islere okadar dikkat ediyoruzki, ahiretimize dikkat etmedigimiz kadar..
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

samsun1919 yazdı:
Sana katiliyorum mustafa kardes..yapmamiz gereken okadar cok
sey varki..Rabbim bizi affetsin..dunyalik islere okadar dikkat ediyoruzki, ahiretimize dikkat etmedigimiz kadar..

bende sana katılıyorum selametle
asli88

asli88

Kıdemli Üye · 128 mesaj

evt kardeşlerim haklısınız bu dünya için verdimiz önemi ahiret için gösteremiyoruz Rabbim razı olacağı ve hoşnut kalacağı işlerde bulunmamızı nasip etsin inş selametle AEO
B)
mustafa11

mustafa11

asli88evt kardeşlerim haklısınız bu dünya için verdimiz önemi ahiret için gösteremiyoruz Rabbim razı olacağı ve hoşnut kalacağı işlerde bulunmamızı nasip etsin inş selametle AEO

B)

rabbim inşallah razı olur bizlerden
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Evet Ark.çok Haklisiniz Hep Bu Yalan Dünya Için çalişiyoruz,ahiret Hayatimiz Için çalişalim Bundan Sonra Inşallah .............a.e. Olun Dua Ile.
berra34

berra34

Kıdemli Üye · 201 mesaj

dünya hayatına mehil etmek yada nefsinin kurbanı olmak bence can sıkıntısı yapar.hangimiz nefsimize uymuyoruz ki?
turkpars

turkpars

Üye · 16 mesaj

allah razı olsun adaş işin rast gelsin güzel bi konu allah a emanet
ALLAH A EMANET TÜRKPARS
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

güzel bir konu olmuş, En kıymetli olan zamanı boş olarak geçiriyoruz, Allah (c.c.) yardımcımız olsun.
mustafa11

mustafa11

lütfigüzel bir konu olmuş, En kıymetli olan zamanı boş olarak geçiriyoruz, Allah (c.c.) yardımcımız olsun.

allah razı olsun kardeşim selametle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.