zunnun_u_misrikesinlikle girmeli israil sivilleri savunmasız insanlara ancak saldırmayı bilir türk askerini karşılarında görsünlerde saldırmayı denesinler aciz israil ordusu
haklısın kardesi görüsün görüsümüzdür yorumun için tşkr S.A
8.919 görüntülenme · 82 yanıt
zunnun_u_misrikesinlikle girmeli israil sivilleri savunmasız insanlara ancak saldırmayı bilir türk askerini karşılarında görsünlerde saldırmayı denesinler aciz israil ordusu
elanaz 21selamün aleyküm kardeşim bence de girmeli günahsız masum insanlar için mücadele etmeliyiz allah israili ıslah eylesin inşallah allah a emanet ol.kardeşim tedavin nasıl gidiyor bitti mi rabbim yardımcın olsun
elanaz 21, post: 901312, member: 50003sealamün aleyküm kardeşim inşallah tedavin biter dua ediyorum rabbim şifa versin inşallah biter ben çok özlemişim eski günleri ilaçsız rahat huzurlu sağlıklı inşallah sende kurtulursun rabbim bir daha sanada banada göstermez allaha emanet ol bana haber ver cuma günü
atris, post: 901317, member: 50003sevgılı kardeslerım tabıııkı fılıstındekı kardeslerımız ıcın bırseyler yapmalıyız burda dualarımızı edıyoruz bız asker yollasakta basa cıkabılecegımızı sanmıyorum bu vahsete dunyanın dur demesı gerekır her fırsatta zaten batı ulkelerının av ıcın beklendıgı bır toplumuz bence sırf turkıye deıl dıger ıslam ulkelerının bırlesmesı lazım
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
osman gazi, post: 901480, member: 37970dünya üzerinde islam devleti yok..SON İSLAM DEVLETİ OSMANLIYDI ONU DA YIKTILAR...HALKLARI MÜSLÜMAN REJİMLERİ KAFİR ÜLKELER VE 2 MİLYAR MÜSLÜMAN VAR..YAPILMASI GEREKEN KÜFÜR REJİMLERİNİ YIKIP BAĞIMSIZ-BİRLEŞİK İSLAM DEVLETİNİ KURMAK..BÖYLECE İSLAM ORDUSUYLA KÜFRÜN KAFASINA VURMAK GEREKİR...DEĞİLSE KÜFÜR REJİMLERİNDEN VE MÜNAFIK İDARECİLERDEN İNSAF BEKLEMEK BASİRETSİZLİK OLUR..YIKILSIN KÜFÜR DÜZENİ..AYAĞA KALK ANADOLU...
ekremeee, post: 903650, member: 50627tabiki girmeli ve o israil köpeklerini gazzeden def etmeli
inşaallah israilin ebabilleri biz olacağız
plato, post: 903675, member: 92996mehmetçiğin gazzede bulunuşu lübnanda bulunuşu gibi olacaksa, bosverin kalsınlar...
✦ Mübarek Üye
tufan_78kolaymı oraya girmek.bakkal dükkanımı yonetiliyor yoksa devletmi..canımız sıkıldı haydı asker yollayalım.nereye yolluyoruz.?gönul ister, başka bişi ama bu hiçde kolay değil.hangi sebeple gireceksin?orada kiminle savaşacaksın?savaşmasanda hadi filistinli kardeşlerimizi korumaya gittik diyelim,ya bir tane türk askeri şehit olursa kaza ile veya değil..bunun hesabını kım nasıl verecek?
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47532-mehmetcik-gazzeye-girmelimi · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.