Kıbrısa girdiği gibi girmeli ve bir daha hiç çıkmamalı yalnız o bölge sorunlu bir bölge (peygamberleri öldürenlerin topluluğu olduğundan lanetliler) oradan şehitlerimiz de gelecektir. Bugün asker göndermemizi isteyen bazı politikanın içindeki adamlar şehitler gelmeye başladığı zaman kıvıracaklar ve niye oradayız diyecekler genede herşeye rağmen girmeliyiz.Bizim askerimiz için şehit olmak kadar güzel bir şey varmı.
Mehmetçik gazzeye girmelimi???
8.919 görüntülenme · 82 yanıt
Kıbrısa girdiği gibi girmeli ve bir daha hiç çıkmamalı yalnız o bölge sorunlu bir bölge (peygamberleri öldürenlerin topluluğu olduğundan lanetliler) oradan şehitlerimiz de gelecektir. Bugün asker göndermemizi isteyen bazı politikanın içindeki adamlar şehitler gelmeye başladığı zaman kıvıracaklar ve niye oradayız diyecekler genede herşeye rağmen girmeliyiz.Bizim askerimiz için şehit olmak kadar güzel bir şey varmı.
selam ve dua ile..
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
>AYLİN<bu konuyu acan kardeşimin affına sıgınarak ne kazandıracak bize bu soru..biz gir desek askerimiz hemen gidicek mi yada yok gitmesin desek gitmeyecek mi.yersiz bi konuşma buradaki bence.
selam ve dua ile..
kardesim öncelikle bisey kazanmak veya kaybetmek için açmadım bu konuyu amaç sadece fikir alışverişi her konu bisey kazanmak için açılmıyo bu sitede senin konuya bakış açın farklı neden bu konu seni rahatsız etti bunuda anlamıyorum sadece kafamdaki bi soruydu kardeslkerimle paylaşmak istedim bunu sana veya birbaska kardesimize bir zrarı varmı?
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
mavci, post: 896741, member: 89918Dinimizde İNTİKAM yoktur kardeşim...Bizim görevimiz tebliğ...
Savaş olursa da;
Yaşlılara, çocuklara, hayvanlara...dokunulmaz...
Diğerleri için ise savaşın gereği neyse o yapılır...
Allahcc ün bir ismi de EL MUNTAKİM..İNTİKAM ALICI ALLAH...YA KAHHAR...YA CEBBAR...YA MUNTAKİM ALLAH...BİZİ..İNTİKAMINA MEMUR ET...ÖTEYE YÜZÜKARA GİTMEYELİM...BİLİRSENİZ SİZİN İÇİN KISASTA HAYAT VARDIR.AYET...
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
nurullah_1986, post: 897236, member: 49580yok eden sadece rabbimizdir yardanda odur sen kimsinki yok ediyosun arkadasım.peygamberimiz (sav)savaşta rabbimizden izin beklerdi savaş için senin tabirinle yok etmek için.bize yakısan yok etmek yerine barışı sağlamak o insanların doğru yolu görmeleri için dua etmek savaş en son çare unutmayalım.
Yok eden Allahcc ...AMENNA..AMA..BİZ YERYÜZÜNDE ALLAHIN KULLARIYIZ...ALLAHCC DÜŞMANLARINA KARŞI HADDİNİ BİLDİRMEKLE MÜKELLEFİZ...İYİLİĞİ EMRETMEK...KÖTÜLÜKTEN MENETMEK VAZİFEMİZ...CİHAD EMRİ KÜFRÜN VE KAFİRİN YOKEDİLMESİNE DAİRDİR...ALLAHA..KİTABA..MÜSLÜMANA ...MAZLUMA SALDIRANA SENDE ALLAH YOLUNDA SALDIR...VE YOKET...ALLAHIN İZNİYLE.....Bide bizim görevimiz barışı sağlamak demişsin..filistinli kardeşlerimiz katledilirkenmi aklına geldi bu...Allahcc yardım dileyen kadın ve çocuklara yardım edin...koşun cihad edin buyurmuyormu.KAFİR SALDIRSIN...MÜSLÜMAN SUSSUN.OTURSUN.ZIRLASIN.AĞLASIN..BUNUMU DEMEK İSTİYORSUN...BU ZİLLETTİR...CİHAD ERLERİ MÜSLÜMANLARIN ONURUDUR...
Selamunaleykum
nurullah_1986, post: 897236, member: 49580yok eden sadece rabbimizdir yardanda odur sen kimsinki yok ediyosun arkadasım.peygamberimiz (sav)savaşta rabbimizden izin beklerdi savaş için senin tabirinle yok etmek için.bize yakısan yok etmek yerine barışı sağlamak o insanların doğru yolu görmeleri için dua etmek savaş en son çare unutmayalım.
Yok eden sadece RABBİMİZ dir..AMENNA...Sen yazdıklarımı pek anlamamışsın sanırım güzel kardeşim..veya yüzeysel bakıyorsun....!!! Peygamber efendimiz (sav) savaş başladıkdan sonra izin beklemezdi ...!! bu bir ikincisi..beklediği şey savaş başlamadan önce kafirlere savaş acılıp acılmayacağı idi...ALLAH cc. dan savaş emri nasıl geldi peki..! Müslümanlara karşı yapılan zulüm gittikçe arttı..islamiyete, ırz ve namuslarına karşı yapılan zulümler çoğaldı...Bunun üzerine savaş emri geldi..Fakat yapılan tek bir şey vardı savaş anında tekrardan kafirleri müslüman olmaya davet etmeleri idi..Daha sonrada ALLAH cc. için savaştılar ve yok ettiler.... Peki ozamanın kafirlerinden İsrail kafirlerinin ne farkı var...!!! Şu an Gazze de zulüm yokmu ..? İslamiyete karşı açılmış bir savaş yokmu..? Ben söyleyeyim var...eeee ozaman bizim ne yapmamız lazım..? ALLAH cc. için bu kafirleri yok etmemiz lazım..!!! Sen kalkmış hala barışdan söz ediyorsun kardeşim..aç gözlerini kulaklarınıda iyi bak...neler yaşanıyor oralarda...!!! Sen kimsin ki demişsin...söyleyeyim kardeşim ben bir mü'mi nim, Elhamdurillah bir müslümanım, bir mücahid im... ve ALLAH cc. yolunda ve onun elçisi Hz.Muhammed (sav) aşkına canını vermeye hazır biriyim.....
Selamunaleykum
osman gaziYok eden Allahcc ...AMENNA..AMA..BİZ YERYÜZÜNDE ALLAHIN KULLARIYIZ...ALLAHCC DÜŞMANLARINA KARŞI HADDİNİ BİLDİRMEKLE MÜKELLEFİZ...İYİLİĞİ EMRETMEK...KÖTÜLÜKTEN MENETMEK VAZİFEMİZ...CİHAD EMRİ KÜFRÜN VE KAFİRİN YOKEDİLMESİNE DAİRDİR...ALLAHA..KİTABA..MÜSLÜMANA ...MAZLUMA SALDIRANA SENDE ALLAH YOLUNDA SALDIR...VE YOKET...ALLAHIN İZNİYLE.....Bide bizim görevimiz barışı sağlamak demişsin..filistinli kardeşlerimiz katledilirkenmi aklına geldi bu...Allahcc yardım dileyen kadın ve çocuklara yardım edin...koşun cihad edin buyurmuyormu.KAFİR SALDIRSIN...MÜSLÜMAN SUSSUN.OTURSUN.ZIRLASIN.AĞLASIN..BUNUMU DEMEK İSTİYORSUN...BU ZİLLETTİR...CİHAD ERLERİ MÜSLÜMANLARIN ONURUDUR...
ALLAH cc. Razı olsun kardeşim çok yerinde sözler kullanmışsınız..Sonuna kadar katılıyorum size..ALLAH cc. yar ve yardımcın olsun...selam ve dua ile..
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Enes_BilalYok eden sadece RABBİMİZ dir..AMENNA...Sen yazdıklarımı pek anlamamışsın sanırım güzel kardeşim..veya yüzeysel bakıyorsun....!!! Peygamber efendimiz (sav) savaş başladıkdan sonra izin beklemezdi ...!! bu bir ikincisi..beklediği şey savaş başlamadan önce kafirlere savaş acılıp acılmayacağı idi...ALLAH cc. dan savaş emri nasıl geldi peki..! Müslümanlara karşı yapılan zulüm gittikçe arttı..islamiyete, ırz ve namuslarına karşı yapılan zulümler çoğaldı...Bunun üzerine savaş emri geldi..Fakat yapılan tek bir şey vardı savaş anında tekrardan kafirleri müslüman olmaya davet etmeleri idi..Daha sonrada ALLAH cc. için savaştılar ve yok ettiler.... Peki ozamanın kafirlerinden İsrail kafirlerinin ne farkı var...!!! Şu an Gazze de zulüm yokmu ..? İslamiyete karşı açılmış bir savaş yokmu..? Ben söyleyeyim var...eeee ozaman bizim ne yapmamız lazım..? ALLAH cc. için bu kafirleri yok etmemiz lazım..!!! Sen kalkmış hala barışdan söz ediyorsun kardeşim..aç gözlerini kulaklarınıda iyi bak...neler yaşanıyor oralarda...!!! Sen kimsin ki demişsin...söyleyeyim kardeşim ben bir mü'mi nim, Elhamdurillah bir müslümanım, bir mücahid im... ve ALLAH cc. yolunda ve onun elçisi Hz.Muhammed (sav) aşkına canını vermeye hazır biriyim.....
B U SES DİYAR DİYAR YAYILSIN...Ümmet ayağa kalksın...UYANSIN KARDEŞ BİLDİKLERİMİZ GAFLET UYKUSUNDAN...
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Enes_BilalALLAH cc. Razı olsun kardeşim çok yerinde sözler kullanmışsınız..Sonuna kadar katılıyorum size..ALLAH cc. yar ve yardımcın olsun...selam ve dua ile..
Allahcc yar ve yardımcın olsun...Allahcc e emanet ol....
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
-"şahin bakışlı
dağ duruşlum
er dediğine doruk yaraşır
kalma bir an
bakma geri
ateşte olsa yürü-ki
ateşe kalmayasın
evleri koru-ki
evimi koruyasın
yiğidim
evinde ben
can yoldaşın
savaşta ben
can yoldaşın
"umut dediğin
savaşan için
savaşan için
zafer dediğin.
kalma geri
doğru için
güzel için
iyi için
ileri
senin ellerinde yükselecek güzel günler.
sen yeniden fethe memur
sen kutlu asker
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
hiç tanımadığım
kimbilir hangi şehir
hangi köydesin
hangi köy, hangi dağda
karargâhın
toprağın altından
nasıl fışkırırsa tohum
bir bahar ansızın
çıkacak arsız otlar
arasından
düzenli ve örgütlü
yağmurda büyütür
onu
güneşte
doğruldu yerinden dimdik
şanlı akıncıyı karşılar gibi
gördü yüzlerini... gördü
hepsi tanıdık ve bildik
yırtıldı dünyayı karartan peçe
ve -biran- sandı bir an
doğan isyan ağaran gece
o an
yaklaştı yer gök birbirine
-"gördüm
şarkımı
kazınmış
gördüm
yerin
göğün
can
yerine
işte o
-hayal ufkunu yırtan gerçek-
engeller -önünde- tül gibi ince
dizginliyor başıboş gidişi:
-bu adalet
buda kuvvet
-bu tek doğru tek gerçek
buda köre, sağıra
haramiye yumruk
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
suların akışı gibi
küfrün surlarına tırmanışın
ve ilklerden başka örnek tanımaksızın
savaşanların
sen! anadolunun sahibi
sen! beklenen
sen! kurtulacak
ve kurtaracak olan
duy milyonlarca hasretin sesini
sen eryürek nasipli
beklenen sensin
özlenen sensin
gözlenen sen...
kumandan-Salih mirzabeyoğlu
ALLAH cc. Razı olsun..
osman gazibu destan
suların akışı gibi
küfrün surlarına tırmanışın
ve ilklerden başka örnek tanımaksızın
savaşanların
sen! anadolunun sahibi
sen! beklenen
sen! kurtulacak
ve kurtaracak olan
duy milyonlarca hasretin sesini
sen eryürek nasipli
beklenen sensin
özlenen sensin
gözlenen sen...
kumandan-Salih mirzabeyoğlu
Çok güzeldi..Emeğine sağlık...Yüreğine sağlık...
osman gaziB U SES DİYAR DİYAR YAYILSIN...Ümmet ayağa kalksın...UYANSIN KARDEŞ BİLDİKLERİMİZ GAFLET UYKUSUNDAN...
AMİN.....AMİN.....AMİN...İnşALLAH kardeşim....
osman gaziB U SES DİYAR DİYAR YAYILSIN...Ümmet ayağa kalksın...UYANSIN KARDEŞ BİLDİKLERİMİZ GAFLET UYKUSUNDAN...
s.a bakın osman gazi ve enes bilal kardesim burda birbirinizi övüp durmayın benim yazdıklarımıda saptırıp saptırıp durmayın ayıp bu yaptığınız cihadı kalpten isteyenlerin başındayım bunu gerçekten yürekten istiyorum ama cihadıda adaletli bir şekişlde yapmak şartıyla bir müslümana yakışacak şekilde yapmak şartıyla istiyorum israilin yaptığı gibi değil önüna geleni yok etmek gibi değil gerçek bir müslüman gibi istiyorum bunu anlatmaya çalışıyorum onlar gibi cani olup önüne gelen kadın çocuk yaşlıları katletmemeyiş savunuyorum söylediklerim yanlış anlaşılmış heralde isterseniz msn nede daha ayrıntılşı tartışabiliriz verebilirim msn adresimi ALLAH emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47532-mehmetcik-gazzeye-girmelimi · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.