Ey Musa (Ağlıyor Aksa)

10.301 görüntülenme · 86 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

aliye_aliye, post: 887937, member: 76958
Selamün Aleyküm.
Rahman c.c razı olsun inşallah, emeğinize sağlık kardeşim.
Rabbimiz c.c yar ve yardımcıları olsun, sabırlar versin kardeşlerimize..
Filistin, Musa'ları, Harun'ları, Selahattin Eyyubi'leri, Osmanlı'yı arıyor.. Osmanlının devamı olarak gördükleri bizlerden bir şeyler bekliyorlar en çok da.. En çok kızdıkları ama en çok da bir şeyler bekledikleri, bizleriz.. Rabbimiz c.c imdad etsin nidalarına.. Dua dua bekledikleri zaferin muştuları ve vesileleri olmayı bizlere nasip etsin inşallah..Selam ve Dua ile.

Ve Aleyküm Selam... Onlar bizlerden bekliyorlar ama bizler?? Daha geçen gece bizimkiler değilmiydi davul-zurna eğlenen?? Allah hidayet versin.. Allah celle celalüh filistine biz müslümanların elleriyle yardım etsin..
Selametle...
Guo1903

Guo1903

GÖNÜLDENİZİ, post: 888496, member: 40403Allah razı olsun kardeş. İNşallah bu ve bunun gibi olaylar biz parçalanmış olan ve davadan uzaklaşan biz müslüman aleminin kenetlenmesine vesile olur.
Arkadaşlar bildiğiniz bir yol varmı oraya gidip çarpışmaya ve kardeşlerimizin yanında onlara destek olmaya.

Allah sizden de razı olsun.. Bildiğim kadarıyla şu an için yapılacak tek şey maddi yardımların oraya ulaştırılması ve dua etmek..
Allah Yardımcıları olsun...
Guo1903

Guo1903

burcum82, post: 888961, member: 10047Selamun aleykum göz yaşları içinde izledim Rabbim sizden razı olsun
Benimde zoruma gidiyor onlar için birşey yapamıyorum ya sadece dua etmekten başka :(
Rabbim filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcıları olsun Rabbim israili kahrı perişan etsin (Amin )

Aleyküm Selam.. İnşallah en kısa zamanda zafer filistin halkının ve dolayısıya müslümanların olur.. Selam ve dua ile..
Guo1903

Guo1903

osman gazi, post: 888966, member: 12898ATEŞ ÖNÜ ÇATILMIŞ TÜFEKLER...VE ÖLÜME HAZIR BİNLER...Çiğneyemeyecek yabancı adam toprağımızı...Çiğneyemeyecek yabancılaşmış adam...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN...ALLAHCC E EMANET OL...

Allah razı olsun..
Guo1903

Guo1903

gülsengül, post: 888975, member: 92356selamünaleyküm
Allah razı olsun ..eline emeğine sağlık...izlemeye fırsatım olmamıştı bugün izledim...ben çok kötü oluyorum inanın akşamları haberlerde izlerken ,yüreğim burkuluyor içim acıyor canım yanıyor nasıl anlatayım bilemiyorum...kardeşlerimiz orada binbir türlü eziyete maruz kalırken hiç birşey yapamamak insanı mahvediyor..sadece dua ediyorum hep dua ediyorum...Rabbim inşaallah müslüman kardeşlerimizi zafere ulaştıracaktır...

selam ve dua ile kalın...

Aleyküm Selam... Hepimizin içi acıyor..Sonuçta hepimiz bir bedenin bir uzuvlarıyız ve birimize yapılan zulümü hepimiz hissediyoruz.. Allahım biz müslümanların elleriyle bu zulmü son buldursun inşallah..İsrail köpeklerine de tarihte olduğu gibi son versin inşallah...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

lanetlenmiş kavimle barış için atılan imzalar kırılan kolları, öldürülen çocukları, anaların feryatlarını unutturacak mı?

o imzaları atan eller hiç taş atmamıştı ki...!!!!

.: Grup Genç - Mescidi Aksa :.
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

emeğine sağlık kardeşim ... bu vahşeti kınıyoruz diyarbakırda pazar günü saat 10:00 bu vahşetti kınama mitiğine tüm müslüman kardeşlerimiz katılarak kınıyoruz... keşke yanlarında olupta mücadele etmek olsaydı
Guo1903

Guo1903

aminenur, post: 889226, member: 57410.: Grup Genç - Mescidi Aksa :.

Bir uyanış ki dağlar inliyor..
Bir kıyam ki gökler gürlüyor..
Bir cihat ki kalpler titriyor...
Toğrağına rahmet yağmuru yağdı...

Filistin... Sabret az kaldı....

Allah Razı olsun..:(
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

emeğinize sağlık...

peki...nerede ellerimiz...nerede???
kaybolmaya yüz tutmuş yüzlerimiz gibi ellerimiz de mi kayboluyor...

şimdi! elden dilden gelen ne varsa... hadi yollara...

selamun aleykum
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Guo1903

Guo1903

nuurdan, post: 889245, member: 83742emeğine sağlık kardeşim ... bu vahşeti kınıyoruz diyarbakırda pazar günü saat 10:00 bu vahşetti kınama mitiğine tüm müslüman kardeşlerimiz katılarak kınıyoruz... keşke yanlarında olupta mücadele etmek olsaydı

Allah sizden razı olsun.. Dünyanın her yerinde miting yapılıyor..En iyisini bizler yapalım ki Siyonistler belki müslümanların güçlerini görürlerde yaptıklarından vazgeçerler.. Elimizde yapacak bişey yok diyen bizlere de en iyi görev bu olmuş olur... Milyonlarca kişi Gazze de olupta destek vermek istiyor ama olmuyor işte.. Selam ve dua ile..
Guo1903

Guo1903

Lanetlenmiş kavimle barış için atılan imzalar kırılan kolları, öldürülen çocukları, anaların feryatlarını unutturacak mı?

O imzaları atan eller hiç taş atmamıştı ki...!!!!
Guo1903

Guo1903

Lanetlenmiş kavimle barış için atılan imzalar kırılan kolları, öldürülen çocukları, anaların feryatlarını unutturacak mı?

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

Z_xtPClPKcg

SUSKUNLUĞUN BEDELİ
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Affet bizi kardesim Filistin Affet, Allahim bizi Affet. Emegine saglik nigdeli kardesim,gozyaslarina boguldum.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

israili lanetliyorum :(

israili lanetliyorum :(

MALESEF ACI GERÇEKLER,ONLAR ORADA PARAMPARÇA Bİ HAYATLA MÜCADELE VERİRLERKEN, BİZLER DE KRİZ VAR,ŞU VAR,BU VAR, DİYEREK HAYATLA MÜCADELE EDİYORUZ.KİM DAHA KARLI,VATANI İÇİN MÜCADELE EDEN Mİ,İŞSİZ KALMAYAYIM DİYE BİNBİR TAKLA ATAN MI ??
ALLAH CC DEVLET HÜKÜMDARLARINA,ADAMLARINA YÜREK DAĞLANMASI VERSİN DE ŞU CAYIR-CAYIR YANAN FİLİSTİN İ KURTARSINLAR İNŞALLAH..

paylaşımınız için teşekkürler.selam ve baki dualarımla..
_____
EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYORUM
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Guo1903

Guo1903

Suskunluğun bedeli çaresizliğin diyetidir Muhammed..Ve Şimdi Kudüs şahittir ki Semaların küçük şehidi nazlı çiçeğidir Muhammed...
Guo1903

Guo1903

firdes
MALESEF ACI GERÇEKLER,ONLAR ORADA PARAMPARÇA Bİ HAYATLA MÜCADELE VERİRLERKEN, BİZLER DE KRİZ VAR,ŞU VAR,BU VAR, DİYEREK HAYATLA MÜCADELE EDİYORUZ.KİM DAHA KARLI,VATANI İÇİN MÜCADELE EDEN Mİ,İŞSİZ KALMAYAYIM DİYE BİNBİR TAKLA ATAN MI ??
ALLAH CC DEVLET HÜKÜMDARLARINA,ADAMLARINA YÜREK DAĞLANMASI VERSİN DE ŞU CAYIR-CAYIR YANAN FİLİSTİN İ KURTARSINLAR İNŞALLAH..

paylaşımınız için teşekkürler.selam ve baki dualarımla..
_____
EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYORUM

Ya koltuk sevdalısı olan yöneticilere ne demeli??? Hamas yıkılırsa bu ihanetin verdiği azap yüzünden yıkılır..Ama inşallah filistin halkı çok savaş atlattı bunu da hakkıyla savunup teslim olmayacaklardır.. Allah celle celalüh yardımcıları olsun..
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

ya yaralı filistin kardeşlerimize kapaılarını kapatan SURİYE ve Mısıra ne demeli?

Guo1903

Guo1903

Nur_u Secde, post: 892547, member: 91711ya yaralı filistin kardeşlerimize kapaılarını kapatan SURİYE ve Mısıra ne demeli?

Aslında kastettiğim yöneticiler bunlardı.. Yıllarca bu ülkelerde israille savaştı.. Şimdi ne oldu? Bu yöneticileri kim başa getirdi de kimin istekleri doğrultusunda hareket ediyorlar anlamış değilim..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.