Ey Musa (Ağlıyor Aksa)

10.355 görüntülenme · 86 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Ey Musa !!
Al yanına Harun'u da, boyun bükmüş ağlıyor aksa
Bak firavunlar orada, kalamayız burada Ey Musa (AS)!

epEC_w_Dv2c

Videoyu izleyemeyenler buraya tıklayarak izleyebilirler.
[gvideo]-5448428110872486546[/gvideo]
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm kardeşim durum içler acısı ...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

:(:( emeginize saglık kardeşim.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

allah razı olsun dikkatli dinleyemedim ama emeğine sağlıkB)
Guo1903

Guo1903

-Ammar Bin Yasir-, post: 885928, member: 50627selamun aleyküm kardeşim durum içler acısı ...

Aleyküm Selam.. Ordaki kardeşlerimizin katliamına burdan sadece seyretmek ne kadar zoruma gidiyor..O kadar Canım acıyor ki anlatamam.. Adamlar müslüman devletleriyle çevreli bir yerde kardeşlerimizi yakıyor ama hiçbir islam devleti müdahale edemiyor..Ne acizliktir böyle anlamıyorum..
Guo1903

Guo1903

aminenur, post: 885935, member: 72384:(:( emeginize saglık kardeşim.

Allah celle celalüh razı olsun..
Guo1903

Guo1903

Nevin_1982, post: 885942, member: 1572allah razı olsun dikkatli dinleyemedim ama emeğine sağlıkB)

Ömer Karaoğlu çok güzel yorumlamış. Dinleyince aklıma filistin geliyordu.. Umarım daha sakin bir ortamda anlayarak dinlersiniz..
Guo1903

Guo1903

Zalimler için Yaşasın Cehennem...
Müslüman-Türkler

Müslüman-Türkler

Aktif Üye · 56 mesaj

Emeginize Sağlık
Guo1903

Guo1903

Müslüman-Türkler, post: 886307, member: 37970Emeginize Sağlık

Teşekkürler..Hayırlı ve bereketli günler...
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Selamun Aleyküm,

Çok zoruma gidiyor böyle oturup seyretmek..Akla gelebilecek en adi hakaretleri hakeden insanlıktan hiç bir pay alamamış bu reziller mahvolsunlar inşaAllah..Şüphesizki Allah celle celalüh onlara bunun hesabını soracaktır...eninde sonunda zafer müslümanların olacak.kahrolanlarda o adiler ....
Guo1903

Guo1903

Hasıl ı Kelam, post: 886748, member: 84228Selamun Aleyküm,

Çok zoruma gidiyor böyle oturup seyretmek..Akla gelebilecek en adi hakaretleri hakeden insanlıktan hiç bir pay alamamış bu reziller mahvolsunlar inşaAllah..Şüphesizki Allah celle celalüh onlara bunun hesabını soracaktır...eninde sonunda zafer müslümanların olacak.kahrolanlarda o adiler ....

İnşallah... Tez zamanda hakimiyet islamın olur da zulümlerin sonu gelir.. Artık dayanmak çok zor bu acıya...
ömer atk

ömer atk

Üye · 24 mesaj

Allah yardımcıları olsun benımde çok zoruma gıdıo bişey yapamamak Allah kahhar ismiyle kahretsin onları inşaallah
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm.
Rahman c.c razı olsun inşallah, emeğinize sağlık kardeşim.
Rabbimiz c.c yar ve yardımcıları olsun, sabırlar versin kardeşlerimize..
Filistin, Musa'ları, Harun'ları, Selahattin Eyyubi'leri, Osmanlı'yı arıyor.. Osmanlının devamı olarak gördükleri bizlerden bir şeyler bekliyorlar en çok da.. En çok kızdıkları ama en çok da bir şeyler bekledikleri, bizleriz.. Rabbimiz c.c imdad etsin nidalarına.. Dua dua bekledikleri zaferin muştuları ve vesileleri olmayı bizlere nasip etsin inşallah..Selam ve Dua ile.

Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Ey Musa
Ey Musa
Al yanına Harun u da
Boyun bükmüş ağlıyor Aksa...
GÖNÜLDENİZİ

GÖNÜLDENİZİ

Aktif Üye · 52 mesaj

Allah razı olsun kardeş. İNşallah bu ve bunun gibi olaylar biz parçalanmış olan ve davadan uzaklaşan biz müslüman aleminin kenetlenmesine vesile olur.
Arkadaşlar bildiğiniz bir yol varmı oraya gidip çarpışmaya ve kardeşlerimizin yanında onlara destek olmaya.
Guo1903

Guo1903

ömer atk, post: 887830, member: 74504Allah yardımcıları olsun benımde çok zoruma gıdıo bişey yapamamak Allah kahhar ismiyle kahretsin onları inşaallah

Amin İnşallah...
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

Selamun aleykum göz yaşları içinde izledim Rabbim sizden razı olsun
Benimde zoruma gidiyor onlar için birşey yapamıyorum ya sadece dua etmekten başka :(
Rabbim filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcıları olsun Rabbim israili kahrı perişan etsin (Amin )
osman gazi

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj

GÖNÜLDENİZİ, post: 888496, member: 40403Allah razı olsun kardeş. İNşallah bu ve bunun gibi olaylar biz parçalanmış olan ve davadan uzaklaşan biz müslüman aleminin kenetlenmesine vesile olur.
Arkadaşlar bildiğiniz bir yol varmı oraya gidip çarpışmaya ve kardeşlerimizin yanında onlara destek olmaya.

ATEŞ ÖNÜ ÇATILMIŞ TÜFEKLER...VE ÖLÜME HAZIR BİNLER...Çiğneyemeyecek yabancı adam toprağımızı...Çiğneyemeyecek yabancılaşmış adam...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN...ALLAHCC E EMANET OL...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm
Allah razı olsun ..eline emeğine sağlık...izlemeye fırsatım olmamıştı bugün izledim...ben çok kötü oluyorum inanın akşamları haberlerde izlerken ,yüreğim burkuluyor içim acıyor canım yanıyor nasıl anlatayım bilemiyorum...kardeşlerimiz orada binbir türlü eziyete maruz kalırken hiç birşey yapamamak insanı mahvediyor..sadece dua ediyorum hep dua ediyorum...Rabbim inşaallah müslüman kardeşlerimizi zafere ulaştıracaktır...

selam ve dua ile kalın...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.