Kafamda saç kalmadı kel olcam :(

3.386 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

_kaan_, post: 877583, member: 92356aleykümselam değerli kardeşimiz;

öncelikle allah celle celaluh şifa ihsan eylesin.çokta kafaya takılacak bir konu olmasa gerek,mühim olan ruhumuzdan,benliğimizden ve insanlığımızdan kısacası kulluk ve ümmetlik şurumuzdan maneviyatımızdan,inancımızdan,iman,islam ve ihsanımız dökülmesin.

Buradaki sıkıntınızı dile getirmeniz ve paylaşmanız güzel ama sıkıntınıza ehli olmayan kişilerden çözüm aramanız doğru değil işin sadece tıbben boyutuna bakar isek herkesin bünyesi farklı ve bunyelere uygulanacak tedaviler farklıdır.başkasına faydalı olan size faydasız olabilir.burada ki size tavsiye edilen bilgiler zararsız görünsede uyguladıgınızda belkide dönüşü olmayacak sıkıntılarıda beraberinde getirecektir / getirebilir.

Siz zaten bunun farkında olan bir kardeşimizsiniz.sizin ve konunuzun vesilesi ile bir kaç açıklamada bulunmak istedik.bu konu hakkında en kısa zamanda inşaallah hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.

katılıyorum.
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh T.Nur kardeşim.
Ayrıca eşinize de selamlar.
Geçmiş olsun, Rabbimiz şifasını versin inşaallah kardeşim.

Net'ten araştırdım konunuzu görünce,
Burdaki sayfaya bir bakın inşallah faydası dokunur.

Kanıtlanmış Ürün Yılan Yağı ile Saç Dökülmesine Son

Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

mervenur16, post: 878065, member: 91711katılıyorum.

Delete, post: 878197, member: 92534

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh T.Nur kardeşim.
Ayrıca eşinize de selamlar.
Geçmiş olsun, Rabbimiz şifasını versin inşaallah kardeşim.

Net'ten araştırdım konunuzu görünce,
Burdaki sayfaya bir bakın inşallah faydası dokunur.

Kanıtlanmış Ürün Yılan Yağı ile Saç Dökülmesine Son

Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.

teşekkürler arkadaşlar ALLAH C.C. RAZI OLSUN TAVSİYELERİNİZ İÇİN COK SAĞOLUN DELETE KARDEŞİM DEDİĞİN SİTEYE BAKTIM TEŞEKKÜRLER
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

T.Nur, post: 877716, member: 12898TEŞEKKÜRLER TAVSİYENİZ İÇİN BEN 24 YAŞINDA BİR ANNEYİM :a26:

TEKRAR TEŞEKKÜR EDECEM DEDİĞİNİZ ŞAMPUAN GENELDE HER SACA UYGUN DİYORLAR DENEYECEM SAĞOLUN

:a11: :a11: afedersin abla kusura bakma....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
elif esma

elif esma

Üye · 20 mesaj

merhabalar..
Otacının şampuanına çam terebentinin yarısını karıştırın.bı tane de saf defne sabunu alın.bı defa sabunla bı defada şampuanla hergun yada iki gune bır yıkayın.kardeşiminde sorunu var..bı aktara gitmişti .aktar yenıden saç çıkarttığını söylemiş.faydası olurmu bılmem ama.o da 15 gundur kullanıyor..geçmiş olsun.
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

elif esma, post: 884854, member: 76958merhabalar..
Otacının şampuanına çam terebentinin yarısını karıştırın.bı tane de saf defne sabunu alın.bı defa sabunla bı defada şampuanla hergun yada iki gune bır yıkayın.kardeşiminde sorunu var..bı aktara gitmişti .aktar yenıden saç çıkarttığını söylemiş.faydası olurmu bılmem ama.o da 15 gundur kullanıyor..geçmiş olsun.

teşekkür ederim esma Allah razı olsun bende defne sabunu almayı düşünüyorum sağol selam ve dua ile
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Peçeli-Bülbül, post: 884840, member: 75078:a11: :a11: afedersin abla kusura bakma....

estakfurullah olur böyle şeyler selam ve dua ile kalın
helalım

helalım

Yeni Üye · 4 mesaj

Selamun aleyküm kardesler tiroid bezinin ağır çalışması dökülmeye sebep olabilirmi bilginiz varmı şimdiden allah razı olsun selametle kalın
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.