Selam ve dua ile
:a32:
3.385 görüntülenme · 27 yanıt
bm-7884, post: 877053, member: 58484aleyküm selam..saç dökülmesi benim içinde bir sorun bı tanıdıgım eczanelerde satılan bıoxınden almış 4aydır kullanıyomus çok faydasını gormus yenı sacları cıkmaya başlamıs diplerden acık olan yerlerı kapanmaya baslamıs bende denıyecegım ama 8ayda etkısını gosterıyomus.paylaşmak ıstedım bır fıkır olarak selametle kalın....
Guo1903, post: 877071, member: 71093Selamün Aleyküm..
Eğer ırsi bir durum söz konusu ise eşinizin tedavisi zor.. Ama farklı bir durum söz konusu ise çeşitli bitkisel çözümler olduğunu duymuştum.. Tavsiye üzerine gidilebilecek bir bitkisel ilaçlar uzmanı inşallah yardımcı olabilir. Ama kellik belli bir yaştan sonra da normal görülmeli ve hoş karşılanmalı diye düşünüyorum.. Siz problem yaparsanız eşiniz de sorun yapmaya başlar.. İnşallah en kısa sürede Allah celle celalüh şifasını nasip eder..
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Peçeli-Bülbül, post: 877546, member: 73307Selamün Aleyküm abi babamında aynı sorunu vardı 1-2 bitkisel şampuan denedi olmadı en sonunda BIOXCIN adlı bir şampuan kullandı şimdi bir sorunu yok elhamdülilallah...
Peçeli-Bülbül, post: 877546, member: 73307Selamün Aleyküm abi babamında aynı sorunu vardı 1-2 bitkisel şampuan denedi olmadı en sonunda BIOXCIN adlı bir şampuan kullandı şimdi bir sorunu yok elhamdülilallah...
_KAAN_, post: 877583, member: 92356Aleykümselam değerli kardeşimiz;
Öncelikle ALLAH celle celaluh şifa ihsan eylesin.Çokta kafaya takılacak bir konu olmasa gerek,mühim olan ruhumuzdan,benliğimizden ve insanlığımızdan kısacası kulluk ve ümmetlik şurumuzdan maneviyatımızdan,inancımızdan,iman,islam ve ihsanımız dökülmesin.
Buradaki sıkıntınızı dile getirmeniz ve paylaşmanız güzel ama sıkıntınıza ehli olmayan kişilerden çözüm aramanız doğru değil işin sadece tıbben boyutuna bakar isek herkesin bünyesi farklı ve bunyelere uygulanacak tedaviler farklıdır.Başkasına faydalı olan size faydasız olabilir.Burada ki size tavsiye edilen bilgiler zararsız görünsede uyguladıgınızda belkide dönüşü olmayacak sıkıntılarıda beraberinde getirecektir / getirebilir.
Siz zaten bunun farkında olan bir kardeşimizsiniz.Sizin ve konunuzun vesilesi ile bir kaç açıklamada bulunmak istedik.Bu konu hakkında en kısa zamanda inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizi alırız.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.
gülsengül, post: 877594, member: 88924aleykümselam Rabbim acil şifalar versin inşaallah..
saç dökülmesinin nedenleri çok fazladır ..öncelikle sebebi araştırıp bulmak lazım tedavide ona göre uygun olan seçilir...
eşinizin durumu ırsi ise tedavisi pek mümkün olmuyor sanırım...Allah yardımcınız olsun..
selam ve dua ile kalın...
gevher, post: 877617, member: 73307selamünaleyküm ...
öncelikle size ve eşinize geçiş olsun diyorum.
Kaan kardeşimizin de belirttiği gibi burada verilen tavsiyeler ( allah c.c muhafaza etsin ) sizin daha da zor durumda kalmanıza neden olabilir.
öncelikle bir uzman doktora danışarak saç dökülmenizin nedenlerini araştırabilirsiniz.
( saç dökülmesinin en önemli nedenleri hormonal rahatsızlıklar ve özellikle çinko eksikliğidir. )
doktorunuzun yönlendirmesini uygularken bir yandan da ibrahim adnan saraçoğlu ' nun sitesini ziyaret ederek tedavinize takviye olacak kürlerden de yararlanabilirsiniz.
Bu sitede verilen bütün kürler bilimsel araştırmalar ve deneyler sonucu elde edilmiştir.ve yan etkiler ya da varsa uyarılar özellikle belirtilmektedir.gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun.rabbimiz en güzel şekilde şifanızı versin.
Allah c.c ' e emanet olun.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
T.Nur, post: 877731, member: 57410KAAN ABİ VE GÜLSENGÜL KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN VE HEPİMİZDEN RAZI OLSUN BEN BU KONUYU AÇTIM SONRA DÜŞÜNDÜMKÜ GERCEKTEN FARKLI NEDENLER OLABİLİR BİRİNİN KULLANDIĞI BİR İLAÇ BELKİ BAŞKASINA ZARAR VEREBİLİR... BEN EŞİME DİREK OLARAK HADİ DOKTORA GİDELİM BAK SAÇLARIN DÖKÜLÜYOR DESEM BELKİ BANA İNCİNİR DİYE DÜŞÜNDÜM KENDİ SACLARIMDA ONUNKİ KADAR OLMASA DÖKÜLÜYOR SİZLERİN TAVSİYESİNİ SANKİ KENDİM UYGULUYOR GİBİ ONADA TAVSİYE EDECEKTİM. AMA ŞİMDİ BİR YOLUNU BULUP BİR CİLT DOKTORUNA GİDECEM CÜNKÜ EŞİMDE ŞİMDİ AKLIMA GELDİ VUCUDUNDA MEVSİMSEL MANTAR CIKIYOR COK HAFİF YUVARLAK BEYAZ LEKELER CIKIYOR YANİ. BELKİ BUNUNLA ALAKALI OLABİLİR TAVSİYELERİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE :a32:
_KAAN_, post: 877737, member: 87927Edeplice ve bir hanıma yakışır cevap,üslupla ikazımıza verdiğiniz karşılıktan dolayı ALLAH celle celaluh razı olsun ve teşekkür ederim kardeşim.
İnşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bu konu hakkında alırız.Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.Hayırlı ve bereketli günler dilerim tekrardan mevla şifa versin size ve cümlesine / cümlemize.
#fani_dünya#, post: 877744, member: 57410[sıze="3"]kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu sorun özellikle biz erkeklerin sorunu zaten sizde kendinizden çok eşiniz için yardım istemişsiniz..
şimdi benim kullanıp fayda gördüğüm bitkisel yagları yazacam inşallah kullanır ve fayda görürsünüz..
1-ceviz yağı
2-sarımsak yağı
3-tatlı badem yağı
4-çam yağı
5-ısırgan yağı
bu 5 yag karşımını her gece kullanacaksınız..
Toplam 21 gece 21 günün sonunda yeni tüylerin çıkacagını göreceksiniz..
kullanım şekline gelince:
-her bir yagdan 2 çay kaşıgı alıp bir ufak kapta karıştırınız ve saç diplerine masaj yaparak yediriniz ama kafanın her tarafına değil zaten erkeğin arka saçı hiç dökülmez ön tarafın ortalarına dogru yaparsanız veya hangi bölge çok dökülmüşse oraya sürerseniz inşallah faydasını göreceksinizdir.ve bu karışımı sürdükten sonra bir boneyi kafanıza geçirip uyuyabilirsiniz.
-sabahleyin kalktıgınız zeytin yaglı sabunla başınızı iki defa durulamanız yeterlidir.
-ayrıca sarımsak yagının genelde kokusu agırdır evli oldugunuzdan çok rahatsız verici olabilir ama sarımsak yagının kokusuz olanları varmış bulabilirseniz onu tavsiye ederim..
Bu saç dökülmesi için verdiğim reçete benim reçetem değildir..
-türkiyece ve avrupaca tanınan ünlü bitki profesörü ahmet maranki'nin reçetesidir..
Ben faydasını gördüm herkese tavsiye ederim..
allah'a emanet olunuz..
vesselam...
[/sıze]
T.Nur, post: 877731, member: 57410KAAN ABİ VE GÜLSENGÜL KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN VE HEPİMİZDEN RAZI OLSUN BEN BU KONUYU AÇTIM SONRA DÜŞÜNDÜMKÜ GERCEKTEN FARKLI NEDENLER OLABİLİR BİRİNİN KULLANDIĞI BİR İLAÇ BELKİ BAŞKASINA ZARAR VEREBİLİR... BEN EŞİME DİREK OLARAK HADİ DOKTORA GİDELİM BAK SAÇLARIN DÖKÜLÜYOR DESEM BELKİ BANA İNCİNİR DİYE DÜŞÜNDÜM KENDİ SACLARIMDA ONUNKİ KADAR OLMASA DÖKÜLÜYOR SİZLERİN TAVSİYESİNİ SANKİ KENDİM UYGULUYOR GİBİ ONADA TAVSİYE EDECEKTİM. AMA ŞİMDİ BİR YOLUNU BULUP BİR CİLT DOKTORUNA GİDECEM CÜNKÜ EŞİMDE ŞİMDİ AKLIMA GELDİ VUCUDUNDA MEVSİMSEL MANTAR CIKIYOR COK HAFİF YUVARLAK BEYAZ LEKELER CIKIYOR YANİ. BELKİ BUNUNLA ALAKALI OLABİLİR TAVSİYELERİNİZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE :a32:
tevbeYA-HAK, post: 877772, member: 59716bioxcin şampuan öneririm benim işime yaradı ama uzun süre kullanmanız gerekli.8-9 ay gibi bir süre.selametle...
gülsengül, post: 877777, member: 57410Ben teşekkür ederim kardeşim inşaallah kısa zamanda sebebi anlaşılır ve bir an önce tedavisine başlanır temennimiz bundan yana ,iyi haberlerinizi bekleyeceğiz...
Tekrar acil şifalar dilerim Rabbim yardımcınız olsun...selametle kalın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46797-kafamda-sac-kalmadi-kel-olcam · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.