🔒 pantolona evetmi hayırmı

1.056 görüntülenme · 4 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
es_selam

es_selam

Yeni Üye · 0 mesaj

dinimizde pantolonun yeri nedir 1. bide ben kapalıyım ama üstünden uzun giyip pantolon giyorum artı yavaş yavaş yavaş dısardada giymemeye dikkat ediyorum ama evde rahat olma açışindan bırakamıyorum..kesin cevap bekliyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler...
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

WALLA GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN ABLACIM BENDE KAPALIYIM VE BENDE DIŞARIDA UZUN BİRŞEYLERLE PANTOLON GİYİYORUM VE BENDE SENİN GİBİ BU SORUNUN CEVABINI MERAK EDİYORUM :a35:GERÇİ BEN DAHA ÖNCA KURAN KURSU HOCASI BİR ABLAM VARDI ONA SORDUM DEDİKİ UZUN BİR ŞEYLE GİYEBİLİRSİN AMA YİNEDE BİLEMEYECEĞİM

SELAM VE DUA İLE.......:a23::a23::a23:
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

kardeşim peygamber efendimiz bayanlarda pantolu naletlemiş ama işte bende giyiyorum allahım affetsin ama ben pardesünün altından giyiyorum günahı var onu bilmiyorum
MERİN

MERİN

Üye · 16 mesaj

emine2, post: 869813, member: 87927kardeşim peygamber efendimiz bayanlarda pantolu naletlemiş ama işte bende giyiyorum allahım affetsin ama ben pardesünün altından giyiyorum günahı var onu bilmiyorum

MALESEF BEN DE GİYİYORUM .Sordum hocama ama uzun giyersen bişey olmaz dedi ama bilemeyecem
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Sayın kardeşimiz burada bu soruya yanıt almanız hayli güç olacaktır,herkes kaynaklardan bahsetmek yerine şahsi düşünceleri ile ''bence,kanımca,fikrimce''diye konuya dahil olup içinden çıkılamayacak bir ortam oluşacaktır.

Geçmişte aynı konular defalarca açılmış hoş olmayan diyaloğlar oluşmuştur.Çevremizde bulunan müslüman donanımlı hanım bir kardeşimiz ile istişare yapalım.

Bu vesile ile forum içerisinde soruya yönelik paylaşımların açılmasının da yasak olduğunu hatırlatarak konuyu kapatıyoruz.

Bilgilerinize.....
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.