ibret videosu(kalbi olan izlemesin)
6.748 görüntülenme · 43 yanıt
Guo1903, post: 869824, member: 46822Youtube Türkiye de 2. kez yasak aldı..Ama ben illa girmek istiyorum diyenler için aşağıda eklediğim dosyayı bilgisyara indirip kurduğunuzda herhangi bir yaskla karşılaşmıyorsunuz.. Selametle..
Dosyayı İndirmek için buraya tıklayınız
gül koksam kardeşim guo1903 kardeşimin demiş oldugu dosyayı indir.inşallah izleyebilirsin.selam ve dua ile...
film
film
simdi izledim ben ya gözyaşlarımı tutamıyom:a25:
film
sevda hafız, post: 868691, member: 71287arkadaşlar izleyen yokmu???
simdi izledim ben ya gözyaşlarımı tutamıyom:a25:
Dile getirilmeye çalışılan bi çok sözün videosu olmuş teşekkürler. Ancak Hasan'ın babasının "haydi namazını kıl" söyleme şekli hoş değil kendi çocuğunuz-çocuğumuz bile olsa bu şekilde davranıp namazdan soğutmayalım.
Youtube'a giremeyen arkadaşlar DNS ayarlarını;
208.67.222.222
208.67.222.220
olarak ayarlarlarsa problem çözülecektir tek tek veya her ikisinide kullanabilirsiniz.
Youtube'a giremeyen arkadaşlar DNS ayarlarını;
208.67.222.222
208.67.222.220
olarak ayarlarlarsa problem çözülecektir tek tek veya her ikisinide kullanabilirsiniz.
çok güzel bi çalışma Allah Razı olsun..youtube'ye giremeyenler ağ bağlantılarıma girip yerel ağ'a sağ tıklayın orda özelliklere girin ve internet iletişim kurallarını tıklayıp özellikler diyin ve en alttaki DNS ayarlarına sırasıyla 4.2.2.2 ve 4.2.2.5 yazın ve tamam diyip kapatın youtube açılacaktır saygılar:a06:
gerçekten ibretlik bir filmdi sağaolasın din kardeşim ama bu olaylar ne derece doğru inanmalımı yoksa inanmamalımı evet hiç şüphesizki bir gün gelecek RABBİMize döneceğiz ama böylemi olacak bence bunları ibret alarak işin gerçek yüzünü saygı değer büyüklerimiz ve hocalarımıza danışma lazım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46217-ibret-videosu-kalbi-olan-izlemesin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.