ibret videosu(kalbi olan izlemesin)

6.774 görüntülenme · 43 yanıt

Paylaş:
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Allah razi olsun paylasim icin... :(:(:(
dreamland

dreamland

Üye · 13 mesaj

emeğine sağlık kardeşim ama ben izleyeemdim youtube kapalı uyasrını veriyor
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

cakdoc, post: 867881, member: 62565Allah razi olsun paylasim icin... :(:(:(

cümlemizden inşallah cok etkili dimi?:a09:
ebuzer25

ebuzer25

dreamland, post: 867891, member: 91917emeğine sağlık kardeşim ama ben izleyeemdim youtube kapalı uyasrını veriyor

cok teşekkür ederim dremland kardeşim acaba neden kapalı uyarısı verıyor?
ebuzer25

ebuzer25

arkadaşlar izleyen yokmu???
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

"Sana hayatının en son farz namazını kaçırttıranda bendim"

Hangi namaz son namazımızdır bilmiyoruz.Her namaz bizim son namazımız olabilir.Dikkatli olalım inşaAllah...
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Çok etkileyici.. Oturup bizler ne yapıyoruz diye düşünme vaktidir.. Allah celle celalüh razı olsun.. Selametle inşallah...
mrtcann5

mrtcann5

Üye · 15 mesaj

youtube kapalı açılmıyor
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

saolasin akrdesim çok güzel bi paylasim...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Çok sağol paylaşım çin bunu daha nce izlemiştim ve imkan buldukça da izletiyorum gelen misafirlere,bi daha gelmek istemeyeckler ama acı gerçek napim :P

Selametle...
es_selam

es_selam

Yeni Üye · 0 mesaj

canım emegine saglık ama burdada yutuba kapalı uyarisı veriyo napcaz ya merak ettim çokkkkkkk
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Youtube Türkiye de 2. kez yasak aldı..Ama ben illa girmek istiyorum diyenler için aşağıda eklediğim dosyayı bilgisyara indirip kurduğunuzda herhangi bir yaskla karşılaşmıyorsunuz.. Selametle..

Dosyayı İndirmek için buraya tıklayınız
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

kardeşlerim ben izleyemedim engellenmiştir yazıyor
EL-CAMİ

EL-CAMİ

Kıdemli Üye · 186 mesaj

Guo1903, post: 869824, member: 46822Youtube Türkiye de 2. kez yasak aldı..Ama ben illa girmek istiyorum diyenler için aşağıda eklediğim dosyayı bilgisyara indirip kurduğunuzda herhangi bir yaskla karşılaşmıyorsunuz.. Selametle..

Dosyayı İndirmek için buraya tıklayınız

Guo1903'nun dediği gibi yaparsan açılır
ebuzer25

ebuzer25

Ravzadakinurunkölesi, post: 869691, member: 91719Çok sağol paylaşım çin bunu daha nce izlemiştim ve imkan buldukça da izletiyorum gelen misafirlere,bi daha gelmek istemeyeckler ama acı gerçek napim :P

Selametle...

sendee sagol ravzacım bence herkesin izlemesi gerekir diye düşünüyorum cok müthiş birşey bende bir cok arkadaşa söyledim izledilermi bilmiyorum:a08:
şafakvakti

şafakvakti

Kıdemli Üye · 121 mesaj

sevda vıdyo için tesekkur ederim gerçekten çok etkilendim hafta sonu burada talebelere izleteceğim Allah sonumuzu hayırlı eylesin
Mehmet Al!

Mehmet Al!

Üye · 11 mesaj

Güzel paylaşım tşkler ama bu hasanın yaptığı pek bişey yok çoğu gençlerimizin yanında...
ebuzer25

ebuzer25

mehmetşahinsevda vıdyo için tesekkur ederim gerçekten çok etkilendim hafta sonu burada talebelere izleteceğim Allah sonumuzu hayırlı eylesin

ALLAH razı olsun mehmet şahin gercekten ALLAH sonumuzu hayırlı eylesin hepimiz bu zorlu sürecten gececegiz ALLAH bizleri affetsin.talebelerinize izletecegine sevindim:)selametle kal.
ebuzer25

ebuzer25

Mehmet Al!Güzel paylaşım tşkler ama bu hasanın yaptığı pek bişey yok çoğu gençlerimizin yanında...[/QUOTEyorumunuz için ben teşekkür ederim mehmet kardeşim dediginiz gibi bugunku genclik artık hak hakikatten tamamen uzaklaştı aslında uzaklaştırıldı zamanımız cok bozuk ALLAH genclerimizi kendi benliklerinden uzaklastırmasın.selametle kalınız
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.