doğru mu ne?:a35:
GöZ ReNgİnİz Ve kArAkTeRiNİz
3.855 görüntülenme · 34 yanıt
Yeşil göz iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar.
elanaz 21, post: 869967, member: 92120evet kardeşim bende öyle büyüdüm evlenince napcaz bilmiyorum galiba bizi kraliçe gibi yaşatacak biri olması lazım yoksa olmaz demi yaniii:a16:
İnş buluruz arkadaşım...:a27:
Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.
AY-YA, post: 1011275, member: 93120Kahverengi gözler diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.
emeğine sağlıkk tıpkısının aynısı :D
Rica ederim canım, gözlerine sağlık..:a16:
TRHACKERSelamun aleyküm ablacım benim gözlerim yeşil fakat kenarları mavi olduğu için karışım gibi duruyor acaba bnm yorumum hem mavi hem yeşil gözmü ikisinn yorumuda tam benlik
Vealeykümselam güzel kardeşim.
Hep gözlerim renkli olsun istemişimdir, Rabbim sana ikisini birden nasip etmiş.
Ne güzel.....
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
bnimde öle. bazıları Yeşil dio bazıları Mavi =) pigmentlerimden kaynaklanan bisi değişio rengi .. Allah'a emanet oln..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46006-goz-renginiz-ve-karakteriniz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.